TongPo píše:martinYT píše:ozz01 píše:No k tomu videu s Poldy,chlapi zkošeli jste někdy zvládnout byť i 60 kilového opilého,či najeteho chlapa?Ještě když se toho dotyčného nemůžete skoro dotknout,nepřál bych vám vidět to papirováni,a riskovat postavení mimo službu za nepřiměřený zákrok,na víc když se na vás dívá spousta očí,a v době kdy má každý mobil s foťákem....
Výše uvedený příspěvek mi mluví z duše, prostě ti co nikdy nesloužili tak neví, hold to tak člověk musí brát. Už jsem se z takovými musel pákrát tahat a není to žadná legrace.... Jinak lovu zdar.Jo aha, oni nechtěli riskovat problémy s eventuelně nepřiměřeným zákrokem, tak to je něco jinýho...
Ze stejnýho důvodu se ho asi taky pokoušeli nacpat do kufru, nebo si ho nechali utýct, že?
To že některý lidi ze silových složek "umí" a některý ne, je holej fakt. Ale rozhodně to není důvod k tomu, omlouvat na základě nějakých alibistických teorií naprosto zmršenej banální zákrok
![]()
Jinak jestli někomu dělá potíže 60 kg ožrala nebo fetka, tak to má fakt blbý... Jen by mě zajímalo, jak pak řeší stejnej, ale 100 kg případ? Volá URNu?
Poopravil bych to, nevolá se URNA, ale např. místní zásahovka, popř. další posily. Je třeba si uvědomit, že policisté se s drbanama netahají ve stylu pojď na férovku, ale je potřeba provést dobře služební zákrok, i kdyby se měli na jednoho drbana seběhnout v počtu deseti.
Netvrdím, že služební zákrok bych dobře zvládnutý, ale říkám, že leckdy je to co je na videu nevypovídá o celé věci ic, takže napřed je třeba znát okolnosti, popř. si sám sloužit aspoň chvíli a teprve potom soudit.
No ostatně tady to tak dělají skoro všichni, takže je to jako hrách na stěnu.