Hm....děkuji.To stačí![/quote]
Neni zac. Rado se stalo ...[/quote]
A já idiot se Ivanovi za vše omlouval...
Jak žalostné....
Nic.Realita je svině.
To samý Mackovi...
Asi to byla chyba...
Nic.Jede se dál

NIK píše:A já idiot se Ivanovi za vše omlouval...
Jak žalostné....
Nic.Realita je svině.
... (zkraceno) ...
NIK píše:Sorry.Teď ti vážně nerozumim.Nenajdeš v sobě zkrátka ani trochu pokory a neumíš se omluvit za to že tu zesmněšňuješ snahu všech těch Sifu něco propagovat.Na nějakej led ti kašlu.Nepřekrucuj
NIK píše:Hmm...tak " reuguj "svou kritikou dál.Očividně ti dělá dobře zesmněšňovat snahu jiných škol o propagaci jejich kungfu![]()
SiuLouFu píše:Tak jeste jednou - nekomentuju kdo, jak, proc a co cvici. Komentuju to samotne provedeni toho vecera. Ne mistry, ne zaky, ne konferenciery. Ale kdyz uz za neco zaplatim, tak chci taky neco videt. A to je to, s cim nejsem spokojen. Je to jako jit do divadla a koukat se na predstaveni pri osvetleni dvema 40W zarovkama. V tom je ten cely problem. Kdyz neco uvidim, tak pak budu komentovat to: kdo, jak, proc a co. Bohuzel - k tomu jsem se vubec nedostal. Priste vim, ze si mam vzit s sebou bryle pro nocni videni ...
SiuLouFu píše:Jeste jednou, jen pro Tebe a naposledy: Nezesmesnoval jsem zadneho Shifu, ani jejich zaky, ani to, co cvici. Nezesmesnoval jsem ani jejich snahu. Pouze jsem ironicky komentoval vysledek te snahy, za ktere jsem zaplatil. A za ty penize jsem nedostal zbozi, ktere jsem ocekaval. Proto zde, na BU, na to reuguji svou kritikou.
NIK píše:Hele ty se neser do něčeho do čeho ti nic není a to jak používám "quote" do toho ti taky nic neni.Na pivo s tebou nechodim a v životě sem tě neviděl.
Děkuji
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků