... vs Bujinkan

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Jendis » úte 28. dub, 2009 17:28

Ghekone.......jako tupá hlava se tu prezentuješ akorát Ty. Evidentně máš problém se sebekontrolou a diskutovat na úrovni je Ti evidentně cizí.....jestli tu někdo působí jako vybouchaná makovice,jsi to Ty. Fakt moc pěkně se tu předvádíš,jen co je pravda. :evil:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » úte 28. dub, 2009 17:56

Nechal jsem se unest.
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 28. dub, 2009 18:00

ghekon píše:Nechal jsem se unest.

OK..... :wink: Cením si toho,že dokážeš přiznat úlet...... :wink:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » úte 28. dub, 2009 18:07

Me jenom trochu vytocilo, ze simargl doslova a do pismene prekroutil vsechny informace, krome toho ze human weapon je porad jehoz cilem je ziskat co nejvice divaku, v podstate o kazdem bu ktere tam prezentuji rekne jeden z tech dvou ze to je skutecne smrtici umeni...
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 28. dub, 2009 18:17

ghekon píše:Me jenom trochu vytocilo, ze simargl doslova a do pismene prekroutil vsechny informace, krome toho ze human weapon je porad jehoz cilem je ziskat co nejvice divaku, v podstate o kazdem bu ktere tam prezentuji rekne jeden z tech dvou ze to je skutecne smrtici umeni...

Možná jo,ale i tak se nechá diskutovat slušně,bez invektiv.

Hele...narovinu.....nemá smysl řešit nějaká smrtící umění.......pravděpodobně se nikdy nepotkáte,nepinknete si.....

Je spousta jiných,důležitějších věcí,kvůli který stojí za to nadskakovat.......myslíš,že tohle patří do stejné kategorie????
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » úte 28. dub, 2009 18:23

Vsak jo, o tomhletom se nehadam a popravde se ted snazim o to, abych si jeste nekdy s nekym "pinkunul"... Jen jsem proste po celkem dlouhe dobe zase mrknul sem a co nevidim...
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 28. dub, 2009 18:28

ghekon píše:Vsak jo, o tomhletom se nehadam a popravde se ted snazim o to, abych si jeste nekdy s nekym "pinkunul"... Jen jsem proste po celkem dlouhe dobe zase mrknul sem a co nevidim...

Zdraví??? To znám....a Ty se tu čílíš kvůli "nindžům"....... :?
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » úte 28. dub, 2009 18:31

Co jineho... Blba laparoskopie kolena a uz se to tahne pulroku bez vysledku...
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 28. dub, 2009 18:33

ghekon píše:Co jineho... Blba laparoskopie kolena a uz se to tahne pulroku bez vysledku...

Netlač na pilu....jsi mladej......to bude v poho...hlavně to neuspěchej!!!! :wink: :!: :idea:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » úte 28. dub, 2009 18:38

Taky jsi mi to mohl rict nez jsem sel mesic po operaci na trenink a pretrhal si stehy a srusty... :lol:
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NOKT » úte 28. dub, 2009 18:41

ghekon píše:Me jenom trochu vytocilo, ze simargl doslova a do pismene prekroutil vsechny informace, krome toho ze human weapon je porad jehoz cilem je ziskat co nejvice divaku, v podstate o kazdem bu ktere tam prezentuji rekne jeden z tech dvou ze to je skutecne smrtici umeni...

No to bude tím, že Bill a Jason jsou leví jak šavle... Nebo je to aspoň je to můj skromný názor vytvořený na základě celého cyklu Human Weapon. BTW na youtube je zápas Jasona a toho namakanýho borce z Fight Questu.

SPOILER ALERT:
Jason dostal na prdel :)
NOKT
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 28. dub, 2009 18:42

ghekon píše:Taky jsi mi to mohl rict nez jsem sel mesic po operaci na trenink a pretrhal si stehy a srusty... :lol:

To jsi potom....víš co!!!! Tak si nestěžuj,můžeš si za to sám....wolle..... :roll:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » úte 28. dub, 2009 18:48

NOKT: Jo, to jsem videl, jinak ja videl jenom par dilu human weapon a v celku mi to stacilo.. I kdyz ty animace meli pekne ;)

Jendis: Tak jsem se spalil no a priste se budu drzet od sporaku dal...

BTW: Na spike.tv zacali davat serial Deadliest Warrior, jde tam o to, ze pomeruji, jak by dopadl napr. Viking vs. Samurai, Apac vs. Gladioator atd. na zaklade vedy, archeologie atd., Rozhodne zajimavejsi nez human weapon.
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NOKT » úte 28. dub, 2009 18:50

ghekon píše:NOKT: Jo, to jsem videl, jinak ja videl jenom par dilu human weapon a v celku mi to stacilo.. I kdyz ty animace meli pekne ;)

Jendis: Tak jsem se spalil no a priste se budu drzet od sporaku dal...

BTW: Na spike.tv zacali davat serial Deadliest Warrior, jde tam o to, ze pomeruji, jak by dopadl napr. Viking vs. Samurai, Apac vs. Gladioator atd. na zaklade vedy, archeologie atd., Rozhodne zajimavejsi nez human weapon.

Já se chtěl dovědět něco novýho a nekoukat jak se tam lopotí 2 týpci. Přišlo mi to docela v pohodě, ale ten výkon na konci byl zkrátka mimo :D

K tomu deadliest warrior. Tyjo viděl jsem podobný ale se zvířatama, ale podle mě to je... No zkrátka zcestný.
NOKT
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » úte 28. dub, 2009 18:58

Jendis píše:Ghekone.......jako tupá hlava se tu prezentuješ akorát Ty. Evidentně máš problém se sebekontrolou a diskutovat na úrovni je Ti evidentně cizí.....jestli tu někdo působí jako vybouchaná makovice,jsi to Ty. Fakt moc pěkně se tu předvádíš,jen co je pravda. :evil:

Jendisi, ja mam na jeho vyjadrovani trochu jinej nazor, nevidim v nem co tam vidis ty...jasne, kolikrat reaguje prehnane, ale podle me je to jeste jakz takz v cajku.
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 28. dub, 2009 19:00

cudles píše:
Jendis píše:Ghekone.......jako tupá hlava se tu prezentuješ akorát Ty. Evidentně máš problém se sebekontrolou a diskutovat na úrovni je Ti evidentně cizí.....jestli tu někdo působí jako vybouchaná makovice,jsi to Ty. Fakt moc pěkně se tu předvádíš,jen co je pravda. :evil:

Jendisi, ja mam na jeho vyjadrovani trochu jinej nazor, nevidim v nem co tam vidis ty...jasne, kolikrat reaguje prehnane, ale podle me je to jeste jakz takz v cajku.

V klidu,Cudles...už si příspěvek upravil....proto to nevidíš :wink:

EDIT- a já to záměrně necitoval.....a jsem rád,že jsem se v něm nespletl ..... :)
Naposledy upravil Jendis dne úte 28. dub, 2009 19:02, celkově upraveno 1
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 28. dub, 2009 19:03

ukropcany píše:Diablik-style? :twisted:

:wink:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » úte 28. dub, 2009 19:04

Jendis: Vsak ja jsem v klidu, jen na to pisu svuj nazior, a to ze si to upravil, jsem nevedel...a uprimne, nebejt vecne znicenej, unavenej, zbitej a nastvanej z treninku, tak asi taky vylitnu..takhle holt se nemuzu rozcilovat s kazdou ptakovinou.. :lol:
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod ghekon » úte 28. dub, 2009 19:11

Cudles: Chybi mi to, tak si to asi ventiluju tady :?

Jinak puvodne tam v osloveni bylo myslim "tupa hlava", nic jineho jsem needitoval.
ghekon
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kyarorusan » úte 28. dub, 2009 19:32

Tested on human beings
kyarorusan
diskutér - nováček
diskutér - nováček

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně