HMm...má zakomplexovaná povaha mi nedá abych si trochu nerýpnul

EWTO...Kernspecht....Také sem měl možnost se zůčastnit semináře u K Kernspechta.Pár let sem se snažil jejich Wing Tsun cvičit.Cvičil sem u "Sifu"Kopeckého....
Na semináři K Kernspechta nás tenkrát bylo tak 200 a každej mu dal za pár hodin 30 marek...Stál tam na stole a cvičil Siu Nim Tao...moc sem toho neviděl-bylo nás tam moc a nemohl sem se skoro hýbat.Dýchat sem také skoro nemohl.(přece nebudou platit za větší prostory když chtěj jen 30 marek...samozřejmně od spousty lisí i více na ty jejich pásky nebo stupně nebo co to používaj za hovadiny.1.Tradiční kung fu nepoužívá žádné pásky ani stupně...Proč taky

2.Pochybuji že "Sifu" Kopecký a jeho komplicové vubec vědí co to je kung fu natož aby věděli kde je Čína...možná že vědí že je v Asii...

to je asi tak vše.Ale účetnictví jim de určitě dobře...Nechci ale odrazovat..

je to jen můj názor...Reklamu maj dobrou a bít se uměj taky dobře...určitě se ubráněj...Doufám že nepotkám někde Kopeckého-asi by mi prošlápl koleno nebo na mě vytáhl tyčky na eskrimu...No ještě že nosim služební bouchačku s plastikem...ale myslim že bych ho sundal i bez pistole.I když nevim nevim má už asi 30 technickej stupeň se zlatýma proužkama...