Moderátor: pm
Čau, čoveče, hledat Číňana v Číně to je jak jehlu v kupce sena. Yang Zhen Duo psal ve svý knížce, že se s nima dlouho neviděl, nemá žádný zprávy, nikdo neví jestli ještě žijou asi ne, kulturní revoluce udělala svý, ať žijou studenti, havel na hrad ...Raptor píše:Zdarec Pavelo, už jsem se Tě chtěl dávno zeptat - nevíš náhodou, co dělají potomci Yang Ban-houa a Yang Shao-shoua - myslím tím děti - Yang Zhao-pena a Yang Zhen-shenga. Cvičí, je o nich nějak vědět, viděl jsi je, cvičil jsi s nimi, cvičil jsi s jejich žáky, máš jejich videa, ... etc.? Docela by mě to zajímalo.
Díky Martin
kdyby bylo na mě, založil bych tady JEDNO univerzální fórum pro všechny BU, nevím proč je tady hromada fór a kdekdo zakládá další a další fora jenom proto, aby se na něco zeptal. Mělo by tady být JEDNO fórum pro všechny. Tohle je zmatek.Riverman píše:Pavela:..diky, ale neslo by zalozit forum specialne na Taiji videa?..je tady toho uz ve vsech forech spousty a zpetne se to spatne dohledava, coz je casto skoda.
pavela píše:Čau, čoveče, hledat Číňana v Číně to je jak jehlu v kupce sena. Yang Zhen Duo psal ve svý knížce, že se s nima dlouho neviděl, nemá žádný zprávy, nikdo neví jestli ještě žijou asi ne, kulturní revoluce udělala svý, ať žijou studenti, havel na hrad ...![]()
![]()
sorry to jsem zase odbočil... Já jsem teďka totálně pracovně mimo a do parku jsem se nedostal už 5 dní, až se mi to poštěstí poptám se. Zdar a sílu
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků