Anonymní píše:Hmm, znamená to, že pokud nic nenapíšu, moje slova nemají váhu? Nevadí...
Tuto "činnost praktikuji" - a stejně moje slova, že jsem proti nic, ale vůbec nic neznamenají.
S pozdravem...
Anonymní píše:A právě dojem, pocit je to jediné co mám...
Také vím, že mi můžeš poskytnou spoutu faktů, která tvůj názor potvrzují.
Abych použil svého předchozího příkladu s mým známým malířem - můžeš mi snadno dokázat, že ten obrázek má hodnotu, že je to OPRAVDU mistrovský kousek - no, mě se to kvůli tomu nezačne líbit a nedal bych za to ani korunu. Tak to prostě u mě je - o pocitu...
vandrak píše:sun super a teraz mi prezrad co presne na tom co robi ten pan na videu je umeni a co je bojove?
Miro píše:Samozrejme mozem, ale preco by som snazil pomahat niekomu, kto nepovazuje za potrebne sa mi ani len predstavit, ze ano, a navyse ked nestiham ani len odpovedat mojim priatelom a robit na svojich projektoch...
A potom, ono to nejde vysvetlit pisomne uplne do detailov (naozaj to treba vidiet na vlastne oci, dotknut sa ucitela a vnimat rozdiely v prevedeni, preskusat si to vlastnym cvicenim atd., jedno zo zakladnych pravidiel vnutornych stylov je IHTBS, it has to be shown, musi to byt ukazane), takze je to take polovicate riesenie - cita to tu kdekto, rozni ludia si to mozu vysvetlit rozne, nepochybujem o tom, ze to budu citat aj ludia, ktori to potom budu (mozno aj polovicato) ucit... Prid na nejaky moj seminar, tam Ti poviem a ukazem vsetko, co viem.
Miro
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 7 návštevníků