xingyiquan,hsingyi,...

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Zhai Feng

Příspěvekod nganasan » stř 21. bře, 2007 16:04

Já cvičím Xing Yi s mistrem Zhai Fengem (bratr Zhai Huy) a je opravdu moc dobrej. Popravdě nikoho lepšího, do učí v ČR čínská BU neznám, čímž se nechci nikoho dotknout. Každopádně od půlky dubna budou nové kursy (út a čt od 18 hod ve Stromovce). Kdo by chtěl mistra vidět, je možné se přijít podívat na trening v po nebo st. Je to kousek od Flory. Rád podám podrobnější info na tel. 774692201.
Jinak Du Kun Fun má také velmi dobré reference, jeho hlavní žák je můj kámoš, ale mistra jsem osobně ještě neviděl. Chci se na něj ít podívat.
nganasan
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod nganasan » stř 21. bře, 2007 16:09

Ještě foto mistra:
Obrázek
nganasan
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: Zhai Feng

Příspěvekod pavela » čtv 22. bře, 2007 6:56

nganasan píše:Já cvičím Xing Yi s mistrem Zhai Fengem (bratr Zhai Huy) a je opravdu moc dobrej. Popravdě nikoho lepšího, do učí v ČR čínská BU neznám, čímž se nechci nikoho dotknout. Každopádně od půlky dubna budou nové kursy (út a čt od 18 hod ve Stromovce). Kdo by chtěl mistra vidět, je možné se přijít podívat na trening v po nebo st. Je to kousek od Flory. Rád podám podrobnější info na tel..
Jinak Du Kun Fun má také velmi dobré reference, jeho hlavní žák je můj kámoš, ale mistra jsem osobně ještě neviděl. Chci se na něj ít podívat.
Tak to jdi, ať vidíš jak má vypadat správný Xing Yi. :lol: Po pravdě řečeno, deset let jsem v číně a ještě jsem neviděl lepší školu Xing Yi c Ćíně (Du Fu Kun-Zhang Bao Yang, Wang Jiwu) Jejich pojetí stylu je fakt velmi komplexní. Je to určitě škola v čínské první desítce a to je co říci. :lol: :wink: :wink: :wink:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na čínská bojová umění a sporty...