Sanshi9 píše: mal som možnosť vidieť asi 4 laických mnichov 32. generácie, ale ani jeden z nich sa nevyjadroval ako arogantne-agresívne, všetci boli veľmi pokojní.. čím to asi bude))
pavela píše:dost se mě dotklo, že mě pan Liang napadl tímto způsobem, připisuje mi závist, pochybuje o tom, že jsem mnich, mlátí při tom o stůl průkazem a vyhrožuje policií a soudy.
pavela píše:A pokud se jedná o rudou knížku,musím se přiznat bez mučení, už 2 roky mě můj mistr Shi De Yuan 释德原 vykládá o tom, že mu mám dát fotku,aby mě zapsal do nějakého indexu a já jsem se k tomu stále nedostal a navíc tomu nepříkládám význam, takže jsem mnich "bez průkazky" . Myslím, že průkazky jsou dobré pro toho, kdo si tím jde vydělávat, což já nejsem a dá li Buddha (Shi Jia Mo Ni) nebudu si tím muset nikdy vydělávat na živobytí. O tom jestli jsem mnich nebo ne, se dá přesvědčit jednoduše, stačí se zeptat některého z mých mistrů...
TAPTAK píše:Na druhe strane se v internetove diskusi da suse konstatovat, ze legitka je padelek, dana autorita ma prece podpis uplne jiny atd. atd. a jedine reseni bude oficialni vyjadreni opata. Pavela upozornil na problem, informace se pres google najde.
No momeeeeent, na to video se rozhodně těším!!TAPTAK píše:...videa...
Sanshi9 píše:Nebude to treba tim, ze jsi nevidel Pavelu?
no ale čital som ako Pavela reagoval... "hnus, vybleje, když jse naseru a reknu to opátovi"
- no už sa tomu smejem, na to sa inak ani nedá, detinské
TAPTAK píše:Sanshi - je v tom skryt urcity emotivni posun cloveka, ktery neco podobneho nevidi poprve. Znam dost vysoce vzdelanych lidi, kteri se takhle o urcitych specifickych vecech vyjadruji. Vubec se mu nedivim. A netusim, proc by obcas takhle nemohl mnich, kurva, mluvit? Je to lepsi nez klickovani prodejce preparatu na zhubnuti.
Jox - ma smysl se ptat, kdyz sam tvrdi, ze je laik?
luen píše:for jox: Pavelu znam osobne jeste z Cech nejen z Ciny a rozhodne si nevymyslel ... napsal to velmi jadrne, ale takhle on pisePavela je mnich a rozhodne v saolinu nikdo neuci "zabijet" na dalku pomoci qi! Takova vec totiz existuje pouze v hlavach zbloudilich a pomatenych dusicek
![]()
TAPTAK píše:Jox - ma smysl se ptat, kdyz sam tvrdi, ze je laik?
TAPTAK píše:Sanshi - znas osobne nekoho z tech lidi, co na ne fungovala lecba? Podstoupil jsi lecbu ty sam?
Sanshi9 píše:mal som možnosť vidieť asi 4 laických mnichov 32. generácie, ale ani jeden z nich sa nevyjadroval ako arogantne-agresívne, všetci boli veľmi pokojní.. čím to asi bude))
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků