Legrační příhody

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod tygrik » stř 11. čer, 2008 9:22

No, s tím jídlem takhle je to docela hustý, jednou jsem měl možnost podílet se na akci organizace ´Food not bombs (sbiraji potraviny, co by prosli druhy dn, co spousta supermarketů vyhazuje - klasicka civilizace ´plytvajici prebitkama - a dělají z toho jídlo pro bezďáky) a krom toho, že i když člověk říkal, že toho jídla je dost pro takovej hlouček bezdomovců na Václaváku, se o to jídlo rvali, tak například jeden byl takovj moc milej, okradal lidi, co spali kolem něj a my jim davali baleny bagety k noham atp. Lidi sou divný...
tygrik
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Qilin » stř 11. čer, 2008 20:34

ukropcany píše:Inak mal som potom ešte jednu blbosť, jak týpek mlátil babu na ulici päsťami dosť nevyberavo, kukol som, jednu som mu práskol, stena mu dala druhú :twisted: , vypínačka, chrčal na zemi, ale bol "živý a zdravý", baba poďakovala :lol: a išiel som na trolejbus 8)

tyjo, to mi pripomelo jednu situaci, ktera zpetnym pohledem byla celkem zabavna, ale tenkrat mi do smichu moc nebylo... Byla jsem - mnoho let nazad - s kamoskou na jedne vesnicke diskotece... zabava v plnem proudu, jointy kolovaly jak o zavod, proste pohoda... jenze ta moje kamoska po tom huleni nebo co, dostala epileptickej zachvat, spadla ze schodu, pod sebou rozbitou sklenicku... no des.... zacala jsem jednat automaticky, sklo odhazet pryc, zorganizovat lidi - jeden pro hadr se studenou vodou, druhymu jsem mu vyvlikla kozenej pasek z kalhot, treho postavit ke dverim, aby se tam nenahrnuli cumilove - mezi tim jsem ji dala ten pasek do pusy, aby se nepokousala a tak...

kdyz uz to nejhorsi opadlo, ten zelenej klucik co mel hlidat, aby tam nelezli cumilove, jaksi prestal plnit funkci... dost to s nim zamavalo... do toho tam vlezl nakej kluk a furt resil... "co ji jako jeee??? co se ji jako staloooo??? jelikoz se kamoska probirala a vypadala ze uz je to lepsi, chytl me nervak... kdyz chlapec porad nacuhoval a na treti "vypadni, tady neni nic k videni" nevycouval a strcil do me, otocila jsem se a vypalila mu bombu do xiftu... asi to necekal (no, uprimne, ja taky ne), chytil druhou vo zed a po ctyrech odcupital do salu... vsichni ostatni cumilove v tu ranu vyklidili prostor... :lol: :lol: jooo, to jsem byla v razi...

pak jsem tam jeste trasla s jednim o dve hlavy vetsim klukem, ze musime sehnat jeji segru _okamzite_.... pak se mi vsichni tlemili, ze jsem trasla s mistnim docela slusnym rvacem... ale on se asi snazil porozumet tomu, co na nej chrlim, tak s sebou trast nechal... :lol: :lol:

dyz to tak vezmu, tak vetsina bitek byla dycky na nakych takovych zabavach... :)
Qilin
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Ynseminator » stř 11. čer, 2008 21:27

Qilin píše:
ukropcany píše:Inak mal som potom ešte jednu blbosť, jak týpek mlátil babu na ulici päsťami dosť nevyberavo, kukol som, jednu som mu práskol, stena mu dala druhú :twisted: , vypínačka, chrčal na zemi, ale bol "živý a zdravý", baba poďakovala :lol: a išiel som na trolejbus 8)

tyjo, to mi pripomelo jednu situaci, ktera zpetnym pohledem byla celkem zabavna, ale tenkrat mi do smichu moc nebylo... Byla jsem - mnoho let nazad - s kamoskou na jedne vesnicke diskotece... zabava v plnem proudu, jointy kolovaly jak o zavod, proste pohoda... jenze ta moje kamoska po tom huleni nebo co, dostala epileptickej zachvat, spadla ze schodu, pod sebou rozbitou sklenicku... no des.... zacala jsem jednat automaticky, sklo odhazet pryc, zorganizovat lidi - jeden pro hadr se studenou vodou, druhymu jsem mu vyvlikla kozenej pasek z kalhot, treho postavit ke dverim, aby se tam nenahrnuli cumilove - mezi tim jsem ji dala ten pasek do pusy, aby se nepokousala a tak...

kdyz uz to nejhorsi opadlo, ten zelenej klucik co mel hlidat, aby tam nelezli cumilove, jaksi prestal plnit funkci... dost to s nim zamavalo... do toho tam vlezl nakej kluk a furt resil... "co ji jako jeee??? co se ji jako staloooo??? jelikoz se kamoska probirala a vypadala ze uz je to lepsi, chytl me nervak... kdyz chlapec porad nacuhoval a na treti "vypadni, tady neni nic k videni" nevycouval a strcil do me, otocila jsem se a vypalila mu bombu do xiftu... asi to necekal (no, uprimne, ja taky ne), chytil druhou vo zed a po ctyrech odcupital do salu... vsichni ostatni cumilove v tu ranu vyklidili prostor... :lol: :lol: jooo, to jsem byla v razi...

pak jsem tam jeste trasla s jednim o dve hlavy vetsim klukem, ze musime sehnat jeji segru _okamzite_.... pak se mi vsichni tlemili, ze jsem trasla s mistnim docela slusnym rvacem... ale on se asi snazil porozumet tomu, co na nej chrlim, tak s sebou trast nechal... :lol: :lol:

dyz to tak vezmu, tak vetsina bitek byla dycky na nakych takovych zabavach... :)

Drogy jsou špatné, áááááááno!
Tak řiď ať jedeš lip. Myslel sem řiď jako řiď, ne řiď jako řiť.
Ynseminator
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Qilin » stř 11. čer, 2008 21:36

Ynseminator píše:Drogy jsou špatné, áááááááno!

copak, bylo to na tebe moc dlouhý? :lol: :lol:
Qilin
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Ynseminator » stř 11. čer, 2008 21:39

Qilin píše:

Dlohuhý ani ne, ale jak jsi psala o tom hulení, tak se mi vybavil tenhle díl ze South Parku :lol:
Tak řiď ať jedeš lip. Myslel sem řiď jako řiď, ne řiď jako řiť.
Ynseminator
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Qilin » stř 11. čer, 2008 21:53

Ynseminator píše:
Qilin píše:

Dlohuhý ani ne, ale jak jsi psala o tom hulení, tak se mi vybavil tenhle díl ze South Parku :lol:

no, dyt to rikam :wink:
Qilin
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Panda » stř 11. čer, 2008 22:26

Jak říká muj kolega Runner, chtěl bych apelovat na všechny, aby nebrali drogy, hlavně na policajty, jo, neberte lidem dorgy , kupujte si vlastní :lol: :lol:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 12. čer, 2008 8:21

Panda píše:Jak říká muj kolega Runner, chtěl bych apelovat na všechny, aby nebrali drogy, hlavně na policajty, jo, neberte lidem dorgy , kupujte si vlastní :lol: :lol:

Jinak toto pořekadlo platí i pro doping a tím bych chtěl apelovat na všechny:
Neberte doping :!: Doping nikomu neberte, kupujte si ho za vlastní.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » čtv 12. čer, 2008 8:58

Panda píše:Jak říká muj kolega Runner, chtěl bych apelovat na všechny, aby nebrali drogy, hlavně na policajty, jo, neberte lidem dorgy , kupujte si vlastní :lol: :lol:

Ne ne, to je špatně, v Love Actually se říká : Děti nekupujte si drogy, počkejte až budete slavní a lidé vám je budou sami dávat.

Obrázek

BTW a prý že Qilin nemá zkušenosti....to abych se na to setkání dobře připravila :D
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 12. čer, 2008 9:37

Nahá školka

Když jsem byl ještě úplně malej, tak jsme chodili se školkou do bazénu a v šatně se s námi převlíkaly i naše vychovatelky.
Byly tam takový ty plechový skříňky s jednou řadou uprostřed šatny která oddělovala místo kde jsme se převlíkali my kluci a za tou řadou skříněk holky a vychovatelky.
S jedním expertem jsme pravidelně pozorovali jak se vychovatelky převlíkají, už tenkrát se nám líbily.
No a jednou tak pozoruju a kolega do mě strčil a já vlítnul rovnou mezi nahatý vychovatelky, docela se tomu smáli a asi jsem se jim líbil protože mě jedna plácnula přes zadek.
Kolegovi jsem potom zařídil při odpoledním spaní aby vedle něj ležela Máňa co děsně chrápala a ze spaní slintala.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » čtv 12. čer, 2008 10:46

Nahá školka: :lol: :lol:
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 12. čer, 2008 10:56

Děkuji velmi vážený pane kolego, jsem velmi potěšen že se alespoň někdo trochu zasměje 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » čtv 12. čer, 2008 11:13

Mám rád tohle vlákno :lol:

Jen doufám, že
RUNAR píše:... velmi vážený ...
není narážka na to, co se děje v ordinaci v souvislosti s kontrolou vyššího krevního tlaku... :wink: :lol:
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 12. čer, 2008 11:45

jox píše:
Jen doufám, že
RUNAR píše:... velmi vážený ...
není narážka na to, co se děje v ordinaci v souvislosti s kontrolou vyššího krevního tlaku... :wink: :lol:

To není, ale tentokráte jsem nestihl co tímto myslíš :oops: :)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » čtv 12. čer, 2008 11:50

RUNAR: No, tebe zjevně v ordinaci ještě nevážili... :oops: :D
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 12. čer, 2008 11:58

Áha, tak už jsme doma 8) :P
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pát 13. čer, 2008 15:24

Tohle se jiste bude libit RUNARovi http://www.novinky.cz/clanek/142458-zlo ... svych.html

Muhehe :lol: Smrtici techniky shotokanu, uaaa :)
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pát 13. čer, 2008 15:46

Gino:
To je naprosto běžný u starších pánů ze slušných Shotokan Karate oddílů. :idea:
Jinak už jsme tu příhodu okomentovali v topiku "trénink karate" 8)

Je to vlastně takový příklad toho jak to budu štípat na setkání vol.40-50
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » ned 15. čer, 2008 19:53

Takže dneska jsme byli opět trénovat na Pražačce, byla tam Xénie a taky Panda, Xiexie némá ráda když jí říkám Xenie ale podle mě to byle nejvíc sexy princezna v seriálu Arabela takže je to spíše myšleno jako poklona.8)

Panda se hodně zlepšil, bez ironie je o kus lepší :!:
Ještě ale Honzíku schází ta brutalita ale to časem doženeš.

Jinak Panda šel potom ještě trénovat BJJ a my jsme seděli dole na zahrádce a Panda na nás furt koukal z okna, nevím proč..... asi jestli nás někdo nechce mlátit že by ho srovnal. 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » ned 15. čer, 2008 20:24

To říkáš teď, ale zajímavé je že na treningu si říkal a teď cituji: "řekni Konečnýmu ať ti vrátí školný" konec citace :lol: že ty sis to při pomyšlení na příští setkání BU.cz rozmyslel :wink:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně