luen píše:ukropcany píše:Asi je fakt iná doba... keď som pred 17 rokmi bol na prvej brigáde, tak som robil mesiac za 1500 Sk a keď som prišiel domov, tak som dal prachy mame... a na ďalšej zase a potom zase a potom zase... prvé prachy som si nechal na kraviny až keď som bol plnoletý... no kraviny... vlastne investície...«ažko uveriteľné, že dnešné dieťa si nevie za mesiac zarobiť tisícku na tréningy...
Ale zas čo sa divím, mám na praxi nejakých mlaďasov, prví dvaja ani neprišli
, volám do školy, že prečo a oni že nevedia, jeden potom došiel, celkom šikovný, po týždni už nedošiel, volám do školy a oni že z osobných dôvodov, tak už mi posielajú piateho...
hlavne, že pred tromi rokmi, keď som bral prvú (baba!), tak šlape do dnešného dňa jak breitlingy a pritom už chodí na výšku...
Tisicovku si vydela clovek s prstem (vyme kde) i kdyby byl absolutni nemehlo a netahlo v jedne osobe a zebral pod mostem ... Vsechno to jsou jen vymluvy ... Maji trenink zadaco, tak proc se snazit.
No,k tomuto tématu jsem původně nezamýšlel se přidávat,nicméně... V jedné věci s tebou souhlasim,vydělat si dnes tisícovku není problém(když jsem dělal brigádu v Globusu kde mi hodinovou mzdu 40Kč ještě danili,a dělal jsem 12 h denně,tak jsem byl schopen si ji vydělat za týden...Ale na druhou stranu zaleží na městu kde jsi,popř. kraji kde ten dotyčný je,např. u nás moc brigád není...A nebo musíš mít konexe,či protekci přes příbuzné