zdar, chtel bych se zeptat vzdycky me docela lakalo zkusit box nebo kickbox a ted jsem se konecne odhodlal ze bych s tim zacal nejakou dobu uz ted doma posiluju takze uplny paratko zase nejsem (mam skoro 80kg) ale nevim vubec kam jit neznam zadnej klub ani nic... hlavne taky mam astma takze je to hodne velkej problem nebo se to da prekonat ? pokud by me nekdo vzal tak jsem ochotnej na sobe makat co nejvic to jde a mozna pokud by mi to slo tak s tim zacit i zavodne.... no proste je mi 17 let a chtel bych zacit s boxem a uvital bych jakykoliv rady jak zacit , kde atd tak predem dekuju (a taky se predem omlouvam za pripadny chyby atd )..
bydlim v praze na vinohradech
Naposledy upravil Ryder dne úte 31. led, 2012 16:24, celkově upraveno 1
Jojo, taky boxuju. Jezdím bouchat i mimo republiku a astma mám. Dokonce, co sportuju, tak se mi dost zlepšilo. Jasně, trocha to vadí, ale když si vzpomenu, jak mi bylo dříve...brr
jestli na vinohradech, tak to mas kousek na zelvu a tam bouchaji kluci u lukase konecneho v BBC-cku, jinak existuje takova vychytanost, rika se ji google. Vykopne ti 3prdele klubu ...
Jako zasloužilý astmatik (modrá knížka ) mohu BU/BS jenom doporučit. I díky karate se můj stav zlepšil minimálně o 60%. A jak psal Ukrop, pokud bude nejhůř, stříkneš spray a jedeš dál (odzkoušeno na lidech ).
ne nebude nejsem debil ale tuhle zkratku jsem jeste proste nevidel ... jinak diky vsem za rady ale porad nevim kam tu na praze 2 jit takze pokud by nekdo vedel tak predem dik
Ryder píše:...ale porad nevim kam tu na praze 2 jit...
Co takhle použít Google?
Box: http://www.fitnessbbc.cz/index.php?id=59 (V lekcích si vyfiltruj "box" a ve dni "celý týden" a máš to. Je už to sice Praha 3, ale to snad není tak daleko...)
Google by ti možná našel i něco dalšího, tak si to vyhledej, zajdi se do pár klubů podívat a vyber si jeden, kam budeš chodit. (Pokud tě teda maminka pustí na takovej brutální sport a ještě k tomu třeba až na Prahu 3... )
jak uz jsem psal tak bych radsi aby mi nekdo poradil ze zkusenosti... vim ze si to muzu najit i na googlu do bbc nechci ale na to druhy se podivam tak dik... a ty kecy o mamince sis mohl odpusit zaprvy "maminku" nemam a za druhy pokud budu chtit tak to proste delat budu... nechci bejt protivnej ale takovy kecy mi proste vadi
Ta maminka byla nejspíš jen narážka na dnešní internetovou mládež. Pokud jim někdo něco nesdělí něco po fb nebo aspoň na fóru, tak se sami nikam nedokopou. A než tam dojdou, tak si eště musí vyměnit pár mailů s tamním instruktorem či trenérem o spoustě nesmyslů.
Něco chcu, tak se seberu a jdu se tam podívat a domluvit, ne?