Bonhartt píše:OK, videl jsi je cvicit.
Na druhou stranu to co tady rikas jsou tvoje subjektivni nazory (o kvalite cviceni Ad,Hr)...
Zrejme jim to LCHS do oci nerekl (sory ale pomluvy za zady nemam rad-a zrovna u LCHS bych to necekal...) a predpokladam ze to co ti rekl kdyz odesli ti nemuze nikdo nestrany dolozit?
Vysvetli mi proc se to tak dela? ...ze kdyz nekdo neumi zaklady tak se klidne muze ucit takove pokrocile veci...(...kvuli penezum)? Kdyz to bylo tak hrozne, proc si to neutnul... a nezacali jste je ucit zaklady?
Je pekne ze si zaplatili korekci tygra a jeraba, ale melo by sna byt v LCHS zajmu aby cvicili autenticky ne?
vyber z tvych stranek:
...4 základní zbraně klasického gungfu (tyč, šavli, kopí a meč) se již naučil či si opravil během předchozích návštěv mistra Lama v Hongkongu... + teda halapartna, motyli mece.
Dale rekneme 2 sparingove formy bezezbrani, cca 5 rucnich forem a tusim ze dve sparing formy se zbranemi.
Coz mi dava cca 15 forem za zhruba 5 let. Do toho bych mel jeste zapocitat to, ze jsi se ucil od zacatku vsechny postoje, udery, znas vyznam/aplikaci vsech pohybu...
No nemuzu si pomoct, ale vezmu-li, ze se se svymi uciteli setkavas prilezitostne (byt jsou to setkani v trvani tydnu az mesicu) ...prijde mi to dost jako rychlokurz...
"Ten, kdo chce stavet dum, se nejprve stara o pevne zaklady."
Podporuje to par dalsich veci:
... ucit jsi zacal (spolu s Kocianem) po par mesicich cviceni "praveho HG" u YCW...
Z cehoz vysuzuji ze zrejme to "zahozeni vseho stareho" nebylo az tak zhave (a nebo to bylo od vas dost nezodpovedne)
...dale mi prosim netvrd ze po 2 letech jsi dokazal ZVLADNOUT (mimo jinych veci) sap yin kyun a predvadet jej v nemecku... naucit se pohyby to jo... ale tobe jde prece o gf a ne o uceni se pohybu bez vyznamu ne?
Jo jak říkáš- více či méně dobrých škol...
Ale to už jsi mohl rovnou napsat i Hladíka... bude třeba patřit k těm horším, ale bude na seznamu... Spis mi to prijde zes vymenoval skoly kere sou v cesku a s keryma nejsi na "valecne stezce"...
Vis co rekl kdysi LCHS Sewerovi? Ze nezna HG...
Rad bych se zepal u koho cvici D. Kral (sem uz o nem neslysel ani nepamatuju...)
Zaky Garskeho mas namysli P. Lorenzovou? No jo... uz to je rok co u nej cvici ://
Citace z její stránky:
Po staletí zůstával Hung Gar i ostatní styly Kung – Fu tajemstvím svých učitelů a jejich žáků. Revoluční událostí bylo, když Lam Sai Wing a jeho žáci napsali knihy, ve kterých popsali klasické formy stylu Hung Gar:
– Gung Gee Fook Fu Kuen
– Fu Hok Sheong Yin Kuen
– Tit Sin Kuen
Díky těmto knihám byly dovednosti zachovány i pro další generace žáků stylu Hung Gar.
nebo
...Stával se stále známějším (Hung Che Gung)a jeho styl byl
nejlepší z 5 nejznámějších stylů té doby...
???!!! jak tohle muze vubec nekdo napsat-navis ucitel skoly? To netusim... ://
Zajimalo by me kolik z tech lidi co jsi vypsal ma kuprikladu zajem cvicit primo s rodinou Lam- kdyz uz k tomu maji prilezitost.
Kdyz tady byl v cervnu LCHF tak na jeho seminarich nebo hodinach byli ucitele/zaci techto skol: Hladikovci, Adamkovci, Hrankajovci, Hauskovci, Solfronkovci. Tot fse. Pokud se nemylim.
Jaxi uz rekl na LCHS byli: Mackovci

, Hrankajovci, Adamkovci, Hauska, ...?
Jestli to neni tajne tak prosim dopln i dalsi- celkem me to zajima...
Co se tyce posledni casti- toho o tom oficialnim zastupci, pokračovateli,...
To je vyloženě marketingová věc... když máš "zákaznika", musíš ho přesvědčit o "kvalitě svého zboží"... forma je na každém z vedoucích školy (ty taky davas na prvni strane stranek jasne najevo ze patris pod LCHS). ... je pravda ze nekteri to prehaneji, ale pro me za me at si trhnou
No vsak o tom to je... (PM: ...se snazim dat na primou otazku primou odpoved)
Jinak neber si tu diskuzi osobne... ale me strasne sralo jaxte se na tomdle foru spokojene poplacavali po zadech jaxte dobri a svorne nadavali na Hladika...