STEROIDY

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Clodman » úte 15. srp, 2006 21:43

Low píše:k tomu speed 8

to mi pripomina lidi kteri si poprve vezmou pet g kreatinu pred treninkem a pak cvicej jak blazen a pochvalujou si ze je to skutecne sila. pritom to vubec nijak pusobit nemuze a je to blbost. je to jen o psychice - reknou mama v sobe kreatin tak budu makat..

a nebo taky prd
Clodman
Clodman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Hyperboreus » stř 16. srp, 2006 9:30

Clodman píše:

to mi pripomina lidi kteri si poprve vezmou pet g kreatinu pred treninkem a pak cvicej jak blazen a pochvalujou si ze je to skutecne sila. pritom to vubec nijak pusobit nemuze a je to blbost. je to jen o psychice - reknou mama v sobe kreatin tak budu makat..

a nebo taky prd

ale kreatin se dávkuje min.20g před tréninkem...
ideální je 20g před a 20g po tréninku :)
Hyperboreus
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Kreatin

Příspěvekod Hyperboreus » stř 16. srp, 2006 11:48

Tzn.20g před a 20g po tréninku se dávkuje TCC-TriCreatinCitrát,
kreatin se dává 3x v průběhu dne po 5g.Max.dávka 16g denně.
Hyperboreus
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod RUNNAR » stř 16. srp, 2006 12:07

Roza:
Trochu jsi přestřelil s těmi steroidy ,každý nenaivní člověk ví že i nejmodernější steroidy jaksi nepřirozeným,urychlujícím způsobem působí na lidský metabolismus což bude mít vliv, ne příliš zdravý ,
na játra jedince který je používá samozřejmě že pokud někdo najde rozumnou dávku tak se podobným účinkům trochu vyhne ale zase takový dávkování nemá potřebný efekt.
Další věc že při nácviku techniky je zapotřebí hlavně koncentrace a tu steroidy jaksi nezvýší :lol: ,a nácvik se provádí hlavně pomalu aby se zažily pohyby po správné dráze a takový trénink jaksi není náročný na regeneraci.
Když někdo cvičí techniku tak že provádí obrovský počet opakování tak si jsem jist že po 150tém opakování jedné techniky půjde kvalita provedení velmi rychle dolu se st. i bez nich :wink: protože není možné udržet koncentraci na kvalitu pohybu velmi dlouho.
Další věc kulturisti nejsou vůbec pomalý a neohrabaný to je špatně zobecněný předsudek že kulturistický trénink zpomaluje,znám jednoho a je pěkně rychlej a obratnej "vyzkoušeno při sparringu".
A navíc po dlouhé době co jsem cvičil kulturisticky jsem nebyl o nic pomalejší než moji soupeři kteří kulturisticky neposilovali "vyzkoušeno při sparringu". :wink:
RUNNAR
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Toman » stř 16. srp, 2006 12:41

RUNNER:
Jel jsi někdy i jiný trénink (myslím conditioning)než kulturistický.
Já mám takový dva oblíbené velice uznávané trenéry jeden je Ross Enemait ( www.rossboxing.com ) a druhý je Zach Even Esh ( www.combatgrappler.com ) se kterým si pravidelně dopisuji. Oba propagují trochu podobné tréninkové metody a zastávají názor (bez ohledu nato že zatracují posilovny resp. posilovací stroje) že klasický kulturistický trénink je nejlepší na nárust svalové hmoty, ale na rychlosti rozhodně nepřidává ba naopak. Vždy záleží na tréninkovém (posilovacím) režimu a především na tempu. Proto se Rossův trénink a drilly liší od Zachova. Tzn. Zápasník bude posilovat jinak než boxer a než kulturista (měl by). To že někteří fighteři mají postavu kulturistů je, co si budem povídat, způsobeno především suplementy.
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » stř 16. srp, 2006 12:51

ale kreatin se dávkuje min.20g před tréninkem...
ideální je 20g před a 20g po tréninku Usmívající

jo ale kdyz si ho takhle vezmes poprve stejne zadny ucinky bejt nemuzou.
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNNAR » stř 16. srp, 2006 12:59

Tomáši ,
jen si nerozumíme v pojmu kulturistický trénink, mám tím na mysli práci z těžkými váhami při nízkém počtu opakování ,já mluvím z osobní zkušenosti a ten týpek z kterým jsem spároval nebyl zápasník nebo boxer je to člověk kterýho znám dlouho a vždycky posiloval kulturisticky no a světe div se není o nic pomalejší než lidi co kulturisticky neposilujou.
:wink:
Možná je ale náročnější udělat rychlý pohyb když nějaký kulturista váží 140kg :lol: to ale není o metodice tréninku.
Naposledy upravil RUNNAR dne stř 16. srp, 2006 13:04, celkově upraveno 1
RUNNAR
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Hyperboreus » stř 16. srp, 2006 13:00

Low píše:ale kreatin se dávkuje min.20g před tréninkem...

samozřejmě,protože máš náběhovou fázi braní/nejenom kreatinu/,po čase už jen udržovací,kde máš dávku podstatně nižší..

tzn.máš pravdu v tom,že když kreatin/cokoliv/vezmeš 1x za týden,je to k ničemu :) :)
Hyperboreus
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod roza » stř 16. srp, 2006 13:07

RUNNAR - ano ,nikde jsem nepsal ,ze tu nejsou zdravotni rizika - zdaleka nejen pro jatra - ,ale trvam na tom ,ze se da najit davkovani ucinne a s minimalnimi zdr. riziky zaroven.

"Další věc že při nácviku techniky je zapotřebí hlavně koncentrace "
:arrow: ano ,a spravna obuv taky :roll: myslis ze to nevim ,nebo jsem to proste vynechal ,protoze je to forum o steroidech?

Pokud zijes v pohadce ,ze technicka priprava spociva pouze v pomalem koncentrovanem vykonavani pohybu ,tak patris do skupiny lidi ,kterou jsem zminil v jednom z predeslych prispevku.
To se tyka BU i jinych cinnosti.

"Když někdo cvičí techniku tak že provádí obrovský počet opakování tak si jsem jist že po 150tém opakování jedné techniky půjde kvalita provedení velmi rychle dolu se st. i bez nich protože není možné udržet koncentraci na kvalitu pohybu velmi dlouho."
A PROC neni mozne udržet koncentraci na kvalitu pohybu velmi dlouho?
Protoze je telo vycerpane intenzitou - poctem opakovani.A CO s tim udelame?Aplikaci st. zvysime schopnost tela vykonat vyssi pocet opakovani ,nez se vycerpa a nebude se schopno koncentrovat.Takze priste priste bude mozno vykonat 200 opakovani ,nez se unavi ,to jest plnych 50 opakovani navic ,behem kterych se na techniku soustredit muzes.(pro lepsi pochopeni silne zjednoduseno)
Co na tom nemuzes pochopit?

Znas jednoho? :lol:

Roza
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNNAR » stř 16. srp, 2006 13:24

No nevím trvej si na čem chceš uvidíš za pár let ,
snažíš se hloupě překroutit moje tvrzení nepsal jsem "pouze" pomalu to je samozřejmě nesmysl, i velmi pokročilí cvičenci nacvičují techniku pomalu :wink: ,samozřejmě že podstatný je cvičit techniku rychle.

Tělo je vyčerpáno intenzitou :lol:
Já myslím že i po provádění fyzicky absolutně nenáročného pohybu kdy se nemůžeš tělesně vyčerpat půjde po 150 opakování kvalita dolů ,budeš totiž vyčerpán jinak než fyzicky :lol: rozumíš?
A tam je právě použití steroidů o ničem.
Je totiž jednoduchý podpořit činnost svalů ale pouze svaly výkon neprovádějí :lol: dřív měli atleti při používání steroidů problémy se šlachami a vazivy a proč asi ?uměle posíleným svalům prostě nestačily :wink: to samé platí o kloubech.
No a že znám jednoho je to příklad, on kulturisticky posiluje už 25 let :wink: a jestli nemá jinou chemickou stavbu svalstva :lol: potom to o čemsi vypovídá.
RUNNAR
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod roza » stř 16. srp, 2006 13:51

RUNNAR- co uvidim za par let?Ja steroidy nepouzivam ,jaxem psal ,jde to stejne dobre i bez nich.Jen mam velkou osobni zkusenost s jejich pouzitim ,praktickou a teoretickou.

Jestli je teda podstatny cvicit technicke zalezitosti rychle ( a ja jsem predpokladal ,ze se diskuse zucastni lidi ,kterym je to jasny ,a nemusime se bavit o tom ,ze se to ma i pomalu atd.) ,proc bych se v tomhle tematu bavil o tom ,ze se ma i pomalu ,kdyz jde o ucinky st.?

Jestlize se tedy shodnem na tom ,ze :"samozřejmě že podstatný je cvičit techniku rychle." ,nechapu ,co myslis svym nasledujicim vykrikem :"Tělo je vyčerpáno intenzitou to snad ne! "
Co nechapes na tom ,ze kdyz se dela cvik rychle ve vetsim mnozstvi ,tak je tim telo fyzicky vycerpany?

Ano ,muzes byt vycerpan i psychicky ,a pak -jak pises :"je právě použití steroidů o ničem" - tak co to sem tahas ,ja tu pisu o moznem vyuziti ,ne o tom ,ze kdyz se ti pri treninku pretrhne tkanicka ,tak ti budou steroidy nanic....

Nechtel bys radsi zalozit nove forum ,tam muzes vyjmenovat ,na co vsechno steroidy nezabiraj - kdyz visis za jednu nohu ze stromu ,kdyz se ti vybije baterka v aute ,kdyz krmis slepice atd.
Tady se psalo o tom ,kdy a jak jejich pozitivni ucinky vyuzit.

Roza
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNNAR » stř 16. srp, 2006 14:05

Roza: Když vysíš jednou nohou ze stromu :lol:
tak by se steroidy hodily protože tam nemá koncentrace zásadní podíl na úspěchu jako u nácviku techniky
a třeba by člověk vydržel vyset dokud by nešel okolo někdo kdo by ho sundal nebo tak :wink: i když dneska by do člověka začal asi někdo spíš mlátit větví :lol:
Když se vybije baterka tak potom by se steroidy taky hodily pokud bys musel tlačit auto :lol: aby ho někdo neukradl :wink:
No a při sypání slepicím se daj steroidy využít při nošení těžkých pytlů s pšenicí :lol:
RUNNAR
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

a

Příspěvekod roza » stř 16. srp, 2006 14:26

RUNNAR - konecne si rozumime :wink:
Uz se nemohu tveho noveho fora dockat...

Roza
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNNAR » stř 16. srp, 2006 14:31

Roza: Já jsem psal o výhodném využití steroidů v několika velmi častých a praktických příkladech :wink:
RUNNAR
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Panda » stř 16. srp, 2006 15:21

No abych to shrnul protože jste mě sice rozsekali faktickými argumenty ale já stejně chci mít poslední slovo :lol:
Teď mě opravte kdybych někomu vkládal do úst něco co tak nemyslel :
Roza: ty říkáš, že se steroidy se dá makat déle a tvrději
Panda říká že ano, že souhlasí, ale že si nemyslí že je pro BU důležité makat dýl a tvrději
Runnar říká to samé co panda ale jinými slovy
:lol:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

a

Příspěvekod roza » stř 16. srp, 2006 15:31

Panda říká že ano, že souhlasí, ale že si nemyslí že je pro BU důležité makat dýl a tvrději
8O :?: :?:
že si nemyslí že je pro BU důležité makat dýl a tvrději
:roll: :?: :!:

Roza
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » stř 16. srp, 2006 15:36

Panda si myslí, že v momentě kdy dosáhne jistě intenzity treningu je důležité myslet a přemýšlet nad tím co jak proč dělá a v jaké situaci.

Když bych třeba trénoval o hodinu dýl, získám neporovnatelně menší komparativní výhodu než když daný čas investuji do přemýšlení nad technikou, protože má intenzita treningu už dosáhla takové úrovně že i k sebemenšímu fyzickému zlepšení potřebuji nepoměrně více času.

Ale třeba je to jen má naivní dětská představa :)
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » stř 16. srp, 2006 15:41

Ja jsem to mel jednou, zadnej zvlastni rozdil jsem nepocitil, je to uz dyl, vzal jsem si to pred posilovnou, abych to odzkousel a trenink byl stejny jako kazdy jiny..taky mi to prijde jako placebo efekt, takze souhlas.
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » stř 16. srp, 2006 16:30

Hyperboreus píše:
Low píše:ale kreatin se dávkuje min.20g před tréninkem...

samozřejmě,protože máš náběhovou fázi braní/nejenom kreatinu/,po čase už jen udržovací,kde máš dávku podstatně nižší..

tzn.máš pravdu v tom,že když kreatin/cokoliv/vezmeš 1x za týden,je to k ničemu :) :)

jo jenze znam lidi kteri to berou jak nejaky super energizery i kdyz je to nesmysl, pro tikam ze je to i o psychice :)
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » stř 16. srp, 2006 18:03

Koukam, kolik se nam tu seslo expertu na creatin :))))
Kluci, nectete ty stitky na plechovkach tolikrat denne... :)))
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně