Legrační příhody

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod RUNAR » ned 15. čer, 2008 20:33

Panda píše:To říkáš teď, ale zajímavé je že na treningu si říkal a teď cituji: "řekni Konečnýmu ať ti vrátí školný" konec citace :lol: že ty sis to při pomyšlení na příští setkání BU.cz rozmyslel :wink:

No Honzíku............to jsem sice řekl ale jen aby bylo veselo že ano 8)
Je ale fakt že jsi se o kus zlepšil, přistálo mi tam několik perlivých žihadýlek.

Ale z žádný pumelice s kýmkoliv kdo dorazí na sekání (setkání) vol.3 obavy nemám.
S panem Konečným jedu pouze podle vale tudo regulí a přbírám svaly na svých 105 kg to jsem zde již psal :)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod rexob » ned 15. čer, 2008 23:04

Mam tu jeden ftip.
Jednoho krasneho dne sme hrali ME ve fotbalu o postup ze skupiny s tureckou bandou. Zacalo to velmi dobre, 2:0 sme vyhravali, potom ti nasi capci prestali hrat, bo jim KLEKYPETRA vzkazal, at to tak neberou vazne, ze si jeste uzenou infarkt. Mno a co se nestalo behem 15 minut sme dostali 3 goly, prohrali sme a BAROS jeste dostal zlutou kartu za faul na lavicku :D
rexob
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Toman » pon 16. čer, 2008 6:44

rexob píše:Mam tu jeden ftip.
Jednoho krasneho dne sme hrali ME ve fotbalu o postup ze skupiny s tureckou bandou. Zacalo to velmi dobre, 2:0 sme vyhravali, potom ti nasi capci prestali hrat, bo jim KLEKYPETRA vzkazal, at to tak neberou vazne, ze si jeste uzenou infarkt. Mno a co se nestalo behem 15 minut sme dostali 3 goly, prohrali sme a BAROS jeste dostal zlutou kartu za faul na lavicku :D

To je dobrý. Mně se stalo přesně to samý :evil: :roll: :roll: :roll:
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » pon 16. čer, 2008 7:42

To je velice černý humor. Co chceš dělat, když jsme si vybrali veškeré štěstí hned v prvním zápase.

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 16. čer, 2008 8:08

Klucí řeklo se legrační příhody a ne neuvěřitelné příhody. :roll:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » pon 16. čer, 2008 8:36

MRTVICE!!!
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » pon 16. čer, 2008 9:24

rexob píše: KLEKYPETRA.......

Tohoto experta tuším ve filmu Vinnteou odpráskli......
ale nechci tady k ničemu navádět.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » pon 16. čer, 2008 16:13

RUNAR píše:Takže dneska jsme byli opět trénovat na Pražačce, byla tam Xénie a taky Panda, Xiexie némá ráda když jí říkám Xenie ale podle mě to byle nejvíc sexy princezna v seriálu Arabela takže je to spíše myšleno jako poklona.8)

Panda se hodně zlepšil, bez ironie je o kus lepší :!:
Ještě ale Honzíku schází ta brutalita ale to časem doženeš.

Jinak Panda šel potom ještě trénovat BJJ a my jsme seděli dole na zahrádce a Panda na nás furt koukal z okna, nevím proč..... asi jestli nás někdo nechce mlátit že by ho srovnal. 8)

Dobrá, dobrá. Xénii ti odpouštím, ale stejně si myslím že já a ona nemáme moc společného. Snad jen to X na začátku...

JJ, Panda je dobrej, ale ty jeho dlouhatananananský ruce mě pěkně iritujou. Budu muset vymyslet nějakou techniku na oklamání pavouka Obrázek
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » pon 16. čer, 2008 22:04

xiexie píše: na oklamání toho hajzlového pavúka Obrázek

Opravička pouhá ... aby slovenští přátelé věděli o co kráčí :D
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » úte 17. čer, 2008 9:39

ukropcany píše:4xiexie - s pandou musíš "na krátko" a nasekať spodky, to neznesie... ale kopnúť do toho rozfláknutého kolena... :twisted:

4panda - :wink:

Ja vim, ale Panda me videl poprve a byl na me hodny a toho si vazim.....jak rikam do priste to vypiluju :wink: :lol:
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » úte 17. čer, 2008 9:46

xiexie píše:
ukropcany píše:4xiexie - s pandou musíš "na krátko" a nasekať spodky, to neznesie... ale kopnúť do toho rozfláknutého kolena... :twisted:

Ja vim, ale Panda me videl poprve a byl na me hodny a toho si vazim.....jak rikam do priste to vypiluju :wink: :lol:

To asi něco takového...
http://www.lanskysharpeners.com/
<SEE THE VIDEO>
:wink:
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » úte 17. čer, 2008 9:51

jox píše:
xiexie píše:

To asi něco takového...
<SEE THE VIDEO>

JJ, nějak tak jsem to myslela :) To ve mě evokuje
Nejkratší cesta do srdce chlapa vede mezi žebrama.. Jsou různý druhy mužů, s každým to není výhra... Jsou různý druhy nožů, stačí si jen vybrat...
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » úte 17. čer, 2008 10:24

xiexie píše:
jox píše:
xiexie píše:

To asi něco takového...
<SEE THE VIDEO>

JJ, nějak tak jsem to myslela :) To ve mě evokuje
Nejkratší cesta do srdce chlapa vede mezi žebrama.. Jsou různý druhy mužů, s každým to není výhra... Jsou různý druhy nožů, stačí si jen vybrat...

Mezi ... to je, ale zebra to myslim nejsou :lol: Myslim nekde mezi kuchyni a jidelnou :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » úte 17. čer, 2008 10:56

luen píše:Mezi ... to je, ale zebra to myslim nejsou :lol: Myslim nekde mezi kuchyni a jidelnou :wink:
Ideální je spojit tyto dvě místnosti do jedné. :wink:

No ale pak se musí ... ehm ... hodně cvičit :D :D
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 19. čer, 2008 9:53

Poprvé odmítám jít ven!

Byli jsme nedávno s Tomanem na jedné větší párty, Toman celkem sosal a bylo veselo, když jsme se prodírali zástupy lidí a Toman šel za mnou tak mi najednou kdosi šáhnul na zadek. :x
Otočil jsem se na Tomana a povídám: Tys mi jako šáhnul na zadek jo?
Toman: Ne, proč bych ti šahal na zadek? :roll:
Já:Nevim ale někdo mi teď šáhnul na zadek, neviděl jsi ho?
Toman: Nikoho jsem nezblejsknul.
No ale Tomana jsem podezříval i nadále :P , nevěděl jsem co tím sleduje ale řekl jsem si že je to asi nějaký brazilský folklór či pozdrav 8) a že ho příště chytim a nasadím mu páku 8).
Večer hezky ubíhal a najednou mi zase někdo šáhnul na zadek ale Toman byl asi dva metry přede mnou, rychle jsem se otočil a vidim tam takovou ženskou, jak mi šahá na zadek, nebyla to žádná krasavice :roll: a už asi mnohokráte slyšela z jara zpívat kosa :!: , řekla něco jako jestli bych s ní nešel, což jsem rezolutně odmítl a zahájil jsem rychlý úprk pryč a zbytek večera jsem byl ve střehu.Tomanovi jsem se potom omluvil. 8) :)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » čtv 19. čer, 2008 10:35

RUNAR píše:No ale Tomana jsem podezříval i nadále :P

To si podezříval správně. :lol: Já takhle seznamuju kamarády s okolo stojícími slečnami. Boří to hráze studu :D. Neznám větší legraci než když se kamarád vrhne na za ním stojící krásku v přesvědčení že má zálusk na jeho užasné hýždě.

Dívky jsou povětšinou zvyklé na to že je plácají jiní, nařčení že ony popleskaly někoho jiného jim zpravidla bere půdu pod nahama.:D

Nejhorší je pak zachovat poker face :lol:

NÁVOD pro zájemce o tento ftípek:

Vybrat nějakou krásnou slečnu nejlépe bez mužského doprovodu.
Kamaráda nenápadně situujeme do místa před slečnou. Chvíli se odáváme rozhovoru např. jak to tam dnes všechno padalo atp. Po chvíli hovor přerušíme a předstíráme zájem o okolí a hudbu. V okamžiku kdy se kamarádova pozornost soustředí někam jinam a zároveň dívčin pohled
je upřen mimo naší oběť (rozumněj kamaráda) provedeme rychlé a nenápadné poplácání kamarádova pozadí a okamžitě(!!!) upíráme zrak jiným směrem za současného potancovávání a upíjení piva. No a dále si jen užíváme výsledek naší práce.

Nutno podotknou že tento úkon je vhodný pouze pro jedince, kteří si jsou jistí svou sexualitou
:lol: :lol:
Naposledy upravil Toman dne čtv 19. čer, 2008 10:52, celkově upraveno 1
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 19. čer, 2008 10:51

Toman píše:
.......To si podezříval správně. :lol: Já takhle seznamuju kamarády s okolo stojícími slečnami.

Áha ......taková aktivita je ovšem velmi přínosná a vítaná, jde o to se ještě kamarádovi trefit do vkusu, případně trefit frajera dotyčné slečny. 8)

Toman píše:........ No a dále si jen užíváme výsledek naší práce.

Nutno ale podotknout že tento může být velmi bouřlivý, záleží na zúčastněných jedincích této reality show. :idea: 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » čtv 19. čer, 2008 11:23

RUNAR píše:řekla něco jako jestli bych s ní nešel, což jsem rezolutně odmítl a zahájil jsem rychlý úprk pryč a zbytek večera jsem byl ve střehu.
Typicky rozumné řešení sebeobranné situace. Pokus o vyjednávání -> zpracování útoku s vytvořením prostoru pro -> bezpečný úprk.

Jak podle kvalitní příručky sebeobrany pro ženy. Gratuluji! 8)

Makoto, až na starý kolena budeš takovou psát, uveď to jako typický případ :wink:
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 19. čer, 2008 12:15

Jox:jo znát tyhle postupy se vyplatí ale dělo jsem měl v záloze :)

Toman: teď jsi mi připoměl že takový vtípky jsou už vlastně další generace protože jsou takříkajíc navostro, tedy odehrávají se ve skutečnosti a nejsou jen psané či vyprávěné. 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » čtv 19. čer, 2008 12:38

RUNAR píše:Toman: teď jsi mi připoměl že takový vtípky jsou už vlastně další generace protože jsou takříkajíc navostro, tedy odehrávají se ve skutečnosti a nejsou jen psané či vyprávěné. 8)

Jenže oni jsou ač psané či vyprávěné TRAPNÉ. Vtipné jsou pouze v čase a prostoru.
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně