Makoto píše:
Podiva-li se clovek do davne historie, pak ti "street fighteri" se soucasne vzdelavali aj v jinych disciplinach, ktere s bojem nesouvisely. Najdi si hwarangdo, stredoveke rytire, samuraje, atd. A nikdo asi nezpochybnuje, ze by byli pritepleni, ze?
Hwarangdo a cela ta taskarice kolem, je uplne ta sama volovina, jako by dnes nekdo rikal, ze dela BU husitu. Neexistuje zadna prokazatelna casova kontinuita a bastafidli.
Mimochodem husiti take nepoterbovali umet cist, aby mohli loupit a rabovat a treba i delat hrdinske ciny. Casto ty povidacky o vzdelancich v BU, neni nic jineho nez zbozne prani tech, co o nich pisi

Nevim jak v Japanu, ale v Cine je to presne tak, jak pisi. Vzhledem ke komplikovanosti jejich jazyku se to preci samo nabizi. Jaka negramotnost byla ve stredoveku u nas a to nemame zdaleka tak slozity jazyk. Take bych si pral, kdyby byl svet plnej vzdelancu a ja mezi nima ten nejblbejsi (kazdej by mi pak mohl radit), ale neni to tak a to tedy nejsem zadnej genius

nicmene dat si dohromady 1+1 neni az tak o vzdelani, ale o rozumu

Jendis píše:4 Luen - to nemyslíš, doufám, vážně, to s tím sebráním pásku atd. , že ne ??? Mladejch, co se jen poflakujou, hulej, chlastaj atdatd. tu máme dost. Kdybys to opravdu udělal, holku kopneš někam do pryč.....a to si nezaslouží. Ať je to, jak je to, určitě se nadřela......ona za to nemůže

Samo to byl Joke a Prochy je vazne muj kamos, takze jen usmev z toho, co se tady uz po 1000000000000-ty zase resi
4all: Zajimave ja delal karate i judo X let a nikdy pasek nebyl duvod k machrovani. Prisel na soutez, dostal klepec a hanba pro vsechny, kteri dostali na budku od zlutejch pasku ... Coz bylo nutne zlo na to, abys mohl startovat ... Nejake dany a barvy, to pak byla spise pritezujici okolnost!
Jinak jinde je motivace v soutezich, treba i v kinder lize