60H2O píše:jen k tomu běhání po asfaltu naboso, to někdo doporučuje?
mě občas bolí klouby i v botech, když běžím déle po asfaltu, ale v terénu to je bez problémů
cohen píše:36-ka bola AU! Nikdy nepite vecer pred takymto dlhym behom alkohol a uz vobec nie celu flasu vina a panacka k tomu. Dal som to naraz, celkovy cas 4:00 presne. Tempo 6:40 na km, bez ocistenia od roznych spomaleni a zastavok. Poslednych 8 km bolo utrpenie, cista Golgota, mal som so sebou len 7 deci caju, ku koncu mi prestalo chutit pit, takze mi na konci este asi deci tekutiny zostalo vo flaske. Dost som bol dehydrovany, bolel ma cely clovek. Dnes relativna pohoda, citim stehna (tie ma vcera boleli najviac), normalne rozmyslam, ze silovy trening odlozim na zajtra. Apropos, oproti minulemu tyzdnu kilo dole.
cohen píše:Den po kamaratovej svadbe![]()
![]()
29. brezna/marca
toddb píše:cohen píše:Den po kamaratovej svadbe![]()
![]()
29. brezna/marca
ajaj, tak to je pitomý. to můžeš max. 2 piva...i když já už si letos před maratonem nedám žádné pivo, to si dám raději o dvě navíc po závodě.
cohen píše:toddb píše:cohen píše:Den po kamaratovej svadbe![]()
![]()
29. brezna/marca
ajaj, tak to je pitomý. to můžeš max. 2 piva...i když já už si letos před maratonem nedám žádné pivo, to si dám raději o dvě navíc po závodě.
Tak, radsej budem na jednej svadbe jak U Suchanku ako sa 10 kilakov tyrat na preteku...
cohen píše:36-ka bola AU! Nikdy nepite vecer pred takymto dlhym behom alkohol a uz vobec nie celu flasu vina a panacka k tomu. Dal som to naraz, celkovy cas 4:00 presne. Tempo 6:40 na km, bez ocistenia od roznych spomaleni a zastavok. Poslednych 8 km bolo utrpenie, cista Golgota, mal som so sebou len 7 deci caju, ku koncu mi prestalo chutit pit, takze mi na konci este asi deci tekutiny zostalo vo flaske. Dost som bol dehydrovany, bolel ma cely clovek. Dnes relativna pohoda, citim stehna (tie ma vcera boleli najviac), normalne rozmyslam, ze silovy trening odlozim na zajtra. Apropos, oproti minulemu tyzdnu kilo dole.
ukropcany píše:To mi pripomína ako ma na maratóne 200m pred cieľom predbehli dvaja dôchodcovia za družnej debaty60H2O píše:Takže na začátku to rozběhni naplno, v polovině přidej a na konci ještě zrychli a zafinišuj a to by bylo, aby z toho nebyl čas hodný mistra![]()
to si pak jeden říká, kde se to v nich bere...ukropcany píše:Koľko máš rokov? Preto, či si uvažoval niekedy nad zápasom... Ono totiž rozdiel medzi drilom a sparingom je taký istý ako medzi sparingom a zápasom...
ukropcany píše:No takže už vieš čo Ťa čaká na maratóne...
cohen píše:ukropcany píše:No takže už vieš čo Ťa čaká na maratóne...
Ok, s tym dokazem zitV pondelok som si dal normalny silovy trening, teraz som sa vratil z 11km vyklusu... zatial vec hodnotim tak, ze vytrvalostne behy daju cloveku brutalnu schopnost regeneracie (v kombinacii s dobrym spankom, jedlom, atd.)...
60h2o: od krcov som mal nastastie daleko, caj som mal jemne osoleny a osladeny, takze pri tom tempe nehrozilo nic zasadne. zavod pojdem v tempe jemne pod 6 minut na kilometer, este mam mesiac a pol na zlepsenie tempa, asi este zhodim aj nejake to kilecko, atd. Silovo som na tom napriek strate 5kg od septembra lepsie (prechod z 32kg swingu na 36kg swing, viac TGU-ciek, udrziavacka zhybov), takze tiez prenos do vytrvalosti.
O dva tyzdne este mozem opat vyskusat 36km, len neviem, ci by to malo lepsi efekt ako 30km, ktore chcem zabehnut urcite. Potom mesiac deloadu, a zavod.
ukropcany píše:Ja by som do toho šiel, ak máš náskok, tak o nič nejde.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků