NIK píše:pro Lada -sou tam ještě větší chuťovky,ale nelze mi to načíst.Koukni na tento odkaz o kterém ses zmiňoval a sou tam různé pododkazy.Je tam třeba sensei Quero nebo nějak tak.Schodí chlapíka s katanou k zemi tak na vzdálenost 20 metrů před možná stovkami diváků a nebo sou tam s ním i jiné klipy.Má desátý Dan.Do Prčic že by taky podvod???Tak v tom případě sorry,žádná Chi či Ki atd neexistuje![]()
![]()
![]()
Bye Bye

NIK píše:V©ECHNO JE TO PODVOD!!!Dělal sem si z Vás srandu.Je jasný že sou to všechno úplný hovadiny.Fik![]()

Hark píše:Co se tyce cchi na velkou vzdalenost jsem skeptik.
To je spis otazka viry.
Nebo dobre provedena hypnoza.
Na druhou stranu si dokazu predstavit, ze pri kontaktu pustim do cloveka neco, co ho zatuhne. Pak uz neni problem takhle ztuhlou loutku hodit kamkoliv. Bude cupitat a padat prave tak, jak bylo na videu s panem Ma Yue Liang.
S takovou aplikaci cchi jsem se uz osobne potkal a lital jsem jak hadr na holi.

Harutomo_Yasumizu píše:Koukám že mýty už jsou zase tady. Nikdo nebude ušetřen
http://youtube.com/watch?v=_LsojtT3uRo

SiuLouFu píše:NIK píše:V©ECHNO JE TO PODVOD!!!Dělal sem si z Vás srandu.Je jasný že sou to všechno úplný hovadiny.Fik![]()
Uff, uz jsem mel o Tebe starost. Myslel jsem, ze na Tebe nekdo pouzil Chap Sau a ted je z Tebe velky Tai Chista. Fakt si me dostal. Ani jsem hruzou nereagoval![]()
![]()
Ted si muzu odechnout a zacit se smat

Jendis píše::lol:![]()
![]()
http://video.google.com/videoplay?docid ... 2466443086
Něco ze života....chlapec velmi duchapřítomný a vůbec se nelekl.

NIK píše:Všechno neni podvod!!!Všechno nee!
Neboj zatim stojim nohama pevně na zemi![]()
![]()
![]()
Pozdravuj tvého Sifu

SiuLouFu píše:NIK píše:Všechno neni podvod!!!Všechno nee!
Neboj zatim stojim nohama pevně na zemi![]()
![]()
![]()
Pozdravuj tvého Sifu
Urcite, pri nejblizssi prilezitosti Tve pozdravy osobne predam
P.S.
Ja vim, ze vsechno neni podvod. Ale pravda je tam nekde venku ... A pekne se pred nami, mrska, schovava. Ale mi ji urcite dostanem. Zivou nebo mrtvou

Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků