Moderátor: pm
Genesis píše:čau, poradíte mi pls, jak otužovat úderové a krycí plochy? mám na ymsli hlavně ty dva kloubyna pěsti ( u ukazováku a prostředníku ), malíkovou hranu, předloktí vrchní i vnější stranu, holeně, bříška prstů a balkal ( snad někdo u těch dvou posledních pochopí o co jde ). moc díky za rady
Genesis píše:čau, poradíte mi pls, jak otužovat úderové a krycí plochy? mám na ymsli hlavně ty dva kloubyna pěsti ( u ukazováku a prostředníku ), malíkovou hranu, předloktí vrchní i vnější stranu, holeně, bříška prstů a balkal ( snad někdo u těch dvou posledních pochopí o co jde ). moc díky za rady
DrGlock píše:Genesis píše:čau, poradíte mi pls, jak otužovat úderové a krycí plochy? mám na ymsli hlavně ty dva kloubyna pěsti ( u ukazováku a prostředníku ), malíkovou hranu, předloktí vrchní i vnější stranu, holeně, bříška prstů a balkal ( snad někdo u těch dvou posledních pochopí o co jde ). moc díky za rady
To je ale spousta udérových ploch, co třeba zkusit vyprat se v pračce?![]()
![]()
Najdi si něco optimálně měkkého, třeba strom, železný sloupek, ap. a do toho proste bij. Případně to cvič s nějakým kámošem, předloktí proti předloktí, holeň proti holeni, ap., ať to pěkně zvoní
Genesis píše:a nějakej počet opakování denně nebo tak? mně právě de o to, abych s tim nějak nezmršil tělo, jasný že nebudu mlátit tak, že si zlomim holeň, ale doufá že víš, jak to mylsim
DrGlock píše:
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků