az po precitani makotovych clankov a pozreti si techniky behu emila zatopka (cize tento pondelok)

dnes mam na programe 6, zajtra 10km, uvidim, co na to lytka

cohen píše:ja sa zas musim priznat, ze som cely zivot veselo behal cez patu. prislo mi to uplne normalne a pohodlne. zranenia obcas boli, ale bral som to ako nieco, co sa obcas stane kazdemu kto behava.
cohen píše:Az po precitani makotovych clankov a pozreti si techniky behu emila zatopka (cize tento pondelok)som zacal bezat cez spicku na striedacku. vcera som dokonca vytiahol stare vybehane adidasy a cca 80% z 8km behu dal cez spicku. co vam budem hovorit, zaberacka na lytka jak svina. bal som sa, aby som si neposkodil niektore pred tym menej namahane upony, ale v podstate no problem zatial.
TongPo píše:... Současnej módní fitness trend je jasnej: Jízda na koloběžce ve fiveprsťákách a k tomu mávat kettlebelem....
ukropcany píše:4makoto - každý má svoju motiváciu. To čo popisuješ Ty je v mojich očiach klasická džaponská poučka... no a nič džaponské tu proste nefunguje...(a samozrejme ani čínske, ani indické a neviem aké). My sme proste iní a kým nedobehnutie maratónu v Tokiu je dôvod na samovraždu, tak u nás je to motivácia do ďalšieho tréningu... takže si niekedy to davové šialenstvo vyskúšaj a uvidíš že o nič nejde...
![]()
RUNAR píše:No já si taky radší regeneračně zaběhám v klídku sám v lese, zrovna včera jsem si v tom krásným počasí navečer proběhnul svojí trasu lesama a cestama podél kvetoucích luk. Co Vám budu povídat, čistá poesie.
NAIA píše:Tong Po mohl by jsi mi prosim poslat fotku a nejake tve vlasy(doufam ze nejake mas)? Diky
reccol píše:Makoto: Brzdi nadseny psani clanku o behani bos/petiprstakach, vzbuzuje to ve me nezdravy nadseni behat bez botVysledkem jsou po dnesku 2 krasne, slusne velke puchyre na chodidle a belhani. Asi sem mel na zacatek zvolit neco kratsiho nez 3 kilaky, na zkousku...
Genesis píše: Ale docela mi vrtá hlavou, v čem chodit, když zrovna neběhám? Hodí se fivefingers i na normální nošení a chození po městě? A co teprve, když člověk pracuje třeba v lese nebo hraje soft a potřebuju nohu pořádně chráněnou? Jak to řešíte? Jediný co napadlo mě je prostě pevný boty se stélkou od Hanáka.
ukropcany píše:Za seba - po tom prečítaní som zmenil techniku (v rámci zatiaľ len pár behov) a boty vôbec neriešim. Tie čo mám zoderiem a potom budem behať v niečom s tenkou podrážkov a čo nebudú nohu príliš fixovať...
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků