pm píše:ha, no ja to vidim s mlikem, mekacem etc. trochu jinak, ale neunasejme tenhle thread, muzeme zalozit novej o vyzive
ghekon píše:BTW: Dneska me ortoped konecne pustil na lehky trenink![]()
![]()
Tak se musim pochlubit![]()
Toman píše:hoši už ste někdo zkoušel kromě "nuda" cviků i takový ty vrhačský a házení kettlu v páru apod. viděl sem kdysi na youtube maníky na pláži a ty s tím dělali fakt psí kusy.
Bohužel pláž zatím nemám a ještě jsem neměl odvahu to na zahradě zkoušet jelikož mám obavy aby to nevypadalo jak po kobercovým náletu
Makoto píše:....jede nekdo podle PT? Jak cvicite jeho workouty? Jsem tam asi musel neco prehlednout....anebo jsem sracka
maxo píše:to s tym mliekom je silne individualne a zovseobecnovat to je mierne povedane hlupost. Na svete snad neexistuje cinsky lekvar, ktory by ti naordinoval, ze mas chlastat mlieko. Je to presne naopak, to je prve co ti zakaze a nie je to vobec nic carovne ani obdivuhodne. Je to proste ich kultura. Keby za nasim lekvarom prisiel cernosko z pobrezia slonoviny, ze mu je naprd a povie mu, ze zerie slonie hovna a husenice, tak to bude tiez prve co mu lekvar zakaze. Takze tu z toho robite mierne povedane WOODOO zazrak ako niektori robia z bojovych umeni.
Ja zase naopak poznam kopec ludi ktorim mlieko doslova zachranilo zaludok pred operaciu. Zazehnalo vredy, nedostatok vapnika a pod. Je to idivudualne a kazdy sa musi riadit svojim pocitom.
Ak marcelo ma z mlieka pruser nech ho nepije, ale ja tiez netvrdim, ze sampus je sracka len preto, ze mi nechuti a bolieva ma z neho hlava a nebudem dogmaticky hucat na kazdeho kto to pije, ze je debil.
Jo a ta legenda, ze mlieko zahlienuje je tiez dobra, ale to na niekedy inokedy, uz som pisal moc a obavam sa ze pre niektorich to bude nestravitelne ako teple mlieko
luen píše:maxo píše:to s tym mliekom je silne individualne a zovseobecnovat to je mierne povedane hlupost. Na svete snad neexistuje cinsky lekvar, ktory by ti naordinoval, ze mas chlastat mlieko. Je to presne naopak, to je prve co ti zakaze a nie je to vobec nic carovne ani obdivuhodne. Je to proste ich kultura. Keby za nasim lekvarom prisiel cernosko z pobrezia slonoviny, ze mu je naprd a povie mu, ze zerie slonie hovna a husenice, tak to bude tiez prve co mu lekvar zakaze. Takze tu z toho robite mierne povedane WOODOO zazrak ako niektori robia z bojovych umeni.
Ja zase naopak poznam kopec ludi ktorim mlieko doslova zachranilo zaludok pred operaciu. Zazehnalo vredy, nedostatok vapnika a pod. Je to idivudualne a kazdy sa musi riadit svojim pocitom.
Ak marcelo ma z mlieka pruser nech ho nepije, ale ja tiez netvrdim, ze sampus je sracka len preto, ze mi nechuti a bolieva ma z neho hlava a nebudem dogmaticky hucat na kazdeho kto to pije, ze je debil.
Jo a ta legenda, ze mlieko zahlienuje je tiez dobra, ale to na niekedy inokedy, uz som pisal moc a obavam sa ze pre niektorich to bude nestravitelne ako teple mlieko
Moje přítelkyně je zdr. sestřička a divil by ses jakej je nárust alergií (jak u dospělích, tak u dětí), způsobených kravským mlékem, ale sem to asi vážně nepatří, klidně to vlákno hoďte jinam
pm píše:pro soudruhy:
ha ha, Makoto, jedes Power for the people? jeste furt shanim olympijskou cinku, chci to taky prubnout. z metodiky PT (ktery je muj oblibenec) jsem zaradil hodne veci - strecink, kettlebells, drepy a kliky na jedny noze/ruce, rozhodne doporucuju Beyond Bodybuilding, jeho pristup je mi vice nez sympaticky.
Kubik je taky fajn, prave se prokousavam Dinousaurim treninkem, taky zajimavy. jinak jsme vcera u me ve skole namontovali gymnasticky kruhy a uchyt na provaz (kterej musim jeste koupit), to budou mit kluci radostjen tak z legrace jsem zkousel muscle-up, a ani omylem, no porad je kde se zlepsovat
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků