Angle píše:Vau, díky za odpovede, nečakal som že budete tak rýchli. S najväčším optimizmom som počítal s odpovedou tak o 1-2 dni![]()
Tie činky nie sú zlý nápad, doma mám také miničinočky s ktorými robím tienovo údery. je to fajn vec na kondičku ale ako tu už niekto povedal, techniku sa s tým moc nacvičiť nedá. Tak isto sa s tým ani nedá moc búchať do mechu![]()
Práve kvôli tomu som rozmýšlal že by som si kúpil také nejaké kravinky na zápastie čo by som si nasadil na zápästia a potom mlátil do mechu o sto šesť - lenže problém, kúpil som si také tie pieskové 2.5kg závažia na nohy no nedá sa stým vôbec boxovať, lebo to behá po ruke sem a tam a nejde to upevniťPreto ma zaujali tie srandy čo posielal ukropcany, lenže pri objednávaní jedného kusu ma poštovné vyjde asi majland
![]()
JJ, a pls vedeli by ste mi niekto povedať tie jednotky libry a pounds v nejakej slovenskej mierke ?
Tá boxovacia rukavica musí byť čiež sranda, ale ja som to chcel len čisto na mech - mám síce moje 16-uncovky, ale tie si radšej šetrím na sparringy, búchať s tým do pytlu je podla mna škoda.
Ale na tej stránke boli pod závažiami také násady na ruky, ktoré sú asi čiež na údery a snád sa na to dajú nahodiť aj pytlovky. Lene všade vždy vidím len 1kg - to sa väčšie ani nevyrábajú ?
Angle píše:nejde to upevniťPreto ma zaujali tie srandy čo posielal ukropcany, lenže pri objednávaní jedného kusu ma poštovné vyjde asi majland
![]()
angle....konecne nejakej taek vondak co bere vazne ruce....doufam ze budes na treninku bit sve kolegy jako žito...aby se vzpamatovali a zacali se sebou neco delat...
Jinak je to velmi dobrá věc pro stínování. Ale osobně bych nestínoval s váhou vyšší než 1 kg. Odrovnáš si tím lokty a ramena. Nebo aspoň já cvičil s 3 kg, ale pak jsem na sobě pozoroval bolesti v ramenou a loktech, tak jsem snížil váhu zaváží a v pohodě. Na rychlost je to vynikající.
na slovenské to vyjde asi 700+poštovné počítam tak 200
tieto sú síce lacnejšie ale poštovné vyjde na 1000
http://store.titleboxing.com/dwg4.html
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků