shaolin kung fu

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

shaolin kung fu

Příspěvekod Anonymní » ned 15. kvě, 2005 19:03

velmi ma zaujalo to umenie.neviete ako sa da zvladnut to dychanie aby mohli robit taketo veci?napr.kopija na krku?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod lightscared » úte 17. kvě, 2005 9:44

vola sa to qi gong (to s koncentraciou energie a potom predvadzanie takych veci ako kopia na krku)

ako zacat? ak to chces robit a mas niekolko desatroci cas tak zacni chodit na gongfu alebo niektory vnutorny styl (taichi, bakua alebo Xingi) + qui gong.

ak na to nemas dostatok trpezlivosti alebo casu - zozen si makku a tupu kopiju. aby to tolko nebolelo...
lightscared
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod chonglee » úte 17. kvě, 2005 19:58

tohle už jsem jednou skoumal,to co je bežně k vidění jsou jenom šikovné artistické kouky,které po menší investici a troše tréninku vládne každej kdo je dost hloupej,aby riskoval zranění když to nevijde.
takže kopí -čínská růže cca 500kč,a nějký exhibičční videa kde to okoukáš.vzpomínám na jedno s hladíkem kde tlačil kopim v krku žigulíka tam to bylo dost průhledný.doporučoval bych spíš ale těch 10dkg rozumu.
chonglee
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod lightscared » pon 23. kvě, 2005 13:49

chonglee > a na co chces tych 10dg rozumu? das to na spicku kopije, aby to stlmilo? :)

inak by asi nebolo zle, keby niekto napisal varovanie.
nieco v style "pozor, prilisne pozeranie na azijske bojove filmy moze viest k presvedceniu, ze Jet Li vie lietat. (a saolinski majstri pravdepodobne po sebe strielali blesky ako v anime "dragonballz")"
lightscared
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Sai » pát 15. črc, 2005 11:47

vzpomínám na jedno s hladíkem kde tlačil kopim v krku žigulíka tam to bylo dost průhledný.doporučoval bych spíš ale těch 10dkg rozumu.

:lol: :lol: :lol: a nesehnal bys na to adresu... docela rád bych se na to podíval... :lol: věříš mi? :lol: :lol:
®ij jako by každá minuta byla tou poslední...
Sai
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Bruce_Jirka » pon 18. črc, 2005 19:43

Všechno vedle....
Bruce_Jirka
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Krokac » úte 19. črc, 2005 13:12

chonglee píše:tohle už jsem jednou skoumal,to co je bežně k vidění jsou jenom šikovné artistické kouky,které po menší investici a troše tréninku vládne každej kdo je dost hloupej,aby riskoval zranění když to nevijde.
takže kopí -čínská růže cca 500kč,a nějký exhibičční videa kde to okoukáš.vzpomínám na jedno s hladíkem kde tlačil kopim v krku žigulíka tam to bylo dost průhledný.doporučoval bych spíš ale těch 10dkg rozumu.

:lol: :lol: :lol: Baviš chlape. :lol: :lol: :lol: artistický výkon :lol: :lol: :lol: Tý jo to mě fakt dostalo :lol: :lol: :lol: Když to tak jde nacvičit, tak zainvestuj těch 500 kč a za rok se ozvi. Rád bych to viděl, když je to o tom jen natrénovat. Když budeš pilně cvičit určitě to zvládneš :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)
Bojovat se musí se ctí, houževnatě, chytře, ale nikdy ne zakaždou cenu !!!

http://mtulak.sweb.cz
Krokac
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod ShogunShade » sob 12. srp, 2006 13:37

chonglee píše:tohle už jsem jednou skoumal,to co je bežně k vidění jsou jenom šikovné artistické kouky,které po menší investici a troše tréninku vládne každej kdo je dost hloupej,aby riskoval zranění když to nevijde.

Tka to asi ani nevíš o čem mluvíš.... :D :D :D
Myslím, že nejde ani o kopí na krku, jako o to, že to celý tzv. omlacování má nějaký význam, neboť aspoň budeš umět snášet údery a rány. Pak aspoň něco sneseš a to myslím se pro ten slavnej streetfighting nebo jak tomu všichni říkaj a řešej hodí :PP
ale dost mě bavíš :D :D :D
ShogunShade
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod dondyna » ned 13. srp, 2006 7:34

:D ale asi ví o čem mluví... zkuste o video požádat přímo p. Hladíka.Jinak vřele doporučuji k prozkoumání seriálek Mind Body and Kick Ass.Při pozorném sledování se o tomhle dozvíte spoustu věcí... :wink: . Já osobně strašim děti našich hostí tím, že se sekám do růžných částí těla celkem ostrou mačetou.Účinek je dokonalej :wink: i jejich rodiče to dokáže docela rozhodit :D .
dondyna
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Frank » pon 14. srp, 2006 15:29

dondyna píše::D ale asi ví o čem mluví... zkuste o video požádat přímo p. Hladíka.Jinak vřele doporučuji k prozkoumání seriálek Mind Body and Kick Ass.Při pozorném sledování se o tomhle dozvíte spoustu věcí... :wink: . Já osobně strašim děti našich hostí tím, že se sekám do růžných částí těla celkem ostrou mačetou.Účinek je dokonalej :wink: i jejich rodiče to dokáže docela rozhodit :D .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to se ti povedlo :lol:
Frank
mistr diskutér
mistr diskutér

Zpět na čínská bojová umění a sporty...