Emanuele píše:....s 45mm ....
Jendis píše:Emanuele píše:....s 45mm ....
smysl jsem pochopil,jen poznámka....tohle je napsané špatně....radši napiš 0.45 nebo jen .45.......45 mm...jen si to představ.Ale to jen na okraj.....
Emanuele píše:otec napsal:Když myslíte ... já Vás ale varoval ... po Praze chodí chlap s železnou pěstí
Po praze chodí o moc nebezpečnější chlapy,třeba s 45mm v pěsti nebo někde jinde,a s těch mám o moc vetší obavy...![]()
LiPai píše:Emanuele píše:otec napsal:Když myslíte ... já Vás ale varoval ... po Praze chodí chlap s železnou pěstí
Po praze chodí o moc nebezpečnější chlapy,třeba s 45mm v pěsti nebo někde jinde,a s těch mám o moc vetší obavy...![]()
Fíha tak už i po Praze chodí cyborgové kteří mají v pěsti ipmlatované protiletecké dělo
Baxxse píše:Když budeš dost bušit, rozsekáš si do krve kůži na těch kloubech, a to je dobře. Když pak vydržíš pár dní nebouchat, zahojí se to a vznikne tam tvrdší kůže, kterou už tak lehce nerozbiješ. A když jo, zase se to zahojí a bude to ještě tvrdší.
Proc je to dobre?? Ty snad potrebujes na rukou tvrdsi kuzi nez je material na pytli?? K cemu se ti to hodi?? Se budes prat s nosorozcem??
graver píše:DrGlock píše:Bolest je jen v tvé hlavě
... ale zranění na tvém těle.
DrGlock píše:Ale na druhou stranu ta bolest, když se rozbíjí a strhávají ty strupy, alespoň člověka nakopne k pořádným úderům.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků