české i světové školy BU

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod patrik » čtv 09. úno, 2006 19:12

Picard píše:
jox píše:... můžeš se s nim jistě dohodnout aby v tý diskuzi byl
tvrdší na výkřiky do tmy...

Neni treba 8) Vsem tam rezu (promazavam, napominam, moderuji) spravedlive a rovnym dilem a budu v tom pokracovat

Přesně, v topicu o IAI se nesmí napsat PRDEL, nebo HOVNO, protože by to Picard smazal. Je děsně drsnej... Leda strčit topic o IAI do sekce čínská BU, nebo armádní systémy... Tam na nás Picard nemůže.

;)

Patrik
patrik
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » čtv 09. úno, 2006 19:14

Andromeda: Kdybych někdy soukromě mejloval a vy to chtěl použít veřejně na podporu svejch názorů ať už na fóru nebo na svym webu třeba v životopise http://www.nagual.info/index.php?webID= ... _12&lng=cz , tak mě prosimvás kontaktujte předem, abych si moh zkontroloval, esi to bude i veřejně a bez kontextu srozumitelný tak, aby to vyjadřovalo právě to co sem chtěl psát. A abyste se nemusel hned za to vomlouvat.
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » čtv 09. úno, 2006 19:16

patrik píše:Leda strčit topic o IAI do sekce čínská BU, nebo armádní systémy... Tam na nás Picard nemůže.
:lol: :lol: :lol:
Jinak sem myslel i OT, např. toho druhu jako domlouvat se jak zacházet se sokromou korrespondencí :wink:
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod j_madl » čtv 09. úno, 2006 19:23

mimochodem, promiňte, jen pro mou a obecnou informaci, Picarde, jste nebo nejste správcem serveru, na kterém jede celá tahle diskuze, na kterém jsou všechny zprávy a další? Aby z toho někdo explicitně nebo inplicitně nevyvozoval, NECHCI tím nic naznačovat ani zpochybňovat! Jen když o tom Patrik začal.
j_madl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Jendis » čtv 09. úno, 2006 19:24

patrik píše:nebo armádní systémy... Tam na nás Picard nemůže.

;)

Patrik

tam řádím já..... :twisted: A je to to samé,jako u Picarda.....se schválně mrkni.... :wink: :twisted: 8)
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod j_madl » čtv 09. úno, 2006 19:37

a ještě omlouvám se za svou neznalost, ale proč se všichni tak moc zabývají tím, že něco je off topic, když se na to prostě situace a řeč stočí? porušují se tím nějaká nepsaná pravidla? pokud ano, jaká a jestli jsou nepsaná, kde jsou napsana?

P.S.:
jinak pro věci vytržené z kontextu asi platí obecně pravidlo kdysi hojně vyprávěného přisprostlého vtipu, kdy byl konkurz na název sochy dvojice v choulostivé situaci. Bezkonkureně zvítězily návrhy jednoho frekventanta, který použil prostě jen titulky z novin. Lze zkusit i dnes, otevřte kterýkoliv výtisk, a použijte titulky jako název podobného díla. Budete jistě vtipní a neotřelí. Proto citování podobných mailů lze libovolně uvést a potom použít v jakýchkoliv souvislostech a máte reference, jaké si jen přejete...
j_madl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Picard » čtv 09. úno, 2006 19:48

j_madl píše:mimochodem, promiňte, jen pro mou a obecnou informaci, Picarde, jste nebo nejste správcem serveru, na kterém jede celá tahle diskuze, na kterém jsou všechny zprávy a další? Aby z toho někdo explicitně nebo inplicitně nevyvozoval, NECHCI tím nic naznačovat ani zpochybňovat! Jen když o tom Patrik začal.

Nejsem, jsem pouze jednim z moderatoru diskuzniho fora.
Picard
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod j_madl » čtv 09. úno, 2006 19:52

Picard píše:
j_madl píše:mimochodem, promiňte, jen pro mou a obecnou informaci, Picarde, jste nebo nejste správcem serveru, na kterém jede celá tahle diskuze, na kterém jsou všechny zprávy a další? Aby z toho někdo explicitně nebo inplicitně nevyvozoval, NECHCI tím nic naznačovat ani zpochybňovat! Jen když o tom Patrik začal.

Nejsem, jsem pouze jednim z moderatoru diskuzniho fora.

tak to byla zase jen pomluva, děkuji za odpověď Picarde.
j_madl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod koblih » čtv 09. úno, 2006 23:10

j_madl píše:a ještě omlouvám se za svou neznalost, ale proč se všichni tak moc zabývají tím, že něco je off topic, když se na to prostě situace a řeč stočí? porušují se tím nějaká nepsaná pravidla? pokud ano, jaká a jestli jsou nepsaná, kde jsou napsana?
Jde o to, že za půl hodiny, za měsíc, za rok přijde na toto fórum někdo kdo hledá nějaké informace, najde si téma, které ho zajímá a začne číst diskuzi. Taková diskuze kde jsou jen hádky a hlášky mimo téma nemají pro něj žádnou informační hodnotu. To je to čím se to líší od chatu, kde slova plynou a po chvíli mizí v nenávratnu. Zde co kdo napíše může "viset" co tento server bude existovat, proto by si každý měl vše co napíše pořádně rozmyslet :-).
koblih
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod pavela » pát 10. úno, 2006 13:15

Tady se všichni chtějí dozvědět technické stupně andromedy. Jelikož je tu i p.Mádl, připomělo mi to, že jsem se kdysi bavil s Karlem Zrůbkem a ten mi tehdy povídal, "Pepik Mádl je výbornej judista-aikidista." Proto jsem taky stál tehdy za p.Mídlem, protože od judistického metuzaléma jako byl Karel to je lepší, než kdyby p.Mádl předložil "Průkaz Judo". Máte Andromedo nějakou takovou referenci o dosaženém stupni mistrovství v nějakém tradičním BU? (teda kromě p.Kollmana, o kterém tehdy Karel Zrůbek říkal, že je sice dobrej ale blázen-jak jsem slyšel dávíám dál, neznám osobně :lol: ) myslím, že by to jistě stačilo a ukončilo tuto trapnou diskuzi...
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pucmaz » pát 10. úno, 2006 14:23

.
Naposledy upravil pucmaz dne úte 30. pro, 2014 18:44, celkově upraveno 1
pucmaz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod j_madl » pát 10. úno, 2006 14:27

Omlouvám se za Off topic, ale chci reagovat na Pavelu. Víš, to cos napsal mi připomnělo ty krásný roky. Pánové jako pan Zrůbek, Standa Čerešarov a ovšem můj táta co mne učil JiuJitsu a jeho brácha, který mně učil střílet, kteří tady už nejsou a zasáhli do mého života... víš Pavelo, tehdy tady byla jiná situace a na nějaký papíry myslel asi málokdo, i když občas došlo i na ně a na nějaké ty průkazy a podobně. Dnes je situace trochu jiná, svět se zdánlivě otevřel a lidé mají i více prostředků a více možností a někdy opravdu stojíme a žasneme jak věci, které nám připadaly nedosažitelné stačí vykliknout na netu a přijdou Ti domů na dobírku... Posílám mistru Zrůbkovi i Standovi Čerešarovovi u kterého jsem dělal pár daních zkoušek vzpomínku tam kde nyní jsou. Doufám, že tam je tatami a nějaké pěkné, jednoduché dojo a víš ty co, ta vůně...
Ale abych Tvé tvrzení uvedl trochu do současných realit, z Judo nyní už cvičím většinou jen katy, z nichž se snažím čerpat právě tu původní starobylou formu původních technik. Je to veliké osobní dobrodružství odhalování věcí. Jinak cvičím aikijujutsu ale stále víc a víc přesouvám ten čas, který mi ještě zbývá, ke cvičení jedné koryu s mečem, což je nyní záležitostí pár lidí kolem mne a mého učitele. A jsem vděčný, že jeden z mých drahých učitelů, s nímž jsem prožil mnoho krásných let a kterému je dnes osmdesát, stále ještě má stejnou jiskru ve svém oku a srdci a sedáme spolu a pijeme čaj, povídáme a já se vždy naivně zeptám na nějakou techniku, abych zjistil, že všechno je jinak.... :D Víte, nechci tímhle sentimentálním žvástem nikoho k sobě lákat nebo si tím dělat nějakou reklamu. Naopak, mé veřejné aktivity stále více ustávají a jedou již v jakémsi udržovacím módu. Chci jen říci, že život je zvláštní a každý a´t děláme co chceme, stejně nerosteme do nebe.
Mně to pocení v kimonu a uchopování přesných forem s mečem prostě moc bavilo a baví a každý další, jak už dnes chápu, je svobodná bytost ve svobodném vesmíru, ať každý roste dle svědomí a dle svého srdce. Naše banality na téhle zemi stejně nikdo neumí zvážit beze zbytku.

Omlouvám se všem, že z mailu Andromedovi zde mou vinou povsatlo takové nedorozumění a jak píše mamushi čas je vzácná substance, které se mi mnoho nedostává, tak všechny zdravím.
Mír s Vámi m :D

P.S.: a k panu Kollmanovi, možná o něm někdo říkal, že je blázen, ale je to krásnej člověk, skvělý obrazy, bojové umění a srdce. Mám ho rád i když k mý škodě už jsem dlouuuho nemohl tohohle chlapíka, který má spoustu vlastností leonarda da vinci, osbně potkat.

zas sem nějaký čas nebudu moci jít tak když něco mail bhante@seznam.cz ...
j_madl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Jendis » pát 10. úno, 2006 14:38

Tak nechť Vám to šlape...... :wink: 8) :idea:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » sob 11. úno, 2006 3:21

p.Mádle, Nojo, jakápak sentimentalita, když jsem tehdy navštívil paní Zrůbkovou a ona mi ukazovala na polici a povídala tamhle je Karel(byla tam urna) tak jsem taky skoro brečel. Před několika týdny jsem s nim ještě seděl U Ludvíka na vínku a nebo jsme blbli na Klamovce na tatami... Nojo, nikdo tu nejsme věčně a srdíčko je prevít. S tím p. Kollmanem to říkal tehdy spíš ve srandě a v dobrym, pamatuju si, že to bylo nějak:"Kollman je dobrej ale je to blázen, techniky vyučuje s kudlou(nebo mečem) naostro" tak nějak to bylo, taky už mi paměť neslouží :lol: ROZHODNĚ to nebylo nijak ve zlym, oni měli myslím výborné vztahy(jako ostatně Karel s každým-zlatej člověk). jenom jsem chtěl naznačit, že jestli je p.Kollman tak trochu řekněme"výstředník" tak zrovna ten Andromedův na místě udělenej stupeň nemusí být myslen tak vážně(ale samozřejmě i může, já p.Kollmana ani Andromedu osobně neznám) jenom jsem chtěl přispět k vyřešení diskuze nad technickými stupni...
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Atilius » sob 11. úno, 2006 9:25

Andromedo, smaz ze sveho mail listu vsechny emaily s domenou cfai.cz :!: :!: a neposilej nam ten svuj spam.
Atilius
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Jamantaka » pon 13. úno, 2006 14:00

Jen tak ze zajmu, je tady nekdo kdo mel v praxi tu "cest" trenovat s p. Polakem? Ja pred nekolika lety prisel na udajny seminar combatu a p.Polak mi neustale volal jak to bude realne atd. a nakonec jsem prisel jen ja a pan Polak s jakousi slecnou (evidentne velkou bojovnici :lol: ) a tak se k memu smutku nic nekonalo. Tak me napadlo ze kdyz uz ho tak kritizujete, videl ho nekdo nekdy vubec na terninku?
Jamantaka
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod pucmaz » pon 13. úno, 2006 14:20

pucmaz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod krovak » pon 13. úno, 2006 15:10

uch... paneboze... tie videa su myslene aj vazne? zvlast to s tym nozom?
krovak
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Dong_wu » pon 13. úno, 2006 15:32

Tohle nema cenu ani komentovat :roll:
Dong_wu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » pon 13. úno, 2006 16:34

Obrázek
Angus
mistr diskutér