Můj první full contact zápas
No už mi několik lidí bez okolků řeklo že ty moje příhody jsou prej vymyšlený, není to tak, všechno se stalo tak jak píšu, samo že si něco trošičku přibásním ale všechno zásadní je pravda.
Tak třeba zrovna dneska, šel jsem na Czech open dělat kouče svýmu kámošovi sanďákovi, no a byla tam i Xiexie a měla tam kolegu z oddílu co ve svý váze neměl žádného soupeře tak mě požádali jestli bych nenastoupil.
Tak jsem si řekl že to zkusím, ulice se taky neptá kdy a kde a jestli jsi ve formě.
Večer před tím jsem popíjel asi do jedný, ráno jsem se ani nenajedl.
No zařizování startu šlo hladce:
Pořadatelé: Kde cvičíš?
Já: Doma
Pořadatelé:

A co cvičíš?
Já: No asi před dvanácti lety jsem chodil na Karate
Pořadatelé:Jsi členem CSFU?
Já: Čeho že?
Pořadatelé:To je bouchač
No jeden sanďák mi tam půjčil trenky který ale byly velký a padali mi dolu,
potom rukavice, přilbu a suspík co vůbec nedržel na místě a vercajk z něho lezl ven.
Chránič na zuby jsem si koupil ale samozřejmě že nebyl čas ho tvarovat, tal jsem ho nasadil tak jak byl, vůbec nedržel takže jsem musel mít hubu legračně sevřenou aby nevypadl a jak neseděl tak vyvolával tendence na vyblití se.
Pak jsem nastoupil, po první minutě jsem něvěděl co dřív, chvíly mi padali ty velký trenky pak zase cestoval suspík a špatně se mi dejchalo kvůli tomu chrániči ze kterýho jsem se každou chvíly málem vyblil.
Do toho všeho mi tam soupeř furt posílal údery do řepy, kopy a porazy.
Takříkajíc jsem nevěděl kam dřív skočit.
O Dragão é campeão.