NAIA píše:Ještě bych se vrátil k tomuto tématu. Jakou byste měli radu pro boj skupiny lidí proti druhé. Řekněme 2:3, 3:3 atp.....? Díky za jakýkoliv rozumný názor či radu
Makoto píše:Videl jsem zatim nejlepsi obranu (beze zbrane) proti vice utocnikum predvedenou Standou Gazdikem, ktery bude nastalo v Praze od 8.3.06.
Vice o nem naleznes na jeho strankach www.operationaldefencegroup.com.
A to jsem toho videl vcelku dost...
Ale jinak existuji urcite zasady taktiky, ktere se musi dodrzovat a byt brutalnejsi a rychlejsi nez jsou utocnici. Pak mas sanci. To je vsak na delsi povidani.
Fakt doporucuji zkontaktovat Standu anebo pockat, mam se s nim po 8.3. videt a chci s nim domluvit seminar prave na tohle tema. Na strankach jujutsu.cz se pak objevi oznameni kdy a kde.
Panda píše:Taktika skupiny proti skupině? Jednoznačně pulka až 3/4 drží řadu a zbytek obíhání aby vpadnul do zad, a teď si nedělám legeacivyzkoušeno v hromadných šermířskývh bitvách, jakmile někomu vběhneš do zad skončil.Jseš tu Jendisi?
Jinak boj s více soupeři pro mě byl naopak co si vzpomínám hodně přínosný, naučil mě vnímat věci periferně a v globálu místo abych se soustředil na jednostlivosti.Doporučuju všem na treningu zkoušet.
NAIA píše:Dik ale na ulici celkem nepoužitelné. Ze tří obráncu těžko uděláš řadu aby křídla útočila zezadu?
Skateordie píše:NAIA píše:Ještě bych se vrátil k tomuto tématu. Jakou byste měli radu pro boj skupiny lidí proti druhé. Řekněme 2:3, 3:3 atp.....? Díky za jakýkoliv rozumný názor či radu
To je hrozne nevyspitatelne. Milion moznych situacii, pozicii a faktorov. Akurat dajaka pravdepodobnost tam mozno funguje, ale ta ti moc nepomoze.
....NAIVKY TOHTO TYPU MILUJEM TOTALNE ZVRATENOU LASKOU....KED ZVLADNES LEN 1 MANIKA S KUDLOU,S TYM TVOJIM PRIBLBLYM PEPRAKOM,TAK MOZES UTEKAT DO KOSTOLA ZAPALIT SVIECKU ...TO KTORY TRTOLIN VAM NABIL DO VASICH OBMEDZENYCH HLAV ,ZE OBRANA PROTI NOZU JE BRNKACKA,LAZOPLAZO....PO SVETE CHODI VELMI MALO LUDI ,CO POKUS O VRAZDU S NOZOM PREZILI,AKO TYCH CO SU NA CINTORINOCH...NOZ JE NA BOJ ZBLIZKA NAJVACSIE SVINSTVO A OBRANA PROTI NEMU TEMER NEMOZNA...Littlearts píše:Nervový sprej Th 48.Stojí dost,ale 5 lidí s kudlou s nim zvládneš![]()
![]()
raduz píše:PS: plna zbroj - co to u Vas obnasa?
....tam ide hlavne o stastie, kto a s cim toho druheho a potom dalsieho ak vyjde ,udrie do golovkyNAIA píše:Ještě bych se vrátil k tomuto tématu. Jakou byste měli radu pro boj skupiny lidí proti druhé. Řekněme 2:3, 3:3 atp.....? Díky za jakýkoliv rozumný názor či radu
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků