RUNNAR - ano ,nikde jsem nepsal ,ze tu nejsou zdravotni rizika - zdaleka nejen pro jatra - ,ale trvam na tom ,ze se da najit davkovani ucinne a s minimalnimi zdr. riziky zaroven.
"Další věc že při nácviku techniky je zapotřebí hlavně koncentrace "

ano ,a spravna obuv taky

myslis ze to nevim ,nebo jsem to proste vynechal ,protoze je to forum o steroidech?
Pokud zijes v pohadce ,ze technicka priprava spociva pouze v pomalem koncentrovanem vykonavani pohybu ,tak patris do skupiny lidi ,kterou jsem zminil v jednom z predeslych prispevku.
To se tyka BU i jinych cinnosti.
"Když někdo cvičí techniku tak že provádí obrovský počet opakování tak si jsem jist že po 150tém opakování jedné techniky půjde kvalita provedení velmi rychle dolu se st. i bez nich protože není možné udržet koncentraci na kvalitu pohybu velmi dlouho."
A PROC neni mozne udržet koncentraci na kvalitu pohybu velmi dlouho?
Protoze je telo vycerpane intenzitou - poctem opakovani.A CO s tim udelame?Aplikaci st. zvysime schopnost tela vykonat vyssi pocet opakovani ,nez se vycerpa a nebude se schopno koncentrovat.Takze priste priste bude mozno vykonat 200 opakovani ,nez se unavi ,to jest plnych 50 opakovani navic ,behem kterych se na techniku soustredit muzes.(pro lepsi pochopeni silne zjednoduseno)
Co na tom nemuzes pochopit?
Znas jednoho?
Roza