obrana proti viacerym

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod Panda » úte 28. bře, 2006 18:22

2 Naia:
Super, díky žes to za nás podstoupil :wink:
Když jsem to četl tak jsem si vzpomněl že přesně to co ty psal před 300 lety Miamoto Musashi v Knize pěti kruhů...jenže v dnešní době by mu to už nikdo neuvěřil :) Psal že touhle pobíhací taktikou zvládl až deset mužů :lol:
No, tohle téma je už asi vyčerpané, nějaké další nápady ohledně techniky/taktiky o které bysme se mohli podělit přápadně je pak vyzkoušet?Já mam teď nohu v gipsu ale odmítám odpočívat duševně :wink:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » úte 28. bře, 2006 20:03

TRiTON píše:Ahoj.
Muj nazor je, co nejdrive odstranit utocniky nejucinejsimy technikami....

To souhlasim.....to je správný názor :idea:
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NAIA » úte 28. bře, 2006 21:21

Toman píše:

To neni moc dobre, protoze se oni snazi o to same. A dopadne to tak ze se venujes jednomu a osatni te dostanou. Jestli ho teda nevyradis hned. A jestli sparujes tak asi vis kolikrat se ti podari KO z prvni rany.

Ja bych spis doporucoval je pomalu "nasekavat" a ne se je snazit hned vyradit, protoze to vede k tomu ze clovek ustrne na miste a tam i skonci.
NAIA
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Skateordie » úte 28. bře, 2006 21:58

NAIA píše:
Toman píše:

To neni moc dobre, protoze se oni snazi o to same. A dopadne to tak ze se venujes jednomu a osatni te dostanou. Jestli ho teda nevyradis hned. A jestli sparujes tak asi vis kolikrat se ti podari KO z prvni rany.

Ja bych spis doporucoval je pomalu "nasekavat" a ne se je snazit hned vyradit, protoze to vede k tomu ze clovek ustrne na miste a tam i skonci.

To nasekavanie ti bude trvat dlho, potom uz ani nebudes vladat udriet. Jednoznacne likvidacne techniky (pichy, seky, kopy na genitalie), inac velmi tazko vyhras.
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » úte 28. bře, 2006 22:52

ko se ti z prvni rany nepodari proto ze misto toho abyste se snazili se naucit dat co nejvetsi bombu venujete se jinejm vecem. vemte si tam mezi sebe nejakyho boxera nebo neco takovyho co se tomu par let venuje a uvidite.
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » stř 29. bře, 2006 9:12

2 Low:
Ty jsi dneska zase vstával levou nohou:)KO z první rány dát sampozžejmě můžeš,to je ideál kterému se každý snaží přiblížit, ale jen opravdu velmi velmi málokdo na to má v situaci kdy nestojíte oba jako tvrdé i a ty nemáš čas se připravit, nebo tě nikdy nenapadlo jakto že když do pytle dáváš takové rány tak při sparingu to soupeř přežije :lol: , mi ostatní ne tak schopní musíme i přemýšlet :wink:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NAIA » stř 29. bře, 2006 10:35

Low píše:ko se ti z prvni rany nepodari proto ze misto toho abyste se snazili se naucit dat co nejvetsi bombu venujete se jinejm vecem. vemte si tam mezi sebe nejakyho boxera nebo neco takovyho co se tomu par let venuje a uvidite.

Chlapče vrať se na zem:) Boxujem dost dlouho, ale v běhu se boxuje trochu hůř:) To asi u vás sparingy vypadaji dost jednotvárně co? Rána KO, rána KO... kolik jich dáte za trénink?
NAIA
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » stř 29. bře, 2006 10:38

hehe hlavne ze ve sparringach se stoji jak tvrdy y. rikam to ze nedate ko rychle je proto ze to neumite a ne proto ze to nejde.sparring je prave k tomu aby ses naucil pracovat v pohybu a pod tlakem,..vr sparringumas pravidla, kdyby napr box nemel rukavice tak by ty zapasy netrvali ani jedno kolo.ale jednu dve kombinace..
Naposledy upravil Low dne stř 29. bře, 2006 10:42, celkově upraveno 2
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NAIA » stř 29. bře, 2006 10:38

Skateordie píše:
NAIA píše:
Toman píše:

To nasekavanie ti bude trvat dlho, potom uz ani nebudes vladat udriet. Jednoznacne likvidacne techniky (pichy, seky, kopy na genitalie), inac velmi tazko vyhras.

Co ti na to mám říct. Zkus si to a uvidíš. Když se ti ten druhý snaží udělat to samé tak to není tak jednoduché. Rady tipu rychle to vyřiď jsou stašně fajn. Protože do teď jsem to dělali uplně naopak:) Snažili jsme se aby byl boj co nejdelší :D
NAIA
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NAIA » stř 29. bře, 2006 10:41

Low píše:hehe hlavne ze ve sparringach se stoji jak tvrdy y. rikam to ze nedate ko rychle je proto ze to neumite a ne proto ze to nejde.

Tak jinak, spároval jsi někdy proti víse soupeřům a full? Víš o čem tady píšeš? Pohyb 1:1 je úplně jinej neř proti přesile. A je fajn že jsi nás tak dobře ohodnotil. Já to klukům vyřídím. Někteří jsou mistři ČR v fullu tak jim určitě uděláš radost:)
NAIA
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » stř 29. bře, 2006 10:42

naina: jo rek si to spravne, dneska je kazdej mistr v necem..
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » stř 29. bře, 2006 11:11

2 Low
Hale, zkus bejt chvíli konstruktivní místo destruktivní a něco podnětnýho nadhosit nad čim by se dalo zamyslet :wink: hláška typu nedokážete dát KO z každé vaší první rány protože málo trénujete je sice ve své podstatě pravdivá, ale neužitečná :lol:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NAIA » stř 29. bře, 2006 11:30

Podívej ty tvoje narážky mi moc nesedí, ale nebudu se tu s tebou hádat. Jestli málo nebo moc trénujem je naše věc a nebudu se o tom rozepisovat. Jenom mě teda celkem baví ta tvoje představa jak srážíš jednou ránou každého soupeře. Řekněme, že máš proti sobě 8 lidí. To máš pod nohama během pár sekund pěknou hromadu bezvládných těl. Takhle si to představuješ? Opravdu?
Jinak k tomu rychlému KO. Treba v UFC, Pride atp... taky nemají bůhvíjaké chrániče a nekončí to KO do minuty.
NAIA
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NAIA » stř 29. bře, 2006 11:31

Jo a jinak KO dát umíme:)
NAIA
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » stř 29. bře, 2006 13:48

NAIA píše:
Toman píše:

NAIA:
Tys to nepochopil :D Tritonnův názor vyřídit někoho rychle je jednoznačně správný a objevný...provedení už pak o něco složitější. :D

Vy se ve sparringu KOčkujete? 8O
Já sem grappler podle toho spáruju a údery a kopy jedu zatím jako sekundár, ale nějakou průpravu mám z dřívějška
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NAIA » stř 29. bře, 2006 14:56

Rozumíš není primárním cílem poslat toho druhého v bezvědomí na zem, ale občas se to stane. Asi jako u vás když někoho víc přiškrtíš. Nebo mu natáhneš šlachy v kolenu nebo lokti atp... Aspoň toto byly u mě vždycky zranení z grapplingu.
NAIA
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » stř 29. bře, 2006 15:10

kluci ne myslim to ve zkratce tak ze nemate trenovat blbosti ale necemu se naplno venovat a kdyz na to pak pride tak se dokazete ubranit lip nez s timhle.
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NAIA » stř 29. bře, 2006 15:20

A další moudrá rada:) Víš píšeš hodně tak jsem toho od tebe četl poměrně dost. Mohl bys mi napsat jak často a jak dlouho už cvičíš? Myslím že Kyokishin že? Jenom ať vím kdo to rozdává tyhle rady. Dík.
NAIA
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Low » stř 29. bře, 2006 15:39

píšu dost protože musim reagovat na tyhle nesmysly co tady píšete, s tim co cvičíte se neubráníte ani jednomu natož více lidem.
Low
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » stř 29. bře, 2006 15:42

Tady se musim Low zastat, myslim že pro diskuzi neni duležité jak dlouho cvičí ale co řiká...ale právě proto bych tě chtěl Low poprosit(už po třetí), abys byl trochu víc konkrétnější a k věci.To že mezi řádky napíšeš že kdybysme trénovali kyokushin a k tomu boxovali, pak bysme pochopili a šlo by nám to neni pro nás vůbec přínosný argument :wink:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně