videicka

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod martinYT » pon 26. črc, 2010 11:52

TongPo píše:
martinYT píše:
ozz01 píše:No k tomu videu s Poldy,chlapi zkošeli jste někdy zvládnout byť i 60 kilového opilého,či najeteho chlapa?Ještě když se toho dotyčného nemůžete skoro dotknout,nepřál bych vám vidět to papirováni,a riskovat postavení mimo službu za nepřiměřený zákrok,na víc když se na vás dívá spousta očí,a v době kdy má každý mobil s foťákem....

Výše uvedený příspěvek mi mluví z duše, prostě ti co nikdy nesloužili tak neví, hold to tak člověk musí brát. Už jsem se z takovými musel pákrát tahat a není to žadná legrace.... Jinak lovu zdar.

8O Jo aha, oni nechtěli riskovat problémy s eventuelně nepřiměřeným zákrokem, tak to je něco jinýho... :roll: Ze stejnýho důvodu se ho asi taky pokoušeli nacpat do kufru, nebo si ho nechali utýct, že? :? To že některý lidi ze silových složek "umí" a některý ne, je holej fakt. Ale rozhodně to není důvod k tomu, omlouvat na základě nějakých alibistických teorií naprosto zmršenej banální zákrok :!: :evil: Jinak jestli někomu dělá potíže 60 kg ožrala nebo fetka, tak to má fakt blbý... Jen by mě zajímalo, jak pak řeší stejnej, ale 100 kg případ? Volá URNu? :roll:

Poopravil bych to, nevolá se URNA, ale např. místní zásahovka, popř. další posily. Je třeba si uvědomit, že policisté se s drbanama netahají ve stylu pojď na férovku, ale je potřeba provést dobře služební zákrok, i kdyby se měli na jednoho drbana seběhnout v počtu deseti.

Netvrdím, že služební zákrok bych dobře zvládnutý, ale říkám, že leckdy je to co je na videu nevypovídá o celé věci ic, takže napřed je třeba znát okolnosti, popř. si sám sloužit aspoň chvíli a teprve potom soudit.

No ostatně tady to tak dělají skoro všichni, takže je to jako hrách na stěnu.
martinYT
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod luen » pon 26. črc, 2010 12:08

martinYT píše:
Poopravil bych to, nevolá se URNA, ale např. místní zásahovka, popř. další posily. Je třeba si uvědomit, že policisté se s drbanama netahají ve stylu pojď na férovku, ale je potřeba provést dobře služební zákrok, i kdyby se měli na jednoho drbana seběhnout v počtu deseti.

Netvrdím, že služební zákrok bych dobře zvládnutý, ale říkám, že leckdy je to co je na videu nevypovídá o celé věci ic, takže napřed je třeba znát okolnosti, popř. si sám sloužit aspoň chvíli a teprve potom soudit.

Porad zapominas na to, ze ne kazdej korespondent na bu.cz je IT pracovnik a ne kazdej se venuje dejchacskemu buuu. Mnoho kluku na dverich, vi o tehle praci vic, nez pisalek v uniforme - na to nezapominejme. Dale je treba si uvedomit, ze ten zatykanej po nich nijak nesel!!! On pouze nespolupracoval a prave proto je to des. Co by ti kluci delali se 100kg hovadem, kterej by se ohanel rukama???

- neumet nasadit pouta
- neumet flaknout se zatykanym do auta
- nepostarat se o detskou pojistku (nesmi v aute vozit kamose a nabijecky, pak muzou mit permanentne zapnutou detskou pojistku)

Jak uz jsem napsal, hold ne kazdej ma vitr z uniformy a jestli se na tohle nejakej cetnik spoleha, tak je minimalne jednou nohou na JIPce a z kanclu by asi nemel vylejzat.
Nicmene nijak bych to nehrotil i mistr tesar se utne a v kazde firme jsou Matove a Patove :wink:

A je to...
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod martinYT » pon 26. črc, 2010 12:44

luen píše:
martinYT píše:

Porad zapominas na to, ze ne kazdej korespondent na bu.cz je IT pracovnik a ne kazdej se venuje dejchacskemu buuu. Mnoho kluku na dverich, vi o tehle praci vic, nez pisalek v uniforme - na to nezapominejme. Dale je treba si uvedomit, ze ten zatykanej po nich nijak nesel!!! On pouze nespolupracoval a prave proto je to des. Co by ti kluci delali se 100kg hovadem, kterej by se ohanel rukama???

- neumet nasadit pouta
- neumet flaknout se zatykanym do auta
- nepostarat se o detskou pojistku (nesmi v aute vozit kamose a nabijecky, pak muzou mit permanentne zapnutou detskou pojistku)

Jak uz jsem napsal, hold ne kazdej ma vitr z uniformy a jestli se na tohle nejakej cetnik spoleha, tak je minimalne jednou nohou na JIPce a z kanclu by asi nemel vylejzat.
Nicmene nijak bych to nehrotil i mistr tesar se utne a v kazde firme jsou Matove a Patove :wink:

A je to...

Více méně s tímto souhlasím, jsou opravdu zákroky, které patří do skupiny nepovedených, popř.zhola zbabraných, což se ale může stát každému i tomu nejlepšímu z nejlepších.

Jinak zapomeň na to, že dělat ve dveřích je stejný jako dělat policajta. Neříkám, že jedno je lepší než druhé, je to prostě jiné.
martinYT
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod BizonCZ_hele_admin » pon 26. črc, 2010 14:00

luen píše: Mnoho kluku na dverich, vi o tehle praci vic, nez pisalek v uniforme - na to nezapominejme.

Ahoj Honzo,

vzhledem k tomu, že tady všichni ví, co je policejní práce.

Mohl by jsi mi prosím napsat, co si Ty konkrétně pod pojmem "policejní práce" představuješ?

Já jsem za těch 5 let u PČR v Praze zatýkal, tak možná 10x ( krom fotbalů a demostrací, kde jsem byl jako člen PPJ ). Většina mé pracovní doby bylo vloupání do bytů, vloupání do aut. ohledačky aut, bytů, mrtvol, domácí rozdílení, řešení situací při sebevraždách ( přal bych Vám uklidňovat manželku, které manžel vyskočí z okna, když ona se sprchuje ), hlídání různých objektů kvůli teroristickým útokům, zkrácené přípravné řízení, různé převozy a spoustu dalších věcí, které s zatýkáním nemají +/- nic společného. A tuny a tuny papírů, kdy většina z nich byla jenom proto, aby ten spis nebyl moc úzkej. A ve většině těch papírů byly stejné informace jako v těch předchozích, tak že si vyplňoval papíry úplně k hovnu.

Tak že si osobně myslím, že vyhazovač, pokud nedělal u obdobné ozbrojené složky, ví o policejní práci velkou kouli. Tak jako policajt, pokud nedělá vyhazovače, ví velkou kouli o práci vyhazovače. Tyto dvě práce se prolínají tak z "10%".

Jinak teď řeším řadového policistu. Neřeším příslušníka SPJ, ROZA, URNa, krajských zásahovek, kriminálky a já nevím jakých ještě specializovaných útvarů, jejichž činnost už je úzce specializovaná na vyhledání nebo dopadení pachatelů.

Každopádně tímto neobhajuji nijak ten zákrok výše, který prováděli řadoví policisté. Je neprofesionální. O tom žádná.

Toť vše.
BizonCZ_hele_admin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod martinYT » pon 26. črc, 2010 14:06

BizonCZ píše:
luen píše: Mnoho kluku na dverich, vi o tehle praci vic, nez pisalek v uniforme - na to nezapominejme.

Ahoj Honzo,

Mohl by jsi mi prosím napsat, co si Ty konkrétně pod pojmem "policejní práce" představuješ?

Já jsem za těch 5 let u PČR v Praze zatýkal, tak možná 10x ( krom fotbalů a demostrací, kde jsem byl jako člen PPJ ). Většina mé pracovní doby bylo vloupání do bytů, vloupání do aut. ohledačky aut, bytů, mrtvol, domácí rozdílení, řešení situací při sebevraždách ( přal bych Vám uklidňovat manželku, které manžel vyskočí z okna, když ona se sprchuje ), hlídání různých objektů kvůli teroristickým útokům, zkrácené přípravné řízení, různé převozy a spoustu dalších věcí, které s zatýkáním nemají +/- nic společného. A tuny a tuny papírů, kdy většina z nich byla jenom proto, aby ten spis nebyl moc úzkej. A ve většině těch papírů byly stejné informace jako v těch předchozích, tak že si vyplňoval papíry úplně k hovnu.

Tak že si osobně myslím, že vyhazovač, pokud nedělal u obdobné ozbrojené složky, ví o policejní práci velkou kouli. Tak jako policajt, pokud nedělá vyhazovače, ví velkou kouli o práci vyhazovače. Tyto dvě práce se prolínají tak z "10%".

Jinak teď řeším řadového policistu. Neřeším příslušníka SPJ, ROZA, URNa, krajských zásahovek, kriminálky a já nevím jakých ještě specializovaných útvarů, jejichž činnost už je úzce specializovaná na vyhledání nebo dopadení pachatelů.

Každopádně tímto neobhajuji nijak ten zákrok výše, který prováděli řadoví policisté. Je neprofesionální. O tom žádná.

Toť vše.

Pod toto se plně podepisuji, myslím, že lépe bych to nevyjádřil. Prostě jak jsem psal policejní práce a práce vyhazovače jsou úplně jiné.
martinYT
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod luen » pon 26. črc, 2010 14:35

BizonCZ píše:

Ahoj Honzo,

Toť vše.

Ahoj Stando, nemyslel jsem kancelarskou praci, resp. papirovani, ale mluvil jsem o konkretnim videu. je jasne, ze nikdo u SBS nevyplnuje stohy papiru. Spise mi slo o srovnani a predani cloveka nekomu a nebo nekam :wink:
Ja napr. uzce spolupracoval s UOOZ jako zucastnena osoba (myslim, ze uz jsme se o tom bavili) a kluci tam meli na papirovani jednoho clena teamu. On rad psal na stroji a pozdeji na PCcku. Byl jsem u mnoha zakroku a popravde jednou bych u nich videl tohle a uz by zadne priste nebylo neb se mam rad :wink:
No ale at mame nejake resume, nemyslel jsem onim vyrokem to, ze kluci na dverich vedi neco o kancelarske praci cetniku, ale ze je mnohdy prevysuji svejma taktickejma dovednostma, protoze je takove situace maji dnes a denne :wink:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » pon 26. črc, 2010 15:00

BizonCZ píše:Zákrok je smutnej.

Ale s tou vahou člověka bych se nazaklínal, jelikož jsme jednou měli zákrok na psychicky narušeného kluka( utekl z PL Bohnice v Praze ), který měl cca 80kg a měl zabít svojí matku, což se nestalo, ale nechtěl vylézt z pokoje, tak jsme mu vnutili doktora a když otevřel, tak jsme tam vlítli a nakonec jsme na něm leželi 4 hasiči a 2 policajti a to jsme měli co dělat, abychom ho udrželi.

Váha je vždycky dost důležitej faktor... 8) Dokážeš si představit to ródeo, kdyby ten váš klučina měl 110 kg ve svalech? :lol: :twisted: Jinak v těhle případech nemá moc smysl se s nima přetahovat, na to je opravdu zapotřebí víc lidí, protože ti "v amoku" prakticky nevnímají bolest a dokážou vyvinout mnohem větší fyzickou sílu než normálně :idea: (Je to díky tomu, že mají "vypnutý" blokátory - nebo jak se to jmenuje, už si to nepamatuju - např. nedokážeš za normální situace pohnout s těžkým balvanem, prostě ho neuzvedneš, protože se tvoje tělo chrání před poškozením. Ale v módu boje o život ten samej balvan odhodíš - tělo ti povolí použít maximální možnou sílu, protože přežít ma vyšší prioritu než riziko poškození pohybovýho aparátu. Tenhle stav se netýká jen psychicky nemocných lidí a záchvatů, ale může se objevit i jako následek požití určitých narkotik a dokonce někteří mentálně retardovaní jedinci jsou v tomto stavu trvale.) Každopádně praktičtější než se s nima v případě nutnosti přetahovat, je ubrat jejich mozku kyslík, při razantním nasazení škrcení to funguje velice rychle a na každýho (pokud seš dostatečně silnej a umíš to) a je to k nim i šetrný - nijak jim to ve finále neublíží a po sešněrování si ho zase "nastartuješ". Podobnej případ jsem řešil taky a "dali" jsme ho s kolegou jen ve dvou, poté co rozprášil myslím šestičlenou skupinu našich předchůdců, darebák jeden :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TongPo » pon 26. črc, 2010 15:08

martinYT píše:Poopravil bych to, nevolá se URNA, ale např. místní zásahovka, popř. další posily. Je třeba si uvědomit, že policisté se s drbanama netahají ve stylu pojď na férovku, ale je potřeba provést dobře služební zákrok, i kdyby se měli na jednoho drbana seběhnout v počtu deseti.

Brečíš sice pěkně, ale v mým případě opravdu na špatným hrobě, kámo... :twisted:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :twisted:
TongPo
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod BizonCZ_hele_admin » pon 26. črc, 2010 18:27

luen píše:No ale at mame nejake resume, nemyslel jsem onim vyrokem to, ze kluci na dverich vedi neco o kancelarske praci cetniku, ale ze je mnohdy prevysuji svejma taktickejma dovednostma, protoze je takove situace maji dnes a denne :wink:

Tak proti tomu nemam ani "ň". :) Interpretoval jsem si Tvá slova špatně a upřímně jsem dost háklivej na to, jak všichni přesně vědí, co to znamená "policejní práce". :evil: :oops: :wink:
BizonCZ_hele_admin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod BizonCZ_hele_admin » pon 26. črc, 2010 18:29

Pro TongPo :

Kdyby měl 110kg ve svalech, tak ho na místě zastřelím. 8) Jinak váha je velmi důležitý faktor, jen jsem chtěl ukázat, že i když má 30kg i s postelí, že může daný člověk udělat problém i několika frajerům. Nic víc, nic míň. :wink:

Jinak díky za poučení. :)
BizonCZ_hele_admin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod martinYT » čtv 29. črc, 2010 9:20

luen píše:
BizonCZ píše:
luen píše:

Ahoj Stando, nemyslel jsem kancelarskou praci, resp. papirovani, ale mluvil jsem o konkretnim videu. je jasne, ze nikdo u SBS nevyplnuje stohy papiru. Spise mi slo o srovnani a predani cloveka nekomu a nebo nekam :wink:
Ja napr. uzce spolupracoval s UOOZ jako zucastnena osoba (myslim, ze uz jsme se o tom bavili) a kluci tam meli na papirovani jednoho clena teamu. On rad psal na stroji a pozdeji na PCcku. Byl jsem u mnoha zakroku a popravde jednou bych u nich videl tohle a uz by zadne priste nebylo neb se mam rad :wink:
No ale at mame nejake resume, nemyslel jsem onim vyrokem to, ze kluci na dverich vedi neco o kancelarske praci cetniku, ale ze je mnohdy prevysuji svejma taktickejma dovednostma, protoze je takove situace maji dnes a denne :wink:

Zdravím

No jenomže právě to co tady píšeš u 85 procent policejních zásahů není a pokud je toto tvůj pohled na policejní práci tak je opravdu dost mylný. Většinou to funguje tak, že to co si příjmeš tak to si také musíš papírově zpracovat. Jak psal Standa většina policejní práe jsou vloupačky, krádeže, dopravní přestupky zpracování spisového materiálu jak se říká. Znám spousty kolegů, kteří na výcviku byly akorát na škole, ale zákrok udělají z hlediska taktiky na jedničku, ale to jsou většinou kluci, kteří jsou u Policie už dost dlouho. Tím samozřejmě necci říct, že výcvik je na nic, to bych si nedovolil. Dle mého je potřeba stejně jako umět napsat úřední záznam, ale hold priorita jsou spisy.
martinYT
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod luen » čtv 29. črc, 2010 10:07

martinYT píše:
Zdravím

No jenomže právě to co tady píšeš u 85 procent policejních zásahů není a pokud je toto tvůj pohled na policejní práci tak je opravdu dost mylný. Většinou to funguje tak, že to co si příjmeš tak to si také musíš papírově zpracovat. Jak psal Standa většina policejní práe jsou vloupačky, krádeže, dopravní přestupky zpracování spisového materiálu jak se říká. Znám spousty kolegů, kteří na výcviku byly akorát na škole, ale zákrok udělají z hlediska taktiky na jedničku, ale to jsou většinou kluci, kteří jsou u Policie už dost dlouho. Tím samozřejmě necci říct, že výcvik je na nic, to bych si nedovolil. Dle mého je potřeba stejně jako umět napsat úřední záznam, ale hold priorita jsou spisy.

A to bych si zase ja dovolil napsat. vycvik radoveho cetnika na skole je primo na ho.no. Lidi se musi vzdelavat a cvicit systematicky - aby to vubec melo nejaky smysl. Nahodile a nebo made in home vycvik je skutecne shit.
Jasne, ale na druhou stranu PCR neni jen o poradkarich :wink:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod martinYT » čtv 29. črc, 2010 15:26

luen píše:
martinYT píše:
A to bych si zase ja dovolil napsat. vycvik radoveho cetnika na skole je primo na ho.no. Lidi se musi vzdelavat a cvicit systematicky - aby to vubec melo nejaky smysl. Nahodile a nebo made in home vycvik je skutecne shit.
Jasne, ale na druhou stranu PCR neni jen o poradkarich :wink:

No tímto souhlasím, sám osobně to takto prezentuji i v práci. jediné s čím nesouhlasím je poslední věta - Policie je hlavně o pořádkářích, pokud se jedná o normální a hlavní činnost policie. Těch je opravdu nejvíce u Policie. Protože specializované útvary mají výcvik zorganizovaný úplně jinak a daleko lépe.
martinYT
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod hellas » čtv 29. črc, 2010 17:11

Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod maxo » čtv 29. črc, 2010 20:37

ukropcany - trosku naivna predstava, ze chemia staci na to aby clovek vyzeral dobre. Toto casto pocut od ludi co sami nevyzeraju dobre a zavidia alebo tomu vobec nerozumeju a nevidia do problematiky posilovania. Ze niekto ma tu vydrz makat na sebe, aby nevyzeral ako becka sadla. A to sa nejde o stalloneho to som si vsimol u hocikoho. kto vyzera dobre ze hned je naporudzi veta - "jasne za to moze chemia"
Ver tomu, ze aj keby zral neviem co tak na to aby takto vyzeral v 62 rokoch musi makat v posilke viacej ako si kedy cvicil, alebo si to vies vobec predstavit. Holt niekto je panderaty dedek uz v 30 ;) a niekto sa udrzuje no je to o cloveku a prioritach. :D
maxo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod luen » čtv 29. črc, 2010 20:58

maxo píše:ukropcany - trosku naivna predstava, ze chemia staci na to aby clovek vyzeral dobre. Toto casto pocut od ludi co sami nevyzeraju dobre a zavidia alebo tomu vobec nerozumeju a nevidia do problematiky posilovania. Ze niekto ma tu vydrz makat na sebe, aby nevyzeral ako becka sadla. A to sa nejde o stalloneho to som si vsimol u hocikoho. kto vyzera dobre ze hned je naporudzi veta - "jasne za to moze chemia"
Ver tomu, ze aj keby zral neviem co tak na to aby takto vyzeral v 62 rokoch musi makat v posilke viacej ako si kedy cvicil, alebo si to vies vobec predstavit. Holt niekto je panderaty dedek uz v 30 ;) a niekto sa udrzuje no je to o cloveku a prioritach. :D

Ahoj, nic proti tvemu ochranarskemu pristupu - ja mam Stalloneho take rad! Ale je videt, ze se tady jeste neorintujes. Zrovna Ukrop nepatri k mistnim paprdum, kteri teoretizuji za klavesnici :arrow: nicmene zrovna Stallone se nekolikrat v prubehu sve kariery priznal ke zrani neuveritelneho bordelu a do konce zivota za to bude trpet (mimo jine ma treba implantovanou pumpicku na vypomoc pri erekci ...).
Ale i to je jeden z duvodu, proc mam toho chlapa rad, na nic si nehraje, nedela ze sebe ober hollywoodskou hvezdicku a mimo reci se prizna i k tomu, ze zacinal jako herec v pornu atd...

Cviceni zdar
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod maxo » čtv 29. črc, 2010 23:39

hoj, nic proti tvemu ochranarskemu pristupu - ja mam Stalloneho take rad! Ale je videt, ze se tady jeste neorintujes. Zrovna Ukrop nepatri k mistnim paprdum, kteri teoretizuji za klavesnici ?ipka nicmene zrovna Stallone se nekolikrat v prubehu sve kariery priznal ke zrani neuveritelneho bordelu a do konce zivota za to bude trpet (mimo jine ma treba implantovanou pumpicku na vypomoc pri erekci ...).
Ale i to je jeden z duvodu, proc mam toho chlapa rad, na nic si nehraje, nedela ze sebe ober hollywoodskou hvezdicku a mimo reci se prizna i k tomu, ze zacinal jako herec v pornu atd...

Cviceni zdar

clovece ty mas informacie ccc, implantovanu pumpicku no ok, na toto sa nechytam toje uz moc aj na mna ... ja som reagoval ciste na tu chemiu a to ze ukropcany vie trafit ranu mu ja neberem. Ale tto je debata o tom ako kto vyzera resp. ako vyzera stallone a teda nic proti ale co som videl na videach tak ukropcany zrovna medzi chlapov co sa mozu hrdit svalmi a vypracovanou postavou ehm moc nepatri. Co samozrejme nijako neznizuje jeho schopnosti ja len, ze tvoj ochranarsky pud voci nemu z respektu k jeho schopnostiam je trosku mimo pri debate o posilovani ;)
maxo
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod luen » pát 30. črc, 2010 0:45

maxo píše:clovece ty mas informacie ccc, implantovanu pumpicku no ok, na toto sa nechytam toje uz moc aj na mna ... ja som reagoval ciste na tu chemiu a to ze ukropcany vie trafit ranu mu ja neberem. Ale tto je debata o tom ako kto vyzera resp. ako vyzera stallone a teda nic proti ale co som videl na videach tak ukropcany zrovna medzi chlapov co sa mozu hrdit svalmi a vypracovanou postavou ehm moc nepatri. Co samozrejme nijako neznizuje jeho schopnosti ja len, ze tvoj ochranarsky pud voci nemu z respektu k jeho schopnostiam je trosku mimo pri debate o posilovani ;)

Dobre zkusim to znovu a pomaleji :wink:

1) tahle debata neni o posilovani, jelikoz jsme ve vlakne videicka, tema posilovani se diskutuje jinde :wink:

2) informace muzes mit take, staci hledat :wink:

3) vetsina z nas (aspon ty, ktere znam) tady nejsou metrosexualove a nehonime si pri pohledu na svuj bicak v zrcadle. Zde se schazeji na pokec lide, kteri se zajimaji o bojova umeni a bojove sporty :wink:

4) co jsem napsal nebylo z duvodu, ze mam potrebu ukropa chranit (to hrave zvladne sam - a nemyslim tim jen v ringu), ale proto co uz jsem zminil v bode 1), 2), 3) a take proto, ze je hloupost branit Stalloneho z narceni ze bere, kdyz se k tomu nekolikrat sam pozitivne vyjadril - rozumime si :wink:
Neni nutne idealizovat nase filmove hrdiny, kdyz oni sami o takovou image nestoji.
Ne kazdej herec ma fun club slozenej prevazne ze skolaku a nemusi lhat svejm fanouskum adolescentum, ze nekouri a pritom huli minimalne doutniky ... Stallone neni JCVD 8)
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pm » pát 30. črc, 2010 7:15

maxo píše:co som videl na videach tak ukropcany zrovna medzi chlapov co sa mozu hrdit svalmi a vypracovanou postavou ehm moc nepatri.

coze? podsaditej pitbul, nohy jako sloupy, funkcni sila, co vic bych chtel? ma pred zapasem zajit do solarka, namazat se olejem a nahonit bicak? smarjaaaaa lidi

ostatne debata zde

http://www.bojovaumeni.cz/modules.php?n ... pic&t=3507
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » pát 30. črc, 2010 7:54

Resumé Sly:

1- maká: je to na něm vidět
2- sype: netají se s tím

Minulý rok byl zatčen na letišti v Sydney, protože měl u sebe 60 dávek.
Bránil se tím, že to není na byznys, ale pro osbní potřebu.

For Luen
Nedělají pumbičku na přerušení erekce? Mě už to prostě tak často nebaví.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně