Legrační příhody

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod RUNAR » čtv 19. čer, 2008 12:58

Toman píše:
RUNAR píše:Toman: teď jsi mi připoměl že takový vtípky jsou už vlastně další generace protože jsou takříkajíc navostro, tedy odehrávají se ve skutečnosti a nejsou jen psané či vyprávěné. 8)

Jenže oni jsou ač psané či vyprávěné TRAPNÉ. Vtipné jsou pouze v čase a prostoru.

Inu podle mého je to vždy kus od kusu 8) , některý jsou dokonce ještě vtipnější když se vypráví nebo píšou.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » pát 20. čer, 2008 20:33

Tak jedna prihoda ze zivota: Jak se projevi takticky zapasnik ktery vi, ze jde v sobotu na nejlepsi turnaj na kterem kdy byl? Ve ctvrtek si necha upacit ruku a v patek knockoutovat :lol: :lol: :roll: :roll:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 26. čer, 2008 9:08

©ampón se pere

Tak a jednou se mi stala velice nepříjemná nehoda.
Rozlil se mi totiž v mojí parádní sportovní tašce šampón.Už cestou domů z gymu z tašky odkapával a dělal takovou stopu kudy jsem šel, i stopař záčátečník by mě dohledal.
Inu když jsem došel domu tak jsem tašku vzal a dal jí do pračky, prací prostředek jsem nedával protože jsem usoudil že rozlitý šampon vykoná své a to jsem se nemýlil.
Během několika prvních minut pracího procesu začala z pračky různými místy vylézat hutná pěna a neustále bobtnala.
Když už byla pračka a koupelna z části ponořená v pěně tak jsem si řekl že asi budu muset cosi provést.
Nabídlo se zavolat jedné slečně že si trošku zadovádímě v koupelně plné pěny.............. ale zrovna nebrala mobil.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod toddb » čtv 26. čer, 2008 9:16

Toman píše:
RUNAR píše:No ale Tomana jsem podezříval i nadále :P

To si podezříval správně. :lol: Já takhle seznamuju kamarády s okolo stojícími slečnami. Boří to hráze studu :D. Neznám větší legraci než když se kamarád vrhne na za ním stojící krásku v přesvědčení že má zálusk na jeho užasné hýždě.

Dívky jsou povětšinou zvyklé na to že je plácají jiní, nařčení že ony popleskaly někoho jiného jim zpravidla bere půdu pod nahama.:D

Nejhorší je pak zachovat poker face :lol:

NÁVOD pro zájemce o tento ftípek:

Vybrat nějakou krásnou slečnu nejlépe bez mužského doprovodu.
Kamaráda nenápadně situujeme do místa před slečnou. Chvíli se odáváme rozhovoru např. jak to tam dnes všechno padalo atp. Po chvíli hovor přerušíme a předstíráme zájem o okolí a hudbu. V okamžiku kdy se kamarádova pozornost soustředí někam jinam a zároveň dívčin pohled
je upřen mimo naší oběť (rozumněj kamaráda) provedeme rychlé a nenápadné poplácání kamarádova pozadí a okamžitě(!!!) upíráme zrak jiným směrem za současného potancovávání a upíjení piva. No a dále si jen užíváme výsledek naší práce.

Nutno podotknou že tento úkon je vhodný pouze pro jedince, kteří si jsou jistí svou sexualitou
:lol: :lol:

--
Naposledy upravil toddb dne čtv 26. čer, 2008 9:18, celkově upraveno 1
Mind controls the easiest way, sponsored by the C.I.A.
toddb
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » čtv 26. čer, 2008 9:18

Jak ti mohlo vybublat z pračky. To už to musela být předtím spíš fontána než pračka :lol: :lol:

BTW: Runar objíždí se svou pračkou české diskotéky :lol: :lol: :lol:

http://www.disco-heart.cz/upload/video/lnare_pena.wmv
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » čtv 26. čer, 2008 9:35

Toman píše:Jak ti mohlo vybublat z pračky. To už to musela být předtím spíš fontána než pračka :lol: :lol:

BTW: Runar objíždí se svou pračkou české diskotéky :lol: :lol: :lol:

http://www.disco-heart.cz/upload/video/lnare_pena.wmv
:D :D :D To by mě zajímalo, jestli při odjezdu pod tou pěnou už někdy našel nějakou chcíplotinu.
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 26. čer, 2008 9:37

Toman píše:Jak ti mohlo vybublat z pračky. To už to musela být předtím spíš fontána než pračka :lol: :lol:

Jo Tome, taky jsem se tomu divil ale pěna se drala ven hlavně tím šuplíkem kam se dáváj prací prostředky, aviváže, bělidla atd.
Voda v pračce není v celém pracím bubnu ale pouze ve vaně pod ním a tomu je přizpůsobeno i těsnění.
Jinak pračka nadále funguje velmi dobře ale výrobci nepočítali s eventualitou tašky plné šampónu.

Kdo by chtěl překvapit svou přítelkyni/přítele postupujte podle mého návodu na dobrodružství v pěně. 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » čtv 26. čer, 2008 9:51

RUNAR píše:Jinak pračka nadále funguje velmi dobře ...

... a to právě proto, že výrobci počítali ...
RUNAR píše:s eventualitou tašky plné šampónu.
No jen si představ, že by pračka byla utěsněná jako papiňák. To bychom si pak všichni museli myslet, že se ti to přihodilo na výletě na Slovensko 8)
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 26. čer, 2008 10:35

jox píše:No jen si představ, že by pračka byla utěsněná jako papiňák. To bychom si pak všichni museli myslet, že se ti to přihodilo na výletě na Slovensko 8)

Inu výrobci s tím asi počítali ale funkčí transformace na pěnový generátor je můj patent , už s tím letím na patentový úřad abych nedopadl jako Jára C.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » čtv 26. čer, 2008 10:39

RUNAR píše:Inu výrobci s tím asi počítali ale funkčí transformace na pěnový generátor je můj patent , už s tím letím na patentový úřad abych nedopadl jako Jára C.

Tak schválně, kdo tam bude dřív 8)
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » čtv 26. čer, 2008 16:05

jox píše:
RUNAR píše:Inu výrobci s tím asi počítali ale funkčí transformace na pěnový generátor je můj patent , už s tím letím na patentový úřad abych nedopadl jako Jára C.

Tak schválně, kdo tam bude dřív 8)

Tak už tam mám svůj první patent.

Generátor pěny, na principu rotace bubnu ve vaně se šamponovou vodou.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » sob 28. čer, 2008 14:36

Můj první full contact zápas

No už mi několik lidí bez okolků řeklo že ty moje příhody jsou prej vymyšlený, není to tak, všechno se stalo tak jak píšu, samo že si něco trošičku přibásním ale všechno zásadní je pravda.

Tak třeba zrovna dneska, šel jsem na Czech open dělat kouče svýmu kámošovi sanďákovi, no a byla tam i Xiexie a měla tam kolegu z oddílu co ve svý váze neměl žádného soupeře tak mě požádali jestli bych nenastoupil.

Tak jsem si řekl že to zkusím, ulice se taky neptá kdy a kde a jestli jsi ve formě.
Večer před tím jsem popíjel asi do jedný, ráno jsem se ani nenajedl.
No zařizování startu šlo hladce:

Pořadatelé: Kde cvičíš?
Já: Doma
Pořadatelé: :lol: A co cvičíš?
Já: No asi před dvanácti lety jsem chodil na Karate
Pořadatelé:Jsi členem CSFU?
Já: Čeho že?
Pořadatelé:To je bouchač :lol:

No jeden sanďák mi tam půjčil trenky který ale byly velký a padali mi dolu,
potom rukavice, přilbu a suspík co vůbec nedržel na místě a vercajk z něho lezl ven.
Chránič na zuby jsem si koupil ale samozřejmě že nebyl čas ho tvarovat, tal jsem ho nasadil tak jak byl, vůbec nedržel takže jsem musel mít hubu legračně sevřenou aby nevypadl a jak neseděl tak vyvolával tendence na vyblití se.

Pak jsem nastoupil, po první minutě jsem něvěděl co dřív, chvíly mi padali ty velký trenky pak zase cestoval suspík a špatně se mi dejchalo kvůli tomu chrániči ze kterýho jsem se každou chvíly málem vyblil.
Do toho všeho mi tam soupeř furt posílal údery do řepy, kopy a porazy.
Takříkajíc jsem nevěděl kam dřív skočit.
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod emil » sob 28. čer, 2008 14:55

To je bouchac...
(A vysledek utkani? :lol: )
emil
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod migli » sob 28. čer, 2008 17:26

RUNAR: no tak aspon uz vime, jak na tebe na setkani BU vol. 3
migli
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » sob 28. čer, 2008 18:35

No chlapci bylo to hodně legrační hlavně to zařizování okolo 8) :lol:
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » sob 28. čer, 2008 20:04

Sice jsem si říkala že nebudu reagovat dřív něž za týden, ale....

Osobně dosvědčuji, že si Runar nevymýšlí, napáskovala jsem ho do toho já, navíc jsem ho i "koučovala", takže jsme jistě vypadali jako zajímavá dvojka.

BTW Kámoši mi říkali, že s tím chráničem vypadal jako když se pořád směje :)

Každopádně od dnešního dne můžete Runarovi říkatr mistr Czech Open 2008 ve váhovce -90kg. :twisted: :lol:

A propos, všichni diváci okolo si to užívali :)

Takže aby bylo jasno ....
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RUNAR » sob 28. čer, 2008 20:20

xiexie píše:napáskovala jsem ho do toho já, navíc jsem ho i "koučovala", takže jsme jistě vypadali jako zajímavá dvojka.

Dávejte pozor kam s Xiexie zajdete, domluví vám fight kdekoliv, najednou jste na place a už se to mele :)
Jinak respekt a díky mému oponentovi. 8)
O Dragão é campeão.
RUNAR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » sob 28. čer, 2008 20:29

RUNAR píše:
xiexie píše:napáskovala jsem ho do toho já, navíc jsem ho i "koučovala", takže jsme jistě vypadali jako zajímavá dvojka.

Dávejte pozor kam s Xiexie zajdete, domluví vám fight kdekoliv, najednou jste na place a už se to mele :)
Jinak respekt a díky mému oponentovi. 8)

Pořád lepší než kdybych ty fighty vyvolávala :) :twisted: Jinak velký respekt vám oběma , klobouk dolů :wink:
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod scout » sob 28. čer, 2008 20:40

runar to je silena historka.... :lol: :lol: :lol: ....tady dochazi dech i me...... :lol: :wink: ....
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » sob 28. čer, 2008 21:29

2 Runnar: no nevím cos tam předváděl ale asi opilé kungfu, vzhledem k tomu že jsi mi včera okolo půlnoci volal značně rozveselen že jsi ztratil všechny doklady a jestli bych to s tebou nešel oslavit :lol: to snad není možný :lol:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně