Pohádky v BU

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod pm » pát 03. lis, 2006 10:13

NIK píše:No když už ses zastal Dong Wu-pořádně bys měl zjistit co je zač.Když sem chodil k nim a zmiňoval sem se o jiných školách -tak sem akorát slyšel-Qin Min Tang nic moc...Rzounek je notorik...atd.. atd..
Včera zas pro změnu mi poslal sms-Starej Zhai šuká Zimmelovou...prostě Dong Wu je člověk kterej de tam kam de vítr-pro mne šašek který by se měl omluvit.Ok?
Co se týče Siu Lou Fu -taky by nemusel zesměšňovat to čeho si jiný vážej a měl by být trochu tolerantnější.Ne všechno je dokonalý a měl by spíš ocenit alespoň snahu některých lidí něco podniknout.Pro někoho-jako například pro mě jeho posměšky nemusejí být příjemné!!!
VR

citoval jsem te, aby si svuj prispevek nemohl zbabele smazat.

chlapce, opet si zadelavas na problemy, vezmi si prasky na hlavu a prestan slinat na klavesnici. ten, kdo dela Zhai Fengovi nejvetsi ostudu (jako uz predtim rade x jinych mistru), jsi Ty sam, Vlado Riedle (vyhozen od Huska sifu, vyhozen od Du shifu, vyhozen od... seznam by byl dlouhy). urazil si vsechny me pratele, tvoji standartni srabovskou metodou "on rike ze... ". omluv se a zmiz z tohoto fora. :evil:
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 10:32

[quote="SiuLouFu"][quote="NIK"]Co se týče Siu Lou Fu -taky by nemusel zesměšňovat to čeho si jiný vážej a měl by být trochu tolerantnější.Ne všechno je dokonalý a měl by spíš ocenit alespoň snahu některých lidí něco podniknout.Pro někoho-jako například pro mě jeho posměšky nemusejí být příjemné!!!
VR[/quote]

Pro me zase nebylo prijemne zaplatit za neco, co jsem vlastne ani nevidel ... :roll:[/quote]

To chápu že si stěžuješ,ale nemusíš kuli tomu zesměšňovat.To nevim proč máš zapotřebí.Někoho se tvé narážky mohou dotknout ať se ti to líbí nebo ne.Taky bych rozhodně neměl potřebu se všelijak vysmívat na různých forech atd kdyby se Vám něco nepovedli na Vaší akci.

Ty už učíš???To asi ne.Nebo jo???
Pedagogika ve smyslu dobrého příkladu je důležitá.
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 10:38

[quote="pm"][quote="NIK"]
No když už ses zastal Dong Wu-pořádně bys měl zjistit co je zač.Když sem chodil k nim a zmiňoval sem se o jiných školách -tak sem akorát slyšel-Qin Min Tang nic moc...Rzounek je notorik...atd.. atd..
Včera zas pro změnu mi poslal sms-Starej Zhai šuká Zimmelovou...prostě Dong Wu je člověk kterej de tam kam de vítr-pro mne šašek který by se měl omluvit.Ok?
Co se týče Siu Lou Fu -taky by nemusel zesměšňovat to čeho si jiný vážej a měl by být trochu tolerantnější.Ne všechno je dokonalý a měl by spíš ocenit alespoň snahu některých lidí něco podniknout.Pro někoho-jako například pro mě jeho posměšky nemusejí být příjemné!!!
VR[/quote]

citoval jsem te, aby si svuj prispevek nemohl zbabele smazat.

chlapce, opet si zadelavas na problemy, vezmi si prasky na hlavu a prestan slinat na klavesnici. ten, kdo dela Zhai Fengovi nejvetsi ostudu (jako uz predtim rade x jinych mistru), jsi Ty sam, Vlado Riedle (vyhozen od Huska sifu, vyhozen od Du shifu, vyhozen od... seznam by byl dlouhy). urazil si vsechny me pratele, tvoji standartni srabovskou metodou "on rike ze... ". omluv se a zmiz z tohoto fora. :evil:[/quote]
Opět si velice dezinformován a pod tlakem medií.
Vše je úplně jinak.
Hušek mne nevyhodil-odešel sem sám-nelíbila se mi ta politika "uvnitř" školy a postupná komerce-byli časy kdy sme se já-jako jeho druhý žák scházeli na cvičení ještě s pár lidičkami venku a jen tak si cvičili.To časem odešlo a tak sem odešel i já-teď s nim ale normálně komunikuji.
Co se týče chameleona Dong Wu-to on mne "vyhodil" od Du Fu Kuna-ne Du Fu Kun.
Tvůj "Kung Fu Marketing" tudíž pokulhává s informacemi a ty sou bohužel ve světě Businesu velice důležité!!!Toť asi vše k mému "životopisu" v Tvém podání atd.
Stále se čeká na omluvu.
VR
www.kungfu.wz.cz
www.wushu.cz
www.baguazhang.cz
www.kungfucentrum.cz
Naposledy upravil NIK dne pát 03. lis, 2006 10:47, celkově upraveno 2
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kachna » pát 03. lis, 2006 10:44

Dong_wu píše:A v neposledni rade Lvi tanec v provedeni dvou TEPLEJCH lvic (dve samice).

hahaha :lol:

jinak Niku, nevim, za co by se mel kdo omlouvat - za kritiku nespokojenych divaku? (nasledujici vzorec ´za svoje penize chci taky neco videt´) --- naopak spise pomluvy typu ´zminoval se o jinych skolach..´, ´ten clovek je sasek´, ´chameleon´ atd., tedy ocernovani jine osoby, asi budou spise k omluve.
Dongwu je prima clovek (a hodnej tatik :) ) a vubec se mi nelibi, co tady o nem pises.. Koneckoncu vesele shrnul vysledek cele akce, tak co?
kachna
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 10:46

[quote="kachna"][quote="Dong_wu"]A v neposledni rade Lvi tanec v provedeni dvou TEPLEJCH lvic (dve samice).[/quote]
hahaha :lol:

jinak Niku, nevim, za co by se mel kdo omlouvat - za kritiku nespokojenych divaku? (nasledujici vzorec ´za svoje penize chci taky neco videt´) --- naopak spise pomluvy typu ´zminoval se o jinych skolach..´, ´ten clovek je sasek´, ´chameleon´ atd., tedy ocernovani jine osoby, asi budou spise k omluve.
Dongwu je prima clovek (a hodnej tatik :) ) a vubec se mi nelibi, co tady o nem pises.. Koneckoncu vesele shrnul vysledek cele akce, tak co?[/quote]

Hm..shrnul-ale s posměškama.To mi přijde trochu pod úroveň.Stále se čeká na omluvu.
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 10:50

Aby bylo vše jasný všem nechápajícím jako Kachna atd-požaduji omluvu ne za upřímnou kritiku nezdařené akce,ale za zesmněšňování.To urazí každého.

Pokud dorazí omluva bude vše v pořádku.

VR

www.kungfu.wz.cz
www.baguazhang.cz
www.kungfucentrum.cz
www.wushu.cz
Naposledy upravil NIK dne pát 03. lis, 2006 11:01, celkově upraveno 2
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dong_wu » pát 03. lis, 2006 11:00

NIK píše:No když už ses zastal Dong Wu-pořádně bys měl zjistit co je zač.Když sem chodil k nim a zmiňoval sem se o jiných školách -tak sem akorát slyšel-Qin Min Tang nic moc...Rzounek je notorik...atd.. atd..
VR

Takze SMS jsem poslal jako odpoved na Vladikovu debilni pravu ve ktere se do me navezl, ze spatne mluvim o ostatnich skolach a vyhrozoval, ze to postne na net - coz jsem mu doporucil. A jelikoz to udelal, tak se k tomu vyjadrim :wink:

Ale abych vzal vsechny co jsem kdy pomluvil po poradku :D
Yiwan - rekl jsem, ze dost pil (rekl jsem to tusim pred tremi lety, ale nejsem si jistej) a divim se ze s tim kolik casu travi v cine jeste notor neni, protoze vim, jak pijou cinani. Jen jsi zapomel napsat, ze taky rikam, ze jeho gongfu je naprosto vynikajici a jeho skola je asi jedina, kde ma cenu WingChun cvicit. Taky vsem zajemcum o cviceni co prijdou k nam doporucuju aby se k nemu sli podivat (myslim, ze zrovna ted u nej jeden zacal cvicit).

QinMinTang - skola nic moc. Qina mam rad a pomahal jsem mu tady jeho skolu zalozit, jeho dovednosti jsem nikdy nezpochybnil, ale zpusob jakym uci mi vadi, protoze prizpusobuje vyuku aby se libila laowaium, takze uprednostnuje mnozstvi zaku pred kvalitnimi.

Zhai HongYin - suka Evu. Co dodat?

Zapomel jsi na Pavla Macka - rekl jsem, ze ja kdybych chtel cvicit Hungga, neucil bych se od nej, ale sbalil bych se a nasel si praci v HongKongu a ucil se u jeho sifu. Pavla si vazim jak pro kvalitu jeho gongfu, tak pro zpusob jakym vede svoje zaky a v neposledni rade za to jak propaguje cinske wushu u nas a jak se snazi napravit mu reputaci, coz je diky debilum jako LittleArts fakt tezka drina. Rozhodne jsem tim neminil shazovat jeho dovednosti, ale spis jako hold jeho uciteli.

Taky jsi vynechal meho shifu Du Fu Kuna, o kterem bez skrupuli rikam, ze uz ze xingyi spoustu sestav zapomel protoze je proste necvici. Neni to sberatel sestav jako LittleArts a vi, ze gong (dovednost) je to co se pocita a ne kolik sestav si pamatuje.

Snad jsem na nikoho nezapomel :idea:
Tak a ted vsichni vedi jaka jsem sketa :oops:

Omluvam se vsem, za offtopic a ze jste museli cist tyhle kydy.
Dong_wu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 11:06

[quote="Dong_wu"][quote="NIK"]
No když už ses zastal Dong Wu-pořádně bys měl zjistit co je zač.Když sem chodil k nim a zmiňoval sem se o jiných školách -tak sem akorát slyšel-Qin Min Tang nic moc...Rzounek je notorik...atd.. atd..
VR[/quote]
Takze SMS jsem poslal jako odpoved na Vladikovu debilni pravu ve ktere se do me navezl, ze spatne mluvim o ostatnich skolach a vyhrozoval, ze to postne na net - coz jsem mu doporucil. A jelikoz to udelal, tak se k tomu vyjadrim :wink:

Ale abych vzal vsechny co jsem kdy pomluvil po poradku :D
Yiwan - rekl jsem, ze dost pil (rekl jsem to tusim pred tremi lety, ale nejsem si jistej) a divim se ze s tim kolik casu travi v cine jeste notor neni, protoze vim, jak pijou cinani. Jen jsi zapomel napsat, ze taky rikam, ze jeho gongfu je naprosto vynikajici a jeho skola je asi jedina, kde ma cenu WingChun cvicit. Taky vsem zajemcum o cviceni co prijdou k nam doporucuju aby se k nemu sli podivat (myslim, ze zrovna ted u nej jeden zacal cvicit).

QinMinTang - skola nic moc. Qina mam rad a pomahal jsem mu tady jeho skolu zalozit, jeho dovednosti jsem nikdy nezpochybnil, ale zpusob jakym uci mi vadi, protoze prizpusobuje vyuku aby se libila laowaium, takze uprednostnuje mnozstvi zaku pred kvalitnimi.

Zhai HongYin - suka Evu. Co dodat?

Zapomel jsi na Pavla Macka - rekl jsem, ze ja kdybych chtel cvicit Hungga, neucil bych se od nej, ale sbalil bych se a nasel si praci v HongKongu a ucil se u jeho sifu. Pavla si vazim jak pro kvalitu jeho gongfu, tak pro zpusob jakym vede svoje zaky a v neposledni rade za to jak propaguje cinske wushu u nas a jak se snazi napravit mu reputaci, coz je diky debilum jako LittleArts fakt tezka drina. Rozhodne jsem tim neminil shazovat jeho dovednosti, ale spis jako hold jeho uciteli.

Taky jsi vynechal meho shifu Du Fu Kuna, o kterem bez skrupuli rikam, ze uz ze xingyi spoustu sestav zapomel protoze je proste necvici. Neni to sberatel sestav jako LittleArts a vi, ze gong (dovednost) je to co se pocita a ne kolik sestav si pamatuje.

Snad jsem na nikoho nezapomel :idea:
Tak a ted vsichni vedi jaka jsem sketa :oops:

Omluvam se vsem, za offtopic a ze jste museli cist tyhle kydy.[/quote]

Tak ty si nejseš jistej atd...hm..-a čim seš si jistej???
Dost věcí si zkreslil.
Stále se čeká na omluvu.
www.kungfu.wz.cz
www.kungfucentrum.cz
www.baguazhang.cz
www.wushu.cz
VR
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dong_wu » pát 03. lis, 2006 11:07

Bohuzel NIK pise rychlejc nez ja, tak jeste jednou.
O DuFukuna jsem ho opravdu vykopl ja aby nedelal memu mistrovi ostudu (kdo ma zaludek hledat ve starsich forech, muze se podivat jak k tomu doslo).

NIKu omluvu nedostanes, leda pestni satisfakci (bez problemu a s radosti), protoze uz to fakt zacinas prehanet :evil:
Jestli ti vadi reakce rozladeneho navstevnika podana s nadsazkou, tak si vezmi radsi prasek.
Dong_wu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 11:11

[quote="Dong_wu"]Bohuzel NIK pise rychlejc nez ja, tak jeste jednou.
O DuFukuna jsem ho opravdu vykopl ja aby nedelal memu mistrovi ostudu (kdo ma zaludek hledat ve starsich forech, muze se podivat jak k tomu doslo).

NIKu omluvu nedostanes, leda pestni satisfakci (bez problemu a s radosti), protoze uz to fakt zacinas prehanet :evil:
Jestli ti vadi reakce rozladeneho navstevnika podana s nadsazkou, tak si vezmi radsi prasek.[/quote]

Ty deš prostě tam kam de vítr.Toť vše.Je mi tě líto a tvého Sifu taky-ty mu děláš ostudu tim že zesmněšňuješ jiný.
Nezměnil ses.Já se o to snažim.Přiznávám že sem sem taky dříve psal spoustu sraček,ale vždy sem měl ruku na srdci a byl sem upřímný.Přes to se bohužel každý nepřenese.
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod SiuLouFu » pát 03. lis, 2006 11:11

NIK píše:To chápu že si stěžuješ,ale nemusíš kuli tomu zesměšňovat.To nevim proč máš zapotřebí.Někoho se tvé narážky mohou dotknout ať se ti to líbí nebo ne.Taky bych rozhodně neměl potřebu se všelijak vysmívat na různých forech atd kdyby se Vám něco nepovedli na Vaší akci.

Ty už učíš???To asi ne.Nebo jo???
Pedagogika ve smyslu dobrého příkladu je důležitá.

Pletes si dva pojmy (a i sve dojmy z nich) - ironie a zesmesnovani. Byl jsem ironicky, ale nikoho jsem nezesmesnoval. Ma ironie mirila toliko proti chabemu osvetleni, nikoliv proti predvadenemu cviceni (na ktere nebylo videt). Precti si jeden z mych predchozich prispevku - cituji sam sebe:

SiuLouFu píše:Tak jeste jednou - nekomentuju kdo, jak, proc a co cvici. Komentuju to samotne provedeni toho vecera. Ne mistry, ne zaky, ne konferenciery. Ale kdyz uz za neco zaplatim, tak chci taky neco videt. A to je to, s cim nejsem spokojen. Je to jako jit do divadla a koukat se na predstaveni pri osvetleni dvema 40W zarovkama. V tom je ten cely problem. Kdyz neco uvidim, tak pak budu komentovat to: kdo, jak, proc a co. Bohuzel - k tomu jsem se vubec nedostal. Priste vim, ze si mam vzit s sebou bryle pro nocni videni ... :wink:

Takze se nemam a nebudu za co omlouvat. A odpoved na Tvou otazku je: Ne, ja neucim a zatim o tom ani neuvazuji :wink:
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 11:13

[quote="NIK"][quote="SiuLouFu"]
Tak ted je mi uz vsechno jasne - prizracne umeni cinskych taoistickych ninju z wudanskych hor ... :lol:[/quote][/quote]

Siu Lou Fu-tohle není zesmněšňování???
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 03. lis, 2006 11:16

chlopi(Luene,Dong-Wu,SiuLouFu,pm)...bavit se s hlupákama je ošemetný.....po nějaké době přestává být vidět rozdíl..... :wink: :idea:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 11:19

[quote="Jendis"][i]chlopi(Luene,Dong-Wu,SiuLouFu,pm)...bavit se s hlupákama je ošemetný.....po nějaké době přestává být vidět rozdíl.....[/i] :wink: :idea:[/quote]

Hm-ty aby ses nepřidal...
Pokud vim tak sme si zcela jasně řekli že se ke mě nabudeš vyjadřovat-a šup-ono je to na světě... 8O :lol:

Čeká se na omluvu.Pokud je Jim trapné se přiznávat zde tak mi stačí SZ.Děkuji

www.kungfu.wz.cz
www.baguazhang.cz
www.wushu.cz
www.kungfucentrum.cz
VR
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » pát 03. lis, 2006 11:21

jednou udělám vyjjímku.....nevyjadřoval jsem se k Tobě.....za to mi opravdu nestojíš.
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod DMC » pát 03. lis, 2006 11:21

NIK jezis ty ses hroznej sasek :lol: budes za to taky chtit omluvu? :D
DMC
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 11:22

[quote="Jendis"]jednou udělám vyjjímku.....nevyjadřoval jsem se k Tobě.....za to mi opravdu nestojíš.[/quote]

Ještě si dokonce protiřečíš.Kolik ti je???Nebo piješ...?? 8O
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod SiuLouFu » pát 03. lis, 2006 11:22

NIK píše:
SiuLouFu píše:  Tak ted je mi uz vsechno jasne - prizracne umeni cinskych taoistickych ninju z wudanskych hor ... :lol:

Siu Lou Fu-tohle není zesmněšňování???

Ne, to je sofistikovana a erudovana ironicka poznamka na predchozi luenovu nahravku. Opet si to mirne vytrhnul z kontextu. Ale to nevadi, vid? Jednou provzdy: Zadna omluva nebude :!:
Naposledy upravil SiuLouFu dne pát 03. lis, 2006 11:24, celkově upraveno 1
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 11:24

[quote="SiuLouFu"][quote="NIK"][quote="SiuLouFu"] Tak ted je mi uz vsechno jasne - prizracne umeni cinskych taoistickych ninju z wudanskych hor ... :lol:[/quote]

Siu Lou Fu-tohle není zesmněšňování???[/quote]

Ne, to je sofistikovana a erudovana ironicka poznamka na predchozi luenovu nahravku. Opet si to mirne vytrhnul z kontextu. Ale to nevadi, vid? Jednou pro vzdy: [b]Zadna omluva nebude[/b] :!:[/quote]

Sofistikovaná...erudovaná...a tak dále a tak dále...

Hm....děkuji.To stačí!
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod SiuLouFu » pát 03. lis, 2006 11:25

NIK píše:Sofistikovaná...erudovaná...

Hm....děkuji.To stačí!

Neni zac. Rado se stalo ...
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu