Prve kolo pohodicka, druhe masaker - 90% pretekarov skonci a zrazu pretekas sam so sebou a zopar dalsimi zufalcami

Toddb: gratulujem k casu a dobehnutiu, zobral by som taky vysledok

toddb píše:Tak to jsme měli na tý půlce úplně stejný čas - já měl vloni taky 2:02, druhou půlku už jsem ale měl za 2:51...
cohen píše:toddb píše:Tak to jsme měli na tý půlce úplně stejný čas - já měl vloni taky 2:02, druhou půlku už jsem ale měl za 2:51...
Myslim, ze rozbehnute som to mal vyborne, proste ist na spokojnost a nie uplne na krv. Neplanovane skrty cez rozpocet su vsak sucastou hry a bud ich prekonas, alebo nie. Mne sa to podarilo tak na polovicu.
toddb píše:No, mě těch 42 km čeká přesně za měsíc a dva dny. Nemůžu se dočkat.
cohen píše:toddb píše:No, mě těch 42 km čeká přesně za měsíc a dva dny. Nemůžu se dočkat.
Takze tento vikend bezis 36-ku? Alebo az ten dalsi?![]()
Rano po maratone som mal 80,1kg - tam som vahovo nebol hodne davno.
toddb píše:Tak jsme si včera odběhli s kamarádem těch 30 km - zde je běh: Měli jsme to za 3h 16 minut. https://flow.polar.com/training/analysis/74923150
ukropcany píše:Mne konečne zmizli aj posledné príznaky chorôb a včera som si vyskúšal, čo moje telo povie na pravidelné nedeľné 28,4 km vyklusnutie smer kofola a pagáčikKrásne slnečno, takže som zhodil dlhý rukáv ešte v aute a len tričko. Tempo 5:25, tep okolo 147 (zas mi to blblo) a celkový čas 2:34. Dnes trošku svalovica, ale nič hrozné. Celkom ma to potešilo, pretože ku koncu som išiel aj ľahúčko pod 5 minút. Kofolka aj pagáčik boli jedna báseň...
![]()
Tak uvidím ako to pôjde o týždeň. Snáď bude tiež také pekné počasie...
toddb píše:toddb píše:Tak jsme si včera odběhli s kamarádem těch 30 km - zde je běh: Měli jsme to za 3h 16 minut. https://flow.polar.com/training/analysis/74923150
Subjektivně jsem se cítil většinu běhu dobře, ale maraton zkusím jít o něco rychleji, začnu na 10,5 km/h. Posledních 5 km mě bolely nohy, ale rezervy ještě byly. Ve čtvrtek jsem si dal taky ostrý trénink - hodina Insanity a hodina sparring, takže jsem si odpočinul vlastně jen v pátek. Na cestě jsem vypil litr ionťáku, dva banány, housku se šunkou (pecka!) a tyčinku nutrend s ořechy.
ukropcany píše:Mne konečne zmizli aj posledné príznaky chorôb a včera som si vyskúšal, čo moje telo povie na pravidelné nedeľné 28,4 km vyklusnutie smer kofola a pagáčikKrásne slnečno, takže som zhodil dlhý rukáv ešte v aute a len tričko. Tempo 5:25, tep okolo 147 (zas mi to blblo) a celkový čas 2:34. Dnes trošku svalovica, ale nič hrozné. Celkom ma to potešilo, pretože ku koncu som išiel aj ľahúčko pod 5 minút. Kofolka aj pagáčik boli jedna báseň...
![]()
Tak uvidím ako to pôjde o týždeň. Snáď bude tiež také pekné počasie...
toddb píše:Cohen: Chtěl bych to rozběhnout na cca 10,5 km/h. Výsledný čas by mě potěšil do 4:30. Vloni jsem měl 4:53.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků