Pro DA HU
Jo, jsem momentlane v Cine. Splnila jsem si svuj sen a tak jsem bezmezne stastna. A ano, jsem tu na delsi dobu, teda doufam

.
Co se tyka toho co delas, tak retezovy nebo clankovy bic je fajn, zkousela jsem ho take, ale nikdy jsem se nedostala k tomu abych mela cas na celou formu.
Po dva roky jsem studovala u meho mistra Kim Sen Han v Londyne Nan Shaolin WUZU Quan a tam jsem dostala zaklady k Shuang Chai,Bian,Zimudao,Qimaqiang,Xingzhe Gun a Guandao a Shan -sorrac, nevim ty preklady

, ale ty si poradis. Samozrejme nechybel ani mec a savle. Kazdy styl ma vetsinou stejne zbrane a jak jednou znas formu a vis jak se zbran pouziva, tak neni probem delat i jine styly a formy.
Jinak ted momentalne jsem na sportovni universite a tak se ucim dalsi veci, predevsim me taiji a pak Xingyi, Bagua a Sandu. Ze zbrani mam dvourucni mec, coz je velmi zajimava a tradicni zbran, doposud jsem se s timto mecem nesetkala a muj mistr jetse doporucil Guandao a tak mam co delat. Jinak jmena mistru nebudu uvadet, to vis skola, ale mam v planu se dostat k nekomu znamejsimu.No a v CR jsem zacinala pod Janem Turneberem, ale pak me osud zaval na jinou cestu a tak jsem cvicila pod Romanem Mickou. Ten mi dal zaklady k aplikacim taiji a dalsiho. Jsem stale jeho zackou ikdyz ne doslova, neb pobyvam vsude mozne po svete. Takze asi tak.
JO, tvuj mistr je dobrej, videla sem ho parkrat vicit a ucit . Z toho co v Praze je je to dobra volba, kvalita.
Jeste zpet k tem zbranim, urcite je dobre nechat si poradit, kazdy z nas ma nejakou zbran co mu sedi a naopak co mu nesedi. Ted jsem si tak vzpomnelana film Tygr a Drak kde Michelle Yeoh nemuze uzvednout mam pocit ze Spade-nevim to v cestine. Tak asi tak, nekomu kdo je drobooucky preci nebudu nutit halapartnu a naopak nejkemu rizkovi vejir.

Sice vsestrannost je dulezita, ale vseho s mirou. Verim, ze ti tvuj mistr dobre poradi .
Zai jien !
Zatim