... vs Bujinkan

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Golom » úte 28. dub, 2009 14:33

"Nekdy si rikam ze by nebylo na skodu si zjistit kde tihle "snilci" trenujou,"

Byla to jen odpověď na tvou otázku. Alespoň svoje příspěvky by sis mohl pamatovat, ne? Nebo toho chci tak moc? :roll:
Golom
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod cudles » úte 28. dub, 2009 14:39

simargl:Ale,ale...jak vis co konkretne jsem myslel, potrefená husa se nám ozvala? :D

Golom:a kde tam vidis otaznik? :lol: To chlapce otazka nebyla :D A nebylo to mysleno obecne na bujinkan, ale obecne na joudy jako jsi ty :wink: Uz kapis,nebo je toho na tebe moc? :D
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Golom » úte 28. dub, 2009 14:45

smyslem diskuze je D I S K U T O V A T. Proto mi přijde normální, že pokud nadhodíš nějakou myšlenku, tak ji musíš zformulovat tak aby ostatní pochopili co tím myslíš. A že ti dva lidi odpověděli nesvědčí jen o jejich hlouposti, ale spíš o tom že v tvém příspěvku bude něco v nepořádku. :wink:
Golom
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod simargl » úte 28. dub, 2009 14:46

Cudles: Cela diskuze se nese v nejakem duchu, kazdy reaguje v zasade podle ocekavatelneho vzorce dle dosavadni historie diskuze. Snazil jsem se hluboce zamyslet, co a jak na koho mohlo zapusobit vlezdoritne a co mohlo trosku vybocit. Nekdo pochopil, ze to myslim ironicky, nekdo v tom vidi neco jineho. Ale zkusme se bavit jako dospeli lide.
simargl
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod cudles » úte 28. dub, 2009 15:12

Golom: To ze jsi to ty nepochopil, neni muj problem, nebudu to psat na sto zpusobu aby to pochopil kazdej jouda :P Jini pochopili, cim to ze ty ne? Asi to bude tou vasi hlouposti :wink:

Simargl:Jakze se podle tebe bavi dospeli lide? Me by to zajimalo 8) Jeste jednou rikam, nerekl jsem co konkretne, ale to ze jsi hned zareagoval s urcitou casti, o necem vypovida. Dal se o tom bavit nehodlam, je to debata o nicem :roll:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Golom » úte 28. dub, 2009 15:18

Ti co odpověděli to chápali jako otázku, ostaní neodpověděli logicky proto že Bujinakn neobhajují... to už by si snad mohl pochopit. :lol:

...no a dospělí lidé se baví tak, že neuráží nikoho, koho neznají a netvoří o něm rychlé soudy. Ale ty toho asi nejsi bohužel schopen. Takže je ta debata s tebou opravdu o ničem. Viz tvoje slovo jouda v každém tvém příspěvku.
Golom
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod simargl » úte 28. dub, 2009 15:27

cudles píše:ale to ze jsi hned zareagoval s urcitou casti

Nekdy jeste stiham myslet rychle a i mocit stiham, ackoliv ta prostata... :-) Pamet mam taky dobrou, vim co pisu, takze muj komentar neni zadny extra vykon. Diky za peci.
simargl
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod ghekon » úte 28. dub, 2009 15:28

simargl píše:
hellas píše:
simargl píše:Copak jsi chtel temi wrestlingovymi fraskami rici? :wink:

Na tom videu jsou ninjove, copak to nevidis?

Opravdu? Tezko, clen bujinkanu by se takove maskarady nikdy nezucastnil. Takze to je nekdo prevleceny za ninju :-) Myslim ze ani Hatsumi ve sve nejslabsi komedialni periode by se na nic takoveho nedal.

Clen bujinkanu by se takove maskarady nikdy neucastnil proto, protoze by si zesral svoje ninjovske gatky jeste v satnach. A rikam ti po druhe, neber si do huby mma, diky.

Cudles: Skvely napad, ale bojim se ze by te nepustili na trenink z duvodu ultra utajenosti ultratajne ultratajemnych technik

:twisted:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » úte 28. dub, 2009 15:29

A pokud je pro tebe nejtvrdsi kontaktni sport na svete maskarada, tak potom musi byt bujinkan loutkove divadlo :lol:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod simargl » úte 28. dub, 2009 15:41

Ghekone, co ti kdo udelal ze se tak cilis? Cili se nekdo, ze si tady kdekdo bere do "huby" bujinkan a vubec mu nerozumi?
To konkretni video, ktere jse komentoval fraska je, udery ktere mely jit do tvare sly do ramene atd. Tohle nemyslis vazne... Koukni na libovolny dokument za zakulisi techhle zapasu.
A jak jsem rikal, pouzil jsem typicky argument zdejsich odpurcu bujinkanu, vetsina lidi to presla, ale Tobe to porad vrta hlavou..
simargl
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Toman » úte 28. dub, 2009 15:46

simargl píše:
Toman píše:
simargl píše: Myslim ze ani Hatsumi ve sve nejslabsi komedialni periode by se na nic takoveho nedal.

No já bych ti doporučil celý trénink alespoň s amatéry, prostě se jen zúčastnit oné šarády, abys pochopil, kdo bude za klauna :D

Pokud nekomu na neco reagujes, zkus se prosim podivat co psal predtim a o cem vlastne diskuze je. Tohle je zbytecne spammovani. Vyznat se v mych nekolika malo prispevcich neni tak slozite, je jich sotva par desitek, ne stovky, ne tisice.

Já se v tom stále ještě vyznám na rozdil od Tebe. Reagoval jsem na tvou odpověď hellasovi, jehož příspěvek se týkal videa zápasníků valetudo.
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod simargl » úte 28. dub, 2009 15:53

ghekon píše:A pokud je pro tebe nejtvrdsi kontaktni sport na svete maskarada, tak potom musi byt bujinkan loutkove divadlo :lol:

Ani nevis, jak jsi se pravde priblizil. Ninjove byli tou sedou eminenci, ktera v Japonsku vyzname tahala za nitky historie.
simargl
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Toman » úte 28. dub, 2009 15:57

simargl píše:udery ktere mely jit do tvare sly do ramene atd. Tohle nemyslis vazne... Koukni na libovolny dokument za zakulisi techhle zapasu.

Obrázek tak to je megarofl ... anekdota dne.

btw: Nemusím koukat dokumenty několikrát jsem byl přímo v tom zákulisí
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod simargl » úte 28. dub, 2009 16:01

No, jsem rad ze nejsme jedini zarputilci v ceske mikrokotline bojujici za svou pravdu http://www.youtube.com/watch?v=sChS9Z5C ... re=related
Jason Chambers.. zda se, ze v MMA showbusinesse si udelal nejake jmeno
http://www.youtube.com/watch?v=KM0F9Guc6l0&NR=1
simargl
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Toman » úte 28. dub, 2009 16:57

No děkuji žes mi rozšířil obzory, do teď jsem nevěděl kdo to Jason Chambers je a z jeho rekordu poznám jen Thiago Alves.

No pravda hezky ho mečem rozšmelcoval :D
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod simargl » úte 28. dub, 2009 17:10

Taky nemam paru, kdo je Jason Chambers, ale tvari se to, ze v MMA neco umi a neceho dosahl. No a kdyz takovy clovek uzna, ze bujinkan ma neco do sebe, dokonce od ninji dostane na frak, byt v pravidlech ktere jsou blizsi bujinkanu...ale co, je to jen video na youtube :-)
simargl
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod ghekon » úte 28. dub, 2009 17:11

Tak to si snad delas prdel ze mne ne? :lol: Tady nejsi mezi svymi ninjy kterym muzes cpat nesmysly ktere sis prave vycucal z palce, Toman nekolikrat v zakulisi byl, ja taky ( ani ani kdyz jsem byl v ringu jsem si nevsiml ze bych daval nekomu udery do ramene :cry: asi to delame spadne tady v cesku a slovensku :oops: ) takze tohleto si fakt schovej pro vnoucata.

2Jason Chambers: Nevim proc jsi ho sem nadhodil, ale je to uplne normalni prumerny fighter, ktery vystupoval v pro mne vcelku nic moc serialu human weapon, nikdy nemnel zapas v zadne top organizaci ( kdyz nepocitam jeden zapas v deep ) a s zadnym top fighterem ( krome thiaga ) takze zase vedle.

A po treti ti rikam prestan urazet veci, kterym ani v nejmensim nerozumis, a lidi, kterym nesahas ani po malicky na nohou, diky :wink:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod simargl » úte 28. dub, 2009 17:15

ghekon píše:Nevim proc jsi ho sem nadhodil, ale je to uplne normalni prumerny fighter, ktery vystupoval v pro mne vcelku nic moc serialu human weapon, nikdy nemnel zapas v zadne top organizaci ( kdyz nepocitam jeden zapas v deep ) a s zadnym top fighterem ( krome thiaga ) takze zase vedle.

A po treti ti rikam prestan urazet veci, kterym ani v nejmensim nerozumis, a lidi, kterym nesahas ani po malicky na nohou, diky :wink:

Ghekone, nemam paru kdo jsi, ale tak nejak beru vic nazor Jasona :-) S kolika top fightery jsi bojoval ty? V kolika top organizacich? Dostal ses aspon k tomu, abys do Thaigo Alva pratelsky tuknul?
simargl
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod ghekon » úte 28. dub, 2009 17:20

A k tomu druhemu videu - pouze ROFL,

a) Hollywood ty kraviny tocil imo jenom pro ty prachy ( a kdo by taky ne )
b) Ty dalsi vety ktere tam byly psal nejaky dalsi zabednenec jako ty
c) MMA je bez pochyby sport pro zabavu publika, ale to nemeni nic na tom, ze v close combat je mnohem vyuzitelnejsi nez hrani si na ninje ;) Nekde v jinem topicu o bujinkanu jsem postoval videa americkeho ninjy ktery cvicil bujinkan a zapasil myslim v ufc 3 ( kde se smelo uplne vse, absolutne bez omezeni, bez rukavic atd. takze bez vymluv ;) ) a tusim skoncilo to ko za 15-20 sekund :lol:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » úte 28. dub, 2009 17:23

simargl píše:
ghekon píše:Nevim proc jsi ho sem nadhodil, ale je to uplne normalni prumerny fighter, ktery vystupoval v pro mne vcelku nic moc serialu human weapon, nikdy nemnel zapas v zadne top organizaci ( kdyz nepocitam jeden zapas v deep ) a s zadnym top fighterem ( krome thiaga ) takze zase vedle.

Ghekone, nemam paru kdo jsi, ale tak nejak beru vic nazor Jasona :-) S kolika top fightery jsi bojoval ty? V kolika top organizacich? Dostal ses aspon k tomu, abys do Thaigo Alva pratelsky tuknul?

On za to dostal kralovsky zaplaceno, chapes to? Krome toho rekl jenom v serialu ( coz mel ve scenari ) ze bujinkan je ma a mma sport, nic vic... Ne, s thiagem jsem si bohuzel netuknukl, ale narozdil od tebe jsem v ringu stal :wink:
Naposledy upravil ghekon dne úte 28. dub, 2009 17:32, celkově upraveno 1
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně