ukropcany píše:Inak mal som potom ešte jednu blbosť, jak týpek mlátil babu na ulici päsťami dosť nevyberavo, kukol som, jednu som mu práskol, stena mu dala druhú, vypínačka, chrčal na zemi, ale bol "živý a zdravý", baba poďakovala
a išiel som na trolejbus
Qilin píše:ukropcany píše:Inak mal som potom ešte jednu blbosť, jak týpek mlátil babu na ulici päsťami dosť nevyberavo, kukol som, jednu som mu práskol, stena mu dala druhú, vypínačka, chrčal na zemi, ale bol "živý a zdravý", baba poďakovala
a išiel som na trolejbus
tyjo, to mi pripomelo jednu situaci, ktera zpetnym pohledem byla celkem zabavna, ale tenkrat mi do smichu moc nebylo... Byla jsem - mnoho let nazad - s kamoskou na jedne vesnicke diskotece... zabava v plnem proudu, jointy kolovaly jak o zavod, proste pohoda... jenze ta moje kamoska po tom huleni nebo co, dostala epileptickej zachvat, spadla ze schodu, pod sebou rozbitou sklenicku... no des.... zacala jsem jednat automaticky, sklo odhazet pryc, zorganizovat lidi - jeden pro hadr se studenou vodou, druhymu jsem mu vyvlikla kozenej pasek z kalhot, treho postavit ke dverim, aby se tam nenahrnuli cumilove - mezi tim jsem ji dala ten pasek do pusy, aby se nepokousala a tak...
kdyz uz to nejhorsi opadlo, ten zelenej klucik co mel hlidat, aby tam nelezli cumilove, jaksi prestal plnit funkci... dost to s nim zamavalo... do toho tam vlezl nakej kluk a furt resil... "co ji jako jeee??? co se ji jako staloooo??? jelikoz se kamoska probirala a vypadala ze uz je to lepsi, chytl me nervak... kdyz chlapec porad nacuhoval a na treti "vypadni, tady neni nic k videni" nevycouval a strcil do me, otocila jsem se a vypalila mu bombu do xiftu... asi to necekal (no, uprimne, ja taky ne), chytil druhou vo zed a po ctyrech odcupital do salu... vsichni ostatni cumilove v tu ranu vyklidili prostor...![]()
jooo, to jsem byla v razi...
pak jsem tam jeste trasla s jednim o dve hlavy vetsim klukem, ze musime sehnat jeji segru _okamzite_.... pak se mi vsichni tlemili, ze jsem trasla s mistnim docela slusnym rvacem... ale on se asi snazil porozumet tomu, co na nej chrlim, tak s sebou trast nechal...![]()
![]()
dyz to tak vezmu, tak vetsina bitek byla dycky na nakych takovych zabavach...
Qilin píše:Ynseminator píše:Drogy jsou špatné, áááááááno!
copak, bylo to na tebe moc dlouhý?![]()
Ynseminator píše:Qilin píše:Ynseminator píše:Drogy jsou špatné, áááááááno!
copak, bylo to na tebe moc dlouhý?![]()
Dlohuhý ani ne, ale jak jsi psala o tom hulení, tak se mi vybavil tenhle díl ze South Parku
Panda píše:Jak říká muj kolega Runner, chtěl bych apelovat na všechny, aby nebrali drogy, hlavně na policajty, jo, neberte lidem dorgy , kupujte si vlastní![]()
Panda píše:Jak říká muj kolega Runner, chtěl bych apelovat na všechny, aby nebrali drogy, hlavně na policajty, jo, neberte lidem dorgy , kupujte si vlastní![]()
jox píše:
Jen doufám, ženení narážka na to, co se děje v ordinaci v souvislosti s kontrolou vyššího krevního tlaku...RUNAR píše:... velmi vážený ...![]()
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků