od player » sob 25. bře, 2006 16:15
Toman : tohle je specificky MT lowkick, o kterem sem celou dobu ve svych komentarich hovoril.Nedivim se ti, ze si se nad tim pozastavil;)
Takto jej nekopu a kopat nehodlam, protoze pro me je takto kopnuty kop nevhodny.Este jednou pro ty co hur vidi nebo mene chapou..PRO ME.
Proto ani nepujdu za P. Machackem, aby me takto sikmy kop ucil kopat.
Marvin : lowkick = nizky kop, kde je problem?;)Odpovim si sam, problem je v tom, ze pro zdejsi vetsinu jediny spravny lowkick je v tom zneni jako si sem presne hodil toho thajce.Vsecko jine je spatne.
Vlastne...vsimli ste si, ze za celou dobu me existence zde sem nikdy nepouzil termin : "delas to spatne"?Cim to asi bude.
Zkuste mi tedy rici, proc bych mel kopat ten tkzv. "lowkick" sikmo a navic spis na sval, nez na kloub?Reakce typu : "tohle je spatne, takhle je to dobre", mi prijdou dost omezeny.
Ted zpetne konkretne....
Gino : kdybys se mnou sparoval, pochopil bys, co ta ruka znamena, schvalne sem to tam do toho videa dal, pac sem vedel, ze se nekdo chytne;)
Ukropcany : no hele ja nevim, nerikam ze bych prekopl bambus, ale dle ceho jako soudis, ze je slaby?Az prekopnu tu zeleznou tyc tech bradel pres ten pytel a lapu, pak jako uznas, ze uz je dost silny, nebo jak?;)
Holeni ho kopat nehodlam, nevim z jakeho duvodu bych mel kop zkracovat.Navic jak sem uvadel, pri lowkicku muj cil neni zranit sval.
Low : az nebudu chtit odejit z treninku po svych, pak zacnu kopat do neceho nepruzneho.Tot odpoved na to me stahovani nohy.
Sai : ja myslim, ze oproti kyokushinkarum sem az az vytocenej;)Lepe by se mi to ukazovalo, kdyby mi nekdo drzel lapu na noze, tenhle pytel u bradel je nouzovka.