marvin píše:Jo to sedí, takže podle toho je každému jasné, jak skončí samouci bez mistra. Pokud ovšem bude od začátku skládat správně tak ...
no iste, ze je to len sranda - ale ked uz si to nacal a nacal si dobre -
Mozes si mysliet, ze skladas dobre lebo ti niekto tvrdi ze ON vie ze skladas dobre. Ano to mozes, ak si clovek ktoremu staci viera a na zaklade toho kludne obetuje to najcennejsie co v zivote ma a to je svoj cas a energiu. Pozri jednoducho ak mi niekto ukaze co podla toho "planu" poskladal ok. Idem do toho. Ale ak mam len verit - takych su plne "garaze" a lopotia sa zo zarucene zlozitelnymi "suciastkami", ktore im za nie male prachy predavaju super ucitelia ....
takze ci si isiel po dobrej ceste TY zistis az na konci, kdezto JA to viem uz teraz a to preto, ze je overena. A overena praxou a nie nejakymi rozpravkami a slubmi.
Hmmmmm, jsou prostě cesty jednoduché a těžší nebo prostě různé. Vzhledem k tomu, že to co dělám já, tak ty neděláš, možná by bylo lepší naslouchat než něco tvrdit, co nemůžeš bez praxe vědět. Když budeš mluvit ty o tom co děláš ty, tak budu naslouchat zas já, nic jiného mi taky nezbývá, když nedělám to co ty, tak tedy tomu nerozumím. Myslet si můžeme ovšem každý, co chceme.

Jinak je množství znaků, jak se přesvědčit o relativní správnosti už v průběhu a ne až na konci.
Jinak ti gratuluji k tvé jistotě ověřené v praxi, to je úžasné. Chápej, jsem vodnář tedy jistota je něco, co neznám. (i když astrologie mne vůbec nebere a nezajímá)