kettlebells

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod marcelo » stř 27. kvě, 2009 19:57

.. mlieko je bullshit..posledne 2 roky som sa potacal medzi treningami,chorobami,s nespecificky znizenym imunitnym systemom z ktoreho boli doktori bezradni..pre vsetkych v rodine som zacinal byt hypochonderom,lekari mi diagnostikovali znizeny imunitny system a chronicku vazomotoricku nadchu..nevladal som cvicit ani 2 krat do tyzdna v strednom tempe aby som nebol kazdy 4-5 tyzden chory,co znamenalo ATB,kortikoidne spreje,rozbita crevna flora a strasna slabost v tele atd asi tak 9 krat do roka..pochodil som vsemozne vysetrenia a nic,ziadna pomoc...zo zufalstva som nakontaktoval Luena a chodil trosku na chikung a cez tych chalanov som sa dostal ku odbornikovi na tradicnu cinsku medicinu kt. studoval v Pragle pod nejakym cinanom...ci mi budete verit alebo nie,on mi pomohol...za 1/2 hod ma zdiagnostikoval,predpisal byliny,caje,uprava jedalnicka,vyhybanie sa urcitym druhom a kombinaciam jedal ale ako hlavna vec bolo VYLUCENIE MLIEKA :wink: ,proteinov z mlieka,syrov atd..trvalo to asi necely rok kym sa dalo telo dokopy a konecne nie som zahlieneny od oci az po creva,nie som posrany z toho ci niekto na mna kychol a ja do 4 dni chytim nejake raklo atd..Cinsku medicinu ma Marcelo rad a je to jedina vec ktorej zo vsetkych samanizmov veri 8) :wink:
"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » stř 27. kvě, 2009 20:26

ha, no ja to vidim s mlikem, mekacem etc. trochu jinak, ale neunasejme tenhle thread, muzeme zalozit novej o vyzive :-)
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » stř 27. kvě, 2009 20:31

Já sem byl vždycky vůl takže mně mlíko nedělá žádný problém :lol:
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » stř 27. kvě, 2009 21:18

vul, ha ha, bejka bych Ti veril, ale vul snad ne, ty veee :D
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod mirsv » stř 27. kvě, 2009 21:29

pm píše:ha, no ja to vidim s mlikem, mekacem etc. trochu jinak, ale neunasejme tenhle thread, muzeme zalozit novej o vyzive :-)

myslim,ze by tech poslednich par prispevku mohl admin hodit do vlakna s nazvem vyzyva
mirsv
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod ghekon » čtv 28. kvě, 2009 14:18

Tak to je zvlastni, ja jsem posledni dva roky krute zahleneny, ze odkaslavam a odchrchlavam v podstate nonstop a mliko piju vyjimecne na paleni zahy, jinak vubec... Asi bych se mel konecne dokopat k doktorovi :lol:

BTW: Dneska me ortoped konecne pustil na lehky trenink :twisted: :twisted:
Tak se musim pochlubit :lol: :lol:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pát 29. kvě, 2009 7:07

ghekon píše:BTW: Dneska me ortoped konecne pustil na lehky trenink :twisted: :twisted:
Tak se musim pochlubit :lol: :lol:

Tak na tuhle zpravu se take tesim, ale me nejdrive ceka operace a zatim neznam ani termin :(
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marcelo » pát 29. kvě, 2009 18:18

PM a Makoto- takze potroske zacinam s tym kettlom a musim povedat ze je to ine ako s beznou jednoruckou tlacit "kultickym" stylom :oops: ...som riadny puding :oops: :oops: ,mam riadne medzeri v silovej urovni a koordinacii som zistil,lieta mi to hore dole :lol: ..je to dobra vec,som rad ze som si to kupil,posunie ma to funkcne silovo dalej :D :wink: ..neskor dokupim dalsie kettle :D P.S. idem podla Maxwellovho 300 kettlebel ale svojim tempom,niektore cviky vynechavam ako windmill,pretoze ich neviem urobit technicky spravne s tou vahou ale inac velmi zaujimave cviky tam Maxwell ukazuje :D
"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » pon 01. čer, 2009 7:44

to marcelo: toz vitaj v klube :-)
Jed vsak opravdu pomalu, nepospichej. Casem se protahnes tak, ze budes delat aj windmilly. Hlidej si, at se u toho ruzne nekroutis, hezky pianko. A nezapomen, ze existuje aj beh, plavani, apod. ;-)

Jsem rad, ze se ti kettles libi a preju hodne legrace...a potu a skripeni zubu ;-)
Jarda Kolcun
Bojovky.info

"It's not how much you can hurt a person in an altercation, but how little you can hurt a person and still control him" Wally Jay
Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » pon 01. čer, 2009 8:14

hoši už ste někdo zkoušel kromě "nuda" cviků i takový ty vrhačský a házení kettlu v páru apod. viděl sem kdysi na youtube maníky na pláži a ty s tím dělali fakt psí kusy.

Bohužel pláž zatím nemám a ještě jsem neměl odvahu to na zahradě zkoušet jelikož mám obavy aby to nevypadalo jak po kobercovým náletu :D
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » pon 01. čer, 2009 8:29

Toman píše:hoši už ste někdo zkoušel kromě "nuda" cviků i takový ty vrhačský a házení kettlu v páru apod. viděl sem kdysi na youtube maníky na pláži a ty s tím dělali fakt psí kusy.

Bohužel pláž zatím nemám a ještě jsem neměl odvahu to na zahradě zkoušet jelikož mám obavy aby to nevypadalo jak po kobercovým náletu :D

covece, nejsem si jisty, ze by mi to nejak pomohlo neco zlepsit (pokud se ovsem nechci dat na drahu vrhace kouli ;-) Navic jsem na tom stejne jak ty se zahradou...obavam se, ze bych pak stravil prijemny vikend opravou zahrady pod dohledem me zeny ;-)
V sobotu jsem si asi precetl spatne trenink od Tsatsoulina (Enter the Kettlebell), protoze jsem zkusil jet 100 drepu a mrtvych tahu s dvacitkou a rano den pote jsem vetsinu dne jen sedel bo me neudrzely nohy....jede nekdo podle PT? Jak cvicite jeho workouty? Jsem tam asi musel neco prehlednout....anebo jsem sracka ;-)
Jarda Kolcun
Bojovky.info

"It's not how much you can hurt a person in an altercation, but how little you can hurt a person and still control him" Wally Jay
Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod maxo » pon 01. čer, 2009 9:20

to s tym mliekom je silne individualne a zovseobecnovat to je mierne povedane hlupost. Na svete snad neexistuje cinsky lekvar, ktory by ti naordinoval, ze mas chlastat mlieko. Je to presne naopak, to je prve co ti zakaze a nie je to vobec nic carovne ani obdivuhodne. Je to proste ich kultura. Keby za nasim lekvarom prisiel cernosko z pobrezia slonoviny, ze mu je naprd a povie mu, ze zerie slonie hovna a husenice, tak to bude tiez prve co mu lekvar zakaze. Takze tu z toho robite mierne povedane WOODOO zazrak ako niektori robia z bojovych umeni.
Ja zase naopak poznam kopec ludi ktorim mlieko doslova zachranilo zaludok pred operaciu. Zazehnalo vredy, nedostatok vapnika a pod. Je to idivudualne a kazdy sa musi riadit svojim pocitom.
Ak marcelo ma z mlieka pruser nech ho nepije, ale ja tiez netvrdim, ze sampus je sracka len preto, ze mi nechuti a bolieva ma z neho hlava a nebudem dogmaticky hucat na kazdeho kto to pije, ze je debil.
Jo a ta legenda, ze mlieko zahlienuje je tiez dobra, ale to na niekedy inokedy, uz som pisal moc a obavam sa ze pre niektorich to bude nestravitelne ako teple mlieko ;)
maxo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Toman » pon 01. čer, 2009 9:57

Makoto píše:....jede nekdo podle PT? Jak cvicite jeho workouty? Jsem tam asi musel neco prehlednout....anebo jsem sracka ;-)

Comrade ... :D
Jedu jpodle něho ale jenom to jak předvádí ty cviky, abych to nejel blbě ... plán opakování si dělám svůj.

Doporučuju taky projet materiály od Brocka Kubika. Je to national becnh press champ a hodně jede cviky s vlastním tělem.
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pon 01. čer, 2009 10:18

maxo píše:to s tym mliekom je silne individualne a zovseobecnovat to je mierne povedane hlupost. Na svete snad neexistuje cinsky lekvar, ktory by ti naordinoval, ze mas chlastat mlieko. Je to presne naopak, to je prve co ti zakaze a nie je to vobec nic carovne ani obdivuhodne. Je to proste ich kultura. Keby za nasim lekvarom prisiel cernosko z pobrezia slonoviny, ze mu je naprd a povie mu, ze zerie slonie hovna a husenice, tak to bude tiez prve co mu lekvar zakaze. Takze tu z toho robite mierne povedane WOODOO zazrak ako niektori robia z bojovych umeni.
Ja zase naopak poznam kopec ludi ktorim mlieko doslova zachranilo zaludok pred operaciu. Zazehnalo vredy, nedostatok vapnika a pod. Je to idivudualne a kazdy sa musi riadit svojim pocitom.
Ak marcelo ma z mlieka pruser nech ho nepije, ale ja tiez netvrdim, ze sampus je sracka len preto, ze mi nechuti a bolieva ma z neho hlava a nebudem dogmaticky hucat na kazdeho kto to pije, ze je debil.
Jo a ta legenda, ze mlieko zahlienuje je tiez dobra, ale to na niekedy inokedy, uz som pisal moc a obavam sa ze pre niektorich to bude nestravitelne ako teple mlieko ;)

Moje přítelkyně je zdr. sestřička a divil by ses jakej je nárust alergií (jak u dospělích, tak u dětí), způsobených kravským mlékem, ale sem to asi vážně nepatří, klidně to vlákno hoďte jinam :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marcelo » pon 01. čer, 2009 10:37

luen píše:
maxo píše:to s tym mliekom je silne individualne a zovseobecnovat to je mierne povedane hlupost. Na svete snad neexistuje cinsky lekvar, ktory by ti naordinoval, ze mas chlastat mlieko. Je to presne naopak, to je prve co ti zakaze a nie je to vobec nic carovne ani obdivuhodne. Je to proste ich kultura. Keby za nasim lekvarom prisiel cernosko z pobrezia slonoviny, ze mu je naprd a povie mu, ze zerie slonie hovna a husenice, tak to bude tiez prve co mu lekvar zakaze. Takze tu z toho robite mierne povedane WOODOO zazrak ako niektori robia z bojovych umeni.

Moje přítelkyně je zdr. sestřička a divil by ses jakej je nárust alergií (jak u dospělích, tak u dětí), způsobených kravským mlékem, ale sem to asi vážně nepatří, klidně to vlákno hoďte jinam :wink:

..buhehe Maxo..som zvedavy ake teorie o zahlienovani s mliekom a ze to nie je pravda na mna vytiahnes...mne staci vypit pohar mlieka alebo jogurt a do 2 hodin sa mi zacne tvorit hlien v krku a nose..ciry,priehladny..je to znak ze pre moje telo je mlieko silny alergen a telo sa brani a reaguje ako reaguje..pokial by som v piti mlieka aktivne pokracoval dojde k prudkemu poklesu imunity a ja sa budem motat v bludnom kruhu medzi chorobami a treningami...vsetky "pitcha" teorie o mlieku a kazeine od ludi z "fitness" brandze mam na salame..presiel som si cim som si presiel,metody pokusov a omylov..pchania sa do riti a uplacanie alergologov, aby ta prednostne zobrali a zistily nakoniec velky shit ,ze som zdravy a imunitu mam v pohode a ze co si vymyslam a hypochondrujem atd..pre mna je mlieko BULLSHIT, to ze vam robi dobre to je O.K. ..ja vam nic neprikazujem ani nepodsuvam..ale je mozne ze na tomto fore je clovek s podobnymi problemami a moje kecy ho navedu k tomu aby zacal testovat rozne pristupy a pomohol si zdravotne.. :wink:
P.S. aby ste si nemysleli ze prehanam s tym zahlienovanim,tak ja som dopracoval pre 2 rokmi ,ked som aktivne miesal proteiny do mlieka+ kazein na veceru do takych stavov,ze hlien mi zacal prerazat cez slzne kanaliky a museli mi ich prebijat s "ocnou" injekciou a strekmi do kanalikov o ocneho lekara-pravidelne..ina sado-maso chutovka :( :wink: ..takze ma Maxo presvediaj o tom ze ja si vlastne vymyslam s tym zahlienovanim :roll: :roll:
marcelo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » pon 01. čer, 2009 11:21

s mlikem a vapnikem je to asi tak stejne jako se spenatem a zelezem :-) navic tomu, co koupime v samosce, bych mliko ani snad nerikal. ma-li nekdo zajem, zalozte thread o vyzive, a tam se vyradime. btw. nevychazim (jen) z cinske mediciny, staci sledovat moderni zapadni vyzkumy ohledne vyzivy.

pro soudruhy :-) :

ha ha, Makoto, jedes Power for the people? jeste furt shanim olympijskou cinku, chci to taky prubnout. z metodiky PT (ktery je muj oblibenec) jsem zaradil hodne veci - strecink, kettlebells, drepy a kliky na jedny noze/ruce, rozhodne doporucuju Beyond Bodybuilding, jeho pristup je mi vice nez sympaticky.

Kubik je taky fajn, prave se prokousavam Dinousaurim treninkem, taky zajimavy. jinak jsme vcera u me ve skole namontovali gymnasticky kruhy a uchyt na provaz (kterej musim jeste koupit), to budou mit kluci radost :-) jen tak z legrace jsem zkousel muscle-up, a ani omylem, no porad je kde se zlepsovat :-)
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » pon 01. čer, 2009 11:30

Stalo se. A admine, mohlo by se tam odsud něco přesunout :wink:
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Makoto » pon 01. čer, 2009 14:47

pm píše:pro soudruhy :-) :

ha ha, Makoto, jedes Power for the people? jeste furt shanim olympijskou cinku, chci to taky prubnout. z metodiky PT (ktery je muj oblibenec) jsem zaradil hodne veci - strecink, kettlebells, drepy a kliky na jedny noze/ruce, rozhodne doporucuju Beyond Bodybuilding, jeho pristup je mi vice nez sympaticky.

Kubik je taky fajn, prave se prokousavam Dinousaurim treninkem, taky zajimavy. jinak jsme vcera u me ve skole namontovali gymnasticky kruhy a uchyt na provaz (kterej musim jeste koupit), to budou mit kluci radost :-) jen tak z legrace jsem zkousel muscle-up, a ani omylem, no porad je kde se zlepsovat :-)

Zatim jsem zacal tohle a teprve dneska to uz odezniva. Dneska si to dam znova, potrebuju reset mozku ;-) Zkusim aj ty kliky/drepy na jedne ruce/noze....to vypada jako dobra legrace ;-)

to Toman: Na toho Kubika se podivam, jestli je to podobna massage, jdu do toho ;-)

Kruhy jsem si poridil uz pred par mesici a zkousel Maxwella a jeho Ultimate Upper-Body Pull-up Workout. Jestli jsem mel predtim vcelku dobre mineni o svych vykonech, tak tohle je suprovy lek....co ten tam dela ve svych 54 letech....ten musi na necem jet...jinak si to nedokazu vysvetlit :-) Mam pred sebou jeste hodne prace :-) Toman, jestli chces challenge, porid si kruhy. Lepsi je si je nechat poslat ze zahranici. Tusim, ze jsem nasel kontakt tam, jak jsem sehnal ten timer.

BTW, v ulici na Ujezde (P-1) je provaznictvi, tam jsem koupil lana a vcelku i levneji nez v Bau-cokoliv.
Naposledy upravil Makoto dne pon 01. čer, 2009 15:09, celkově upraveno 1
Jarda Kolcun
Bojovky.info

Makoto
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » pon 01. čer, 2009 14:55

Maxwell je libovej, v super kondici a navic i sympatak (jen se trochu bojim, aby najednou v sedesati nevyhorel a "bum", myslim ze je to potreba vosefovat i vic "vnitrne" [pomoc, nekamenujte me :-) ])

do zminovaneho provaznictvi se chystam zitra, chci poradne tlusty lano, a jedeeem
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod PC » pon 01. čer, 2009 15:00

nevim jak z cenama, ale tady to v nuslich se mi jevi taky jako dobry.
http://www.provaznictvi.cz/

PC
PC
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně