je pravda že Ukrop teda fakt perlí, takovýho tvrďáka sem ještě neviděl... Připomíná mi to boxery, když si tahají trička před zápasem - jakej je ten druhej slaboch a jak ho rozdrtí, zamáčkne do země...

simargl píše:sila a rychlost vyresi vse..jak starnu, vidim veci jinak
Vrozkrokkop píše:Snails:
Ale jo, já to beru, jenže - kdy to začne fungovat(jestli vůbec).
Všechny ty techniky fungují, to je pravda, ale otázka je kdy a proti komu.
Ty techniky jdou provést v pohybu, v rychlém pohybu, což se moc neučí a i člověk ve vzduchu je nebezpečný. kor když má lokty na vašim ramenem/hlavou.
ukropcany píše:ok, na teraz si dávam pauzu, kým neprídeš s nejakou zaujímavejšou argumentáciou. Starnutie neberiem, pretože rozumu ešte nemáš stále dosť na to, aby si ním mohol niekoho presvedčiť. Skús niečo lepšie...
graver píše:simargl píše:sila a rychlost vyresi vse..jak starnu, vidim veci jinak
No vidíš, já si dodnes myslím, že rychlost sice nevyřeší vše, ale vyřeší toho hodně. Můžeš mít nadrilovanou super techniku pomocí super metody, ale když nemáš rychlost, postřeh a orientaci, je ti to na prd.
ghekon píše:simargl píše:Copak jsi chtel temi wrestlingovymi fraskami rici?
Vsechny ty tvoje kecy se daji jakz takz prekousnout, ale zacinas me srat. Jedina zkur*ena fraska je tvuj bujinkan, mozna by ti mnel nekdo vysvetlit rozdil mezi pro wrestlingem a mma. Neurazej lidi kterym nesahas ani po malicek na noze, diky.
hellas píše:simargl píše:Copak jsi chtel temi wrestlingovymi fraskami rici?
Na tom videu jsou ninjove, copak to nevidis?
graver píše:Nemluvím o síle, ale o rychlosti. Sebelepší technika je k ničemu, když ji sice umím použít, ale nestihnu to. Nehodnotím sofistikované techniky do sebe zaklesnutých soupeřů, kteří se různě páčí, využívají "síly soupeře" apod. Můj level je česká facka - až tohle zvládnu, můžu dál. A než začne někdo machrovat, jak to má zvládnutí, ať zkusí trochu zapřemýšlet - třeba čím své tvrzení může doložit.
simargl píše: takze pocitej s tim, ze prvni facku schytas a jedine na co se zmuzes je, aby to nebylo na plnou hubu, je to dan za vek a lepsi to opravdu nebude.
Golom píše:Cudles -
aaaa, zase jeden co sežral šalamounovo hovno a všechno ví, všechno zná a umí to podat.
simargl píše: Myslim ze ani Hatsumi ve sve nejslabsi komedialni periode by se na nic takoveho nedal.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků