ghekon píše:Me jenom trochu vytocilo, ze simargl doslova a do pismene prekroutil vsechny informace, krome toho ze human weapon je porad jehoz cilem je ziskat co nejvice divaku, v podstate o kazdem bu ktere tam prezentuji rekne jeden z tech dvou ze to je skutecne smrtici umeni...
ghekon píše:Vsak jo, o tomhletom se nehadam a popravde se ted snazim o to, abych si jeste nekdy s nekym "pinkunul"... Jen jsem proste po celkem dlouhe dobe zase mrknul sem a co nevidim...
ghekon píše:Co jineho... Blba laparoskopie kolena a uz se to tahne pulroku bez vysledku...
ghekon píše:Me jenom trochu vytocilo, ze simargl doslova a do pismene prekroutil vsechny informace, krome toho ze human weapon je porad jehoz cilem je ziskat co nejvice divaku, v podstate o kazdem bu ktere tam prezentuji rekne jeden z tech dvou ze to je skutecne smrtici umeni...
ghekon píše:Taky jsi mi to mohl rict nez jsem sel mesic po operaci na trenink a pretrhal si stehy a srusty...
ghekon píše:NOKT: Jo, to jsem videl, jinak ja videl jenom par dilu human weapon a v celku mi to stacilo.. I kdyz ty animace meli pekne
Jendis: Tak jsem se spalil no a priste se budu drzet od sporaku dal...
BTW: Na spike.tv zacali davat serial Deadliest Warrior, jde tam o to, ze pomeruji, jak by dopadl napr. Viking vs. Samurai, Apac vs. Gladioator atd. na zaklade vedy, archeologie atd., Rozhodne zajimavejsi nez human weapon.
Jendis píše:Ghekone.......jako tupá hlava se tu prezentuješ akorát Ty. Evidentně máš problém se sebekontrolou a diskutovat na úrovni je Ti evidentně cizí.....jestli tu někdo působí jako vybouchaná makovice,jsi to Ty. Fakt moc pěkně se tu předvádíš,jen co je pravda.
cudles píše:Jendis píše:Ghekone.......jako tupá hlava se tu prezentuješ akorát Ty. Evidentně máš problém se sebekontrolou a diskutovat na úrovni je Ti evidentně cizí.....jestli tu někdo působí jako vybouchaná makovice,jsi to Ty. Fakt moc pěkně se tu předvádíš,jen co je pravda.
Jendisi, ja mam na jeho vyjadrovani trochu jinej nazor, nevidim v nem co tam vidis ty...jasne, kolikrat reaguje prehnane, ale podle me je to jeste jakz takz v cajku.
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků