WT-EWTO -zkoušky a semináře

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod julian » stř 08. bře, 2006 13:30

ano, zabudol som to dopisat .... v podstate vo vsetkym s tebou suhlasim ... az na toho Kernspechta ...

Nemas pravdu ... fakt neviem, podla coho sudis ... ;-)

Ked som ho prvy krat videl, tak som si povedal, tento dedko je majster BU, vazne ... ma uz svoje roky, je chudy (na tie obrazky zpred 20 rokov zabudni) a hned som zmenil nazor, tiez som cakal niejakeho chlapa ... roky nezastavis, ale Kernspecht je v prvom rade ucitel, zalezi uz len na ziakoch, ako aplikuju jeho prednasky (vedomosti) ...
julian
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod TAPTAK » pát 10. bře, 2006 8:26

Obrázek
Pral bych si byt takhle pekne vyzranej. :wink:
TAPTAK
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

littlearts

Příspěvekod Littlearts » pát 10. bře, 2006 15:31

HMm...má zakomplexovaná povaha mi nedá abych si trochu nerýpnul :lol: EWTO...Kernspecht....Také sem měl možnost se zůčastnit semináře u K Kernspechta.Pár let sem se snažil jejich Wing Tsun cvičit.Cvičil sem u "Sifu"Kopeckého....

Na semináři K Kernspechta nás tenkrát bylo tak 200 a každej mu dal za pár hodin 30 marek...Stál tam na stole a cvičil Siu Nim Tao...moc sem toho neviděl-bylo nás tam moc a nemohl sem se skoro hýbat.Dýchat sem také skoro nemohl.(přece nebudou platit za větší prostory když chtěj jen 30 marek...samozřejmně od spousty lisí i více na ty jejich pásky nebo stupně nebo co to používaj za hovadiny.1.Tradiční kung fu nepoužívá žádné pásky ani stupně...Proč taky :?: 2.Pochybuji že "Sifu" Kopecký a jeho komplicové vubec vědí co to je kung fu natož aby věděli kde je Čína...možná že vědí že je v Asii... :lol: to je asi tak vše.Ale účetnictví jim de určitě dobře...Nechci ale odrazovat.. :cry: je to jen můj názor...Reklamu maj dobrou a bít se uměj taky dobře...určitě se ubráněj...Doufám že nepotkám někde Kopeckého-asi by mi prošlápl koleno nebo na mě vytáhl tyčky na eskrimu...No ještě že nosim služební bouchačku s plastikem...ale myslim že bych ho sundal i bez pistole.I když nevim nevim má už asi 30 technickej stupeň se zlatýma proužkama... 8O 8O 8O
Littlearts
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

littlearts

Příspěvekod Littlearts » pát 10. bře, 2006 15:34

Ps-Kernspecht na té fotce vypadá celkem slušně.Doufám že nepoužívá WT Nandrolon 8) 8) 8)
Littlearts
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

little

Příspěvekod hellas » pát 10. bře, 2006 16:16

nějak mě uniká smysl Tvýho příspěvku :roll:
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod kryton » pát 10. bře, 2006 16:25

bohužel "českej Emin" jak se Kopecký tituluje je jedna velka šmouha na českym WT.....
kryton
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod ata » pát 10. bře, 2006 19:19

th píše:
pm píše:ztrata casu, ve zkratce, LT prijede za nejakym mastrem, maze mu med kolem huby, ukradne mu ("pujci si") vsechny jeho materialy (fotky, rukopisy), zmizi, napise knihu (kde vsechny mastry pomluvi). s.m.e.j.d. tot co se tyce jeho chovani - co se tyce jeho gf, no comment, staci se podivat na oficialni videa na www.ewto.de

pozrite sa , ja kaslem na EWTO aj nesymaptickeho Kernspechta aj na tie ich primitivne videa , mne staci (zatial)moj sifu a asi aj dlho bude ,viem,ze wt funguje z vlastnych skusenosti aj zo skusenosti inych ale kua treba sa mu venovat a nie o nom iba trepat - tak ako vo vsetkych BU.Myslite si ,ze vsetci uctievaju EWTO aj ked su pod nim , su no a co ,mne to je tiez jedno moj sifu ma ma co naucit ,pristupuje ku mne trpezlivo a ochotne.
Problem je ten,ze kazdeho hned zaujima co je na 7 a 8 stupni na 1 TG atd.. nie aby si cvicil to svoje co ma, iba vymyslaju koniny a potom to tak vyzera.Ja sa tiez netrepem na seminare ked to neviem aj ked viem ze sa do toho velmi tlaci aby isiel kazdy hned na seminar len co moze,aj ked to riadne nevie.Vsak v Honkongu ziadne stupne ani nie su.

Ja som tym len chcel povedat,ze WT netreba odsudzovat je to dobre BU - vsak keby nebolo tak by zaniklo hned po vzniku a historia hovori o niecom inom len sa to troska podla mna posralo v 20 storoci ked to zacalo byt nejake cudne a zistilo sa ,ze sada na tom zarobit.Ale zase nema kazdy peniaze nato aby sa zobral a isiel do Ciny na 25 rokov.A nakoniec ked je kazdy hrdi na svojho sifu a rodokmen BU ,co sa tyka WT podla mna moze este prekvapit ,vsak podla legendy nikdo nevie kde odisla budhisticka majsterka Ng Mui ked naucila svoje umenie Yim Ving Tsun a ta urcite nebola posledna. = treba byt vzdy optimista :D Promin ale je mne te v urcitem smeru lito.Proste jsi nalitl Wingchun/wt/je dobrej funguje ale Leung Ting umi vydelat prachy ne naucit kung fu.Po letech cviceni u meho sifu kouknu a vydim umi- neumi tecka...Kam odesla Ng mui kdyz ucila Yim WT?Neucila slecnu Yim Wingchun ucil ji jeji tata Yim Ja ten ucil zaroven jejiho manzela Leung Bok lao.Po te co prisel Bok lo na rude cluny ptali se ho herci kde se tomu to umeni naucil.On odpovedel to je Kung fu me manzelky.Jinak pro zajimavost Yim Ja se ucil v Siu Lam klastere ve Futienu od mnich Miu Shuna v hale ktere se rikalo Weng Cuhn.Cela tato puvodni legenda voni triadama a tajnym bratrenim.Ale buh vi jak to bylo hlavne v casech Wong fey hunga a Leung Jana vubec tento stil jako prisne WT nebrali.Existovalo nejake Siu Lam kuen ktere se udoli vod udoli a mistr od mistra lisilo.Stim prekvapenim?Ten to stil mne prekvapuje porad.Cvicim WING CHUN ne WT?

Zdravim tymto vsetkych tolerantnych bojovnikov
ata
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod jox » pát 10. bře, 2006 21:43

ata: Hele, technická poznámka. To se vůbec nedá číst, dyž jako cituješ a do toho někam namastíš svoje myšlénky. Co cituješ nech s ouctou nezměněný nebo zkrácený, a svoje napiš rači mimo jako normální lidi. 8)
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

dfd

Příspěvekod Littlearts » sob 11. bře, 2006 18:53

:lol: :lol: :lol: ALLAH AKBAR... :oops:
Littlearts
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

littlearts

Příspěvekod Littlearts » sob 11. bře, 2006 18:58

Nebo spíš KATUS-KUSALA-MULA.... :cry: :wink: :cry:
Littlearts
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

ban

Příspěvekod Littlearts » sob 11. bře, 2006 19:12

Kernspecht si udělal nějakej ten Dan v Jiu Jitsu,Wado Ryu a ja nevim co ještě.Pak objevil Leung Tinga no a pak už to šlo rychle...Zámek...deset motorek,luxusní auta.Chytrej chlap-takovej Krejčíř číslo 2....necvičej Wing Tsun,ale paskvil...spíše kombat.Jejich systém výuky je koncipován tak že 70%lidí kteří ten paskvil cvičí v reálné situaci pohoří i kdyby to cvičili 10 let.Je to byznys...Nemám nic proti tomu živit se Kung Fu ale musí to mít nějaký meze.Oni je nemaj.Sou to Idioti.Sorry....Only my IDEA... :wink: :wink: :wink: OMNIA VINCI AMORE :!: :!: :!:
Littlearts
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Skateordie » ned 12. bře, 2006 13:49

No to vsetko tie pridrbane stupne. Ich ziaci si myslia, ze ked maju 10.stupen, tak su bohovia. Tie stupne treba brat s rezervou. Ved ked si namakam retazovy uder + dajaky kop, tak kludne mozem zlozit dakoho s 10. stupnom, ked sa venuje iba komplikovanym technikam a box vrece videl len v TV.
Naposledy upravil Skateordie dne pon 13. bře, 2006 23:27, celkově upraveno 1
Skateordie
mistr diskutér
mistr diskutér

wt-ewto-zkousky

Příspěvekod ata » pon 13. bře, 2006 15:56

pardon ale chyba se vloudila.Tak ze zkusim to jeste jednou.Casto se setkavam z /hlavne z honkongu sirenou/legendou o Yim Wing chun a rvaci Wongovy ci jeptisce Ng Mui.V uvedennem prispevku se pise ze Ng mui kamsi odesla a nikdo nevi kam/bohuzel jse mne moc dobre nepovedlo na clanek spravne odpovedet/proto nas muze jeste Wing Chun hodne prekvapit.Ja uvadim tato fakta pribeh z rvacem Wongem je reklamni storka pro otevreni yipmanovo skoly v Honkongu.Puvodni legenda je jina kdo o ni ma zajem tak kniha od Reneho Riche Wing chun Complet nebo jeho internetove stranky www.wingchuncuen.com.Jinak od Ng Mui svuj puvod odvozuje spousta stilu jizniho kung fu.Navic je spolu z Che shinem oblibenou postavou wu xia romanu a filmu npr Mistr Shaolinu atd.Shrnuto je to hrdina/pry to byl eunuch-snad rika se/srovnatelny z robinem Hodem nebo kralem Artusem.Co se LEUNG TINGA tejka souhlasim stim co onem napsal PM.S p.c moc kamarad nejsem nvic jsem tezkej dislektik tak ze se za pripadne CHIBI omlouvam.
ata
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Re: wt-ewto-zkousky

Příspěvekod jox » pon 13. bře, 2006 16:12

ata píše: pribeh z rvacem Wongem je reklamni storka pro otevreni yipmanovo skoly v Honkongu.Puvodni legenda je jina kdo o ni ma zajem tak kniha od Reneho Riche Wing chun Complet nebo jeho internetove stranky www.wingchuncuen.com.Jinak od Ng Mui svuj puvod odvozuje spousta stilu jizniho kung fu.Navic je spolu z Che shinem oblibenou postavou wu xia romanu a filmu npr Mistr Shaolinu atd.Shrnuto je to hrdina/pry to byl eunuch-snad rika se/srovnatelny z robinem Hodem nebo kralem Artusem.
Dík za info :wink:
ata píše:S p.c moc kamarad nejsem nvic jsem tezkej dislektik tak ze se za pripadne CHIBI omlouvam.
Aha, no tak to smekám :oops: , to se s tim pereš statečně :) 8)
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod TAPTAK » úte 14. bře, 2006 7:38

jox - tak mu tam nedavej blikaci smajliky! Co kdyby byl jeste ke vsemu epileptik?
TAPTAK
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Re: wt-ewto-zkousky

Příspěvekod th » úte 14. bře, 2006 8:25

ata píše:pardon ale chyba se vloudila.Tak ze zkusim to jeste jednou.Casto se setkavam z /hlavne z honkongu sirenou/legendou o Yim Wing chun a rvaci Wongovy ci jeptisce Ng Mui.V uvedennem prispevku se pise ze Ng mui kamsi odesla a nikdo nevi kam/bohuzel jse mne moc dobre nepovedlo na clanek spravne odpovedet/proto nas muze jeste Wing Chun hodne prekvapit.Ja uvadim tato fakta pribeh z rvacem Wongem je reklamni storka pro otevreni yipmanovo skoly v Honkongu.Puvodni legenda je jina kdo o ni ma zajem tak kniha od Reneho Riche Wing chun Complet nebo jeho internetove stranky www.wingchuncuen.com.Jinak od Ng Mui svuj puvod odvozuje spousta stilu jizniho kung fu.Navic je spolu z Che shinem oblibenou postavou wu xia romanu a filmu npr Mistr Shaolinu atd.Shrnuto je to hrdina/pry to byl eunuch-snad rika se/srovnatelny z robinem Hodem nebo kralem Artusem.Co se LEUNG TINGA tejka souhlasim stim co onem napsal PM.S p.c moc kamarad nejsem nvic jsem tezkej dislektik tak ze se za pripadne CHIBI omlouvam.

ATA - BERIES TO VELMI VAZNE je to fakt jedno ako to bolo ,v ziadnej historii BU nie je sto percentne iste ako vzniklo,vzdy budu rozne verzie.
Nakoniec nie je to dolezite aby to malo nejaky vplyv na dnesnu situaciu.Je to len zaujimave a dobre sa pocuva akakolvek legenda.Chcem sa spytat ci uvedene veci(od Reneho Richeho) nie su niekde v cestine alebo v slovencine a funguje www.wingchuncuen.com ? mne nejako nejde tak neviem ci mam ja chybu alebo je nefunkcna?
th
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod roza » úte 14. bře, 2006 8:43

Cau ,
Atovi se vloudila chybka ,ta adresa je www.wingchunkuen.com.

Roza
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod th » úte 14. bře, 2006 8:48

roza píše:Cau ,
Atovi se vloudila chybka ,ta adresa je www.wingchunkuen.com.

Roza

cafff,

dakujem
th
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Předchozí

Zpět na čínská bojová umění a sporty...