Jak o nas pisi jinde :-(

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod Anonymní » čtv 02. čer, 2005 10:53

JAQ píše:2vsichniAnonymni: a neni to nahodou tak trochu jedno? :D

No, když už se to tady píše, tak proč to nepoužívat správně?
Já jsem radši, když něco zacvičím správně, než špatně.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 02. čer, 2005 12:26

Ahojte

A tu sa dostavame k uplne inemu pohladu na vec:

Ak niekto ma skolu a nedovoli "neclenovy klubu" aby si nieco nafotil alebo mu nechce povedat nic viac ako su nejake strohe informacne zaklady, vsetci sa mu divime a hovorime ze je to zly pristup,a ze maju nejake tajne techniky a ze nie vsetci sa dostanu ku vsetkym informaciam, ze by mohlo ist o nejaku "sektu" a podobne HOVADINY!!!

Ak by mi nezalezalo kto si ma nafoti a v akej situacii urcite by sa skor alebo neskor vyrojilo xy strasnych fotografii a clankov o tom ako niekto robi nieco uplne zle a vobec tomu nerozumie co uci ....
Ak by som laikovy vysvetloval cokolvek pokrocile tak sa na mna bude pozerat ako na mimozemstana ze co mu to tu rozpravam a neskor ked to bude tlmocit niekomu pri pive tak z toho vznikne pekna blbos, a potom uz staci iba to aby tam bol nejaky "skuseny" zurnalista, ktory "ide az na koren veci" a uz mame dalsi super clanok ktory je ..... vsak vieme na co,
a ten kto si ho precita (a v zivote nic podobne nevidel ) ma v tu chvilu uplne jasno ze o com to cele je....

V konecnom dosledku je to cele o tom aby sa dotycny chranil pred niecim podobnym o com tu je rec, samozrejme vo vacsej alebo mensej miere.

Bolo
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod JAQ » pát 03. čer, 2005 9:53

2Anonymni: Ja jsem spis myslel ze je asi jasne o cem mluvi. A ze je jedno jaky prepis pouzije. Mi je taky jedno jestli piju Long Jing, Loonching, Lung ťing nebo Long Tseng :D
JAQ
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Předchozí

Zpět na čínská bojová umění a sporty...