Pohádky v BU

nespecializované diskuzní fórum, zabývající se problematikou bojových umění a sportů obecně

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 11:28

[quote="SiuLouFu"][quote="NIK"]Sofistikovaná...erudovaná...

Hm....děkuji.To stačí![/quote]
Neni zac. Rado se stalo ...[/quote]

A já idiot se Ivanovi za vše omlouval...
Jak žalostné....

Nic.Realita je svině.

To samý Mackovi...

Asi to byla chyba...

Nic.Jede se dál :!: :twisted:
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » pát 03. lis, 2006 11:31

:roll:
Naposledy upravil marvin dne ned 11. úno, 2007 12:20, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod SiuLouFu » pát 03. lis, 2006 11:33

NIK píše:A já idiot se Ivanovi za vše omlouval...
Jak žalostné....

Nic.Realita je svině.

... (zkraceno) ...

Co s tim ma spolecnyho muj Sifu? NIKu, davej pozor, at nezajdes za hranici, ze ktery uz nebude pro Tebe navratu! Ted se uz pohybujes po dost tenkym lede ...
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 11:34

[quote="marvin"]nik - prosim ta nauc sa pouzivat "quote" to ako sem vladas prispevky je des. TEXT musis vlozit medzi a nie za ;) kua to je take zlozite :D :D

ps: Nik a taka drobnost, ked ches omluvu od niekoho tak si pre nu chod. Je to najjednoduchsie. A ak na to nemas gule tak ju neziadaj a chod radsej cvicit.[/quote]

Hele ty se neser do něčeho do čeho ti nic není a to jak používám "quote" do toho ti taky nic neni.Na pivo s tebou nechodim a v životě sem tě neviděl.

Děkuji
Naposledy upravil NIK dne pát 03. lis, 2006 11:51, celkově upraveno 1
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 11:36

[quote="SiuLouFu"][quote="NIK"]
A já idiot se Ivanovi za vše omlouval...
Jak žalostné....

Nic.Realita je svině.

... (zkraceno) ...
[/quote]

Co s tim ma spolecnyho muj Sifu? NIKu, davej pozor, at nezajdes za hranici, ze ktery uz nebude pro Tebe navratu! Ted se uz pohybujes po dost tenkym lede ...[/quote]

Sorry.Teď ti vážně nerozumim.Nenajdeš v sobě zkrátka ani trochu pokory a neumíš se omluvit za to že tu zesmněšňuješ snahu všech těch Sifu něco propagovat.Na nějakej led ti kašlu.Nepřekrucuj :!:
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » pát 03. lis, 2006 11:38

:twisted: :D
Naposledy upravil marvin dne sob 16. pro, 2006 14:30, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 11:41

[quote="marvin"]Nik - ok - myslel som to v dobrom chlapce.
Dufam, ze na najblizsie sparingove stretnutie dorazis, ja sa budem velmi snazit aj ked to je daleko a tam sa ti potom za to sranie do teba rad ospravedlnim :twisted:

Teda ak vzhladom na to co tu predvadzas este budes fungovat :twisted: :D[/quote]

Prosimtě a s nějakym sparingem už mne vůbec neotravuj.Co to s tim má společnýho??Kde žiješ ty vole???Nekoukáš moc na filmy???Kolik ti je???

Nemam vůbec náladu tady řešit výlevy nějakýho anonyma a už vůbec ne s nim chodit na nějaký "sparingy".Běž za Tysonem nebo kam chceš.Mně neotravuj.Ok?
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » pát 03. lis, 2006 11:57

:roll: :D
Naposledy upravil marvin dne sob 16. pro, 2006 14:29, celkově upraveno 1
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 12:05

[quote="marvin"]ty sa tie "quoty" nenaucis pouzivat nikdy co ? :D sila ;)
No nic. Ja som myslel, ze mas rad ked sa ti niekto ospravedlnuje, tak som ti chcel spravil radost. Ved som nikde nepisal, ze musis TY sparovat. Ja som ti len napisal, ze pri tej prilezitosti tam asi budem a mozes to vyuzit ked si taka slecna drsnak ako sa tu predvadzas. :D[/quote]

No prosimtě....

Tak se podívej na to divadlo co tu probíhá.To by nasralo i mrtvýho :lol: 8O

Quoty se nechci učit-a už vůbec ne kvůli tobě.Nehledě na to že to umim.Jen sem změnil styl.. 8O :lol:
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marvin » pát 03. lis, 2006 12:10

NIK - noooo uz si na dobrej ceste - staci ked tam prestanes vkladat to meno a rovnitko.
marvin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 12:13

[quote="marvin"]NIK - noooo uz si na dobrej ceste - staci ked tam prestanes vkladat to meno a rovnitko.[/quote]

Ty vole ty si neodbytnej...Tak by ses mne aspoň mohl zastat :wink: :twisted:
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod SiuLouFu » pát 03. lis, 2006 12:15

NIK píše:Sorry.Teď ti vážně nerozumim.Nenajdeš v sobě zkrátka ani trochu pokory a neumíš se omluvit za to že tu zesmněšňuješ snahu všech těch Sifu něco propagovat.Na nějakej led ti kašlu.Nepřekrucuj :!:

NIKu, v klidu si znovu projdi vsechny prispevky znova. Uz me nebavi to psat porad dokola. Neexistuje duvod, proc bych mel v sobe hledat pokoru. Neprekrucuji vubec nic. Jen jsem Te varoval - nezatahuj do toho meho Sifu. A ber to jako posledni pratelske varovani ...

Jeste jednou, jen pro Tebe a naposledy: Nezesmesnoval jsem zadneho Shifu, ani jejich zaky, ani to, co cvici. Nezesmesnoval jsem ani jejich snahu. Pouze jsem ironicky komentoval vysledek te snahy, za ktere jsem zaplatil. A za ty penize jsem nedostal zbozi, ktere jsem ocekaval. Proto zde, na BU, na to reuguji svou kritikou.
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod henk » pát 03. lis, 2006 12:15

Aaaaaa - NIK si uziva dalsi chvile slavy a dulezitosti....... :lol:
henk
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 12:18

[quote="SiuLouFu"][quote="NIK"]Sorry.Teď ti vážně nerozumim.Nenajdeš v sobě zkrátka ani trochu pokory a neumíš se omluvit za to že tu zesmněšňuješ snahu všech těch Sifu něco propagovat.Na nějakej led ti kašlu.Nepřekrucuj :!:[/quote]

NIKu, v klidu si znovu projdi vsechny prispevky znova. Uz me nebavi to psat porad dokola. Neexistuje duvod, proc bych mel v sobe hledat pokoru. Neprekrucuji vubec nic. Jen jsem Te varoval - nezatahuj do toho meho Sifu. A ber to jako posledni pratelske varovani ...

Jeste jednou, jen pro Tebe a naposledy: Nezesmesnoval jsem zadneho Shifu, ani jejich zaky, ani to, co cvici. Nezesmesnoval jsem ani jejich snahu. Pouze jsem ironicky komentoval vysledek te snahy, za ktere jsem zaplatil. A za ty penize jsem nedostal zbozi, ktere jsem ocekaval. Proto zde, na BU, na to reuguji svou kritikou.[/quote]

Hmm...tak " reuguj "svou kritikou dál.Očividně ti dělá dobře zesmněšňovat snahu jiných škol o propagaci jejich kungfu :idea: :twisted:
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod SiuLouFu » pát 03. lis, 2006 12:25

NIK píše:Hmm...tak " reuguj "svou kritikou dál.Očividně ti dělá dobře zesmněšňovat snahu jiných škol o propagaci jejich kungfu :idea: :twisted:

4 NIK:

SiuLouFu píše:Tak jeste jednou - nekomentuju kdo, jak, proc a co cvici. Komentuju to samotne provedeni toho vecera. Ne mistry, ne zaky, ne konferenciery. Ale kdyz uz za neco zaplatim, tak chci taky neco videt. A to je to, s cim nejsem spokojen. Je to jako jit do divadla a koukat se na predstaveni pri osvetleni dvema 40W zarovkama. V tom je ten cely problem. Kdyz neco uvidim, tak pak budu komentovat to: kdo, jak, proc a co. Bohuzel - k tomu jsem se vubec nedostal. Priste vim, ze si mam vzit s sebou bryle pro nocni videni ... :wink:

SiuLouFu píše:Jeste jednou, jen pro Tebe a naposledy: Nezesmesnoval jsem zadneho Shifu, ani jejich zaky, ani to, co cvici. Nezesmesnoval jsem ani jejich snahu. Pouze jsem ironicky komentoval vysledek te snahy, za ktere jsem zaplatil. A za ty penize jsem nedostal zbozi, ktere jsem ocekaval. Proto zde, na BU, na to reuguji svou kritikou.
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 12:27

..
Naposledy upravil NIK dne pát 03. lis, 2006 17:46, celkově upraveno 2
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 12:30

[quote="NIK"][quote="NIK"][quote="SiuLouFu"]
Tak ted je mi uz vsechno jasne - prizracne umeni cinskych taoistickych ninju z wudanskych hor ... :lol:[/quote][/quote]

:idea: :idea: :idea: :idea: :!: :!: :!: :!: :!: :twisted:

www.kungfu.wz.cz
www.wushu.cz
www.kungfucentrum.cz
www.baguazhang.cz[/quote]
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NIK » pát 03. lis, 2006 12:30

[quote="NIK"][quote="NIK"][quote="NIK"][quote="SiuLouFu"]
Tak ted je mi uz vsechno jasne - prizracne umeni cinskych taoistickych ninju z wudanskych hor ... :lol:[/quote][/quote]

:idea: :idea: :idea: :idea: :!: :!: :!: :!: :!: :twisted:

www.kungfu.wz.cz
www.wushu.cz
www.kungfucentrum.cz
www.baguazhang.cz[/quote][/quote]
NIK
mistr diskutér
mistr diskutér

.

Příspěvekod luen » pát 03. lis, 2006 12:34

Vlado chceš omluvu? Přijd si pro ni!!! Telefon, e-mail i adresu školy máš, tak se budu těšit na to jak si to v klidu vyříkáme! Ale mam chut si za tu navštěvu u nas ve škole učtovat penize např. 150,- Kč a pak tady zhasnout :D Aspon na ty své monokly neuvidíš - hrdino. Byl jsi zrovna tak ironickej jako my všichni a SiuLouFu ses vysmál, že za to černé divadlo zaplatil, takže se hod do pohody :wink:

Chtěl jsem tě podpořit (proto přátelské pozvání do naší školy), že už ses srovnal a že už nepíšeš takové bludy jako pod svým starým nickem. Chtěl jsem ti dát najevo, že ocenuji práci toho psychologa nebo psychiatra, který na tobě zapracoval, ale jak je vidět dlouho se udržet v mezích normy ti ještě dlouho nepůjde. ©koda, ale především tvoje!

Děláš si zbytečné nepřátele a zbytečně si svou léčbu komplikuješ!!!
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Angus » pát 03. lis, 2006 12:38

NIK píše:Hele ty se neser do něčeho do čeho ti nic není a to jak používám "quote" do toho ti taky nic neni.Na pivo s tebou nechodim a v životě sem tě neviděl.
Děkuji

Niku, Marvin to myslel dobře. Mne to také nebaví pořád luštit, kde končí citovaný příspěvek někoho jiného a kde začíná Tvoje reakce. Myslím, že to patří ke slušnosti komunikace, tak to nesváděj na změnu stylu. :roll:
Angus
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a sporty obecně