maxo píše:luen - neboj hocikto si nevytrie, urcite sa niekto najde o tom potom to, ale co som videl tie vase videjka zo zrazu tak z vas nikto to mozem na drzovku povedat uz teraz.

Je pekne, ze sa stretnete a ukropcany vas pomele lebo jediny ma zjavne zapasovy skils, a co som videl vie co robi, ale na zem asi nejde ze ? A neviem preco sa implicitne na zaklade tohoto domnievas, ze kazdy kto pride na tento web a nieco sem napise ma zakladnu skolu a je uplny trtko s ktorym si vytries prdel kym nepride na zraz. To by som na zaklade toho co si o sebe napisal, ze si vsetko prezil, od teba cakal vacsi odhad a respekt k okoliu.

Bud to delas schvalne a nebo nevim... Nikdy jsem se nedomnival, ze kazdej kdo sem prijde ma zakladni skolu. Ale kdyz se tak projevuje, tak se s nim take tak bavim.
Mimoto do ted ses tady do ostatnich navazel ty, takze zatim se vazne projevujes jako pubertak, kterej jeste nezvlada svou hladinu hormonu. Jen pro pripomenuti:
maxo píše:...ale co som videl na videach tak ukropcany zrovna medzi chlapov co sa mozu hrdit svalmi a vypracovanou postavou ehm moc nepatri.
maxo píše:mozno ty si maly, neduzivy tak sa ti to zda vrchol a sen

maxo píše:No z pohladu nedonosenca je bezne, ze obdivuje kazdeho vacsieho chlapa
Pokud se o posilovani zajimas a chces se hadat, ze Stallone je cistej, tak sorry to asi zijes hluboko v Amazonii, kdyz ti tohle unika ...
Dej sem tedy tvoje videicko, dej sem tvoji fotku a pak se o tom budeme bavit, OK? Protoze kdyz posuzujes ostatni timto zpusobem, tak se nemuzes divit, ze i oni budou takto posuzovat tebe.
Takze kdo tady dela rychle soudy? Uz jsem ti psal, ze nejsi na foru metrosexualu a vazne to posledni o co tady jde je vizas - pokud nejsi latentni buzik, to by pak byla jina.
Konecne nic ti nebrani na dalsi setkani prijit a rozbit nas tam

Chapej, za ta leta, co sem chodim se presne timhle zpusobem projevoval vzdy nejakej adolescent, kterej pak prisel k nam do skoly a nebo na sraz a byl tam jednak nejvetsi chcipak a ke vsemu i lama. Takze se nediv, ze v tohle nemame duveru. Nejdrive ukaz co umis a pak pojdme na pivko, OK?