Low píše:fakt: a myslíš že ten 59letej muž a 41 letá žena byli profesionální zápasníci a měli modřiny neustále ? asi měli jednu za čas.. takže mezi tim moc spojitost nebude. asi stejná jako že když budeš okopávat holeň dostaneš rakovinu kostí protože holeň je krvetvornej orgán.
graver píše:Když jsme u těch podlitin - používáte něco na rychlejší vstřebání nebo to necháváte tak?
Já jsem na to vždycky kašlal (modřiny neřeším, i když jich mám požehnaně - kdo to tu psal, že shotokan je bezkontaktní?), ale když to na mě viděla doktorka, tak moc happy nebyla
Low píše:graver: no vidíš ty děláš bezkontaktní karate a máš modřiny, já kontaktní a skoro žádný nemám, občas zevnitř na bicepsu.
Low píše:jo záleží na tom jak to děláš.. modřina totiž neznamená žes zinkasoval silnou ránu ale spíš že to celý děláš blbě. nevim jak u vás ale náš trenér řiká že pokud blokuješ údery a máš ruce samou modřinu sice si připadáš drsně ale děláš to špatně. ...
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků