WING CHUN - Lepící ruce

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod Gino » čtv 08. zář, 2005 18:15

Bilina: tak tak, já tyhle chvalozpěvy nemám rád ať je kdokoli říká o čemkoli :-) A spousta lidí tady ví proč :-) BTW: na identitu Borise jsem se chtěl taky zeptat, ale vykašlal jsem se na to, ztrácet s tím ještě více energie, než je třeba...pfff :-)
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jamamba » pát 09. zář, 2005 6:34

Boris je student Jima Funga, kterej má tady v Pze svojí školu, myslím, že na Alšovo nábřeží v tělocvičně střední zdravotní školy.
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 09. zář, 2005 7:12

Jamamba píše:Boris je student Jima Funga, kterej má tady v Pze svojí školu, myslím, že na Alšovo nábřeží v tělocvičně střední zdravotní školy.

No ale ten žák Funga se jmenuje Dalibor Kubělan nebo tak nějak a ne Boris ne?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: wing chun-lepici ruce

Příspěvekod raduz » pát 09. zář, 2005 12:05

Morland píše:Ať si každej říká co chce, článek je povedenej, mě se líbí, autor se snažil zdělit lidem podstatu Lepících rukou a využil k tomu literaturu jemu známou. :D a podle mě se mu to povedlo.

ata píše:kdyz je to chi sao tak super proc to nedelaji boxeri a ultimataci.to ze te nekdo napadne ve tme to snad nemysli ten fung vazne

- Tak na toto se dá napsat jen jedno, boxeři to nepoužívají, protože zvládnutí této techniky je zapotřebí více než bouchat do pytle, navíc si myslím že je v rozporu s boxem, kde se využívají hlavně svaly, zatímco ve Wing Chun se snaží o úplný opak. Navíc se nedá zvládnout za půl roku, ale trvá to delší dobu než se jí člověk dokonale zvládne :D

- A k té tmě... Zkusil si si položit následující otázku ? Kdo bude mít lepší šanci zvítězit ve tmě, ten co bude nesmyslně nebo chaoticky snažit utočit do tmy s cílem zasáhnou protivníka a doufat že ho trefí a rozdrtí silou, nebo ten druhý který bude chránit svůj střed a dokonale pomocí hmatu reagovat (odvádět, přesměrovávat jeho sílu jinam) a hledat díry v protivníkově obraně ? Protože to už dělal a umí to :D

Ach jaj, chlapce box je o niecom inom ako iba o buchani do pytle.
To si zrejme robil ty doma ako ten "amatersky boxer" :wink:
O boxe vies prd, a za pol roka buchania doma do vreca (asi aj to zle)sa toho teda moc nenaucis.....
Takze sa prosim nesnaz porovnavat 2 veci ked o jednej z nich nic nevies.Lebo potom je to len Tvoj "skresleny" pohlad.

A ohladom tej tmy: v absolutnej tme proste zvitazi ten kto sa prvy trafi :wink: (uplne jedno co cvici).... (zabudni na filmy.... :lol: )
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jamamba » pát 09. zář, 2005 13:11

A TY SI MYSLÍ©, ®E JÁ SE JMENUJU JAMAMBA?
TŘEBA SE CEJTÍ BEJT BORISEM, ALE JE TO DALIBOR :P
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na čínská bojová umění a sporty...