Shaolin Monk Tour 2006

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Shaolin Monk Tour 2006

Příspěvekod Alexej » pon 06. úno, 2006 11:05

Zdarvím dikutéry tohoto fóra!

Nedávno jsem na ulici zahlédl reklamní plakát na Shaolin Monk Tour 2006 v ČR, což mě zaujalo a chtěl bych se na představení podívat, nicméně nevím, jestli je toto kvalitní představení wu-shu nebo sice efektní, ale jen pouhá show... Celkově nevím, co od představení čekat...

Protože z doslechu vím, že mniši ze shaolinského kláštera už v ČR dříve vystupovali, chtěl bych se těch, kteří ho osobně shlédli, příp. i těch. kteří si myslí, že jsou kompetentní k hodnotícímu vyjádření na toto téma, zeptat jestli představení dopuručují nebo naopak

Díky
Alexej
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Hm,

Příspěvekod Xaltotun » pon 06. úno, 2006 11:21

Tusim, ze uz tady v Praze na Vystavisti byli tak pred 7 lety - byl jsem na tom a bylo to sice hezke na barevny soulad a akrobacii, ale jinak zadna klasika. Spise cekej opravdu show.
Xaltotun
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod RBR » pon 06. úno, 2006 14:27

Myslím, že loni se prezentovali v Brně. Slyšel jsem komentář pár lidí co už nějakou dobu dělají BU a nebyl příznivý. Je to show pro normální lidí, postavená na efekt. Hold business je business. Z něčeho se žít musí. Mniši pochopili zájem bohatého západu o legendu shaolinského kláštera, tak se rozhodli na tom vydělat.

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Miro » pon 06. úno, 2006 18:12

Videl som ich vystupenie pred 2 ci 3 rokmi tu v Taipei. Efektna show, tvrdo nacvicena gymnastika a lacne triky. Ale da sa na to divat, len si treba odmysliet, ze to ma byt o bojovych umeniach.

Miro
Miro
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » pon 06. úno, 2006 18:38

©el sem na ně s manželkou, s vočekávánim jako že deme do cirkusu. Z tohodle pohledu no byl naprosto fajn večer.
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Hm,

Příspěvekod Xaltotun » pon 06. úno, 2006 20:55

To je fakt, sel jsem na to s holkou a ze se ji to libilo, tak jsem mel aspon pocit, ze jsem ten cas nestravil uplne marne, ale udelal radost ji..Byla to show, ale to je i spousta cinskych filmu..Takze kdyz na ne pujdete s holkou misto do kina, nic moc nezkazite...

Jen necekejte, ze uvidite nejake original WT ci podobny klasicky styl v realnem provedeni..
Xaltotun
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Alexej » čtv 09. úno, 2006 9:40

Ještě jednou dík. ;)
Alexej
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Zpět na čínská bojová umění a sporty...