Moderátor: pm
prcekdablice píše:Omlouvám se všem ze jsem se na něco zeptala.Chtěla jsem dělat bojové uměni a nemůžu si prostě vybrat tak jsem jen chtěla od Vás radu ale jak vidím tak děláte ze mě dítě z mateřské školky a to už jsem ji skončila v 7 letech a od té doby uplynulo 16let. Konečně jsem se rozhodla že si budu plnit své sny a jeden z nich bylo ovládat bojové umění jen si bohužel nemohu vybrat.
prcekdablice píše:Omlouvám se všem ze jsem se na něco zeptala.Chtěla jsem dělat bojové uměni a nemůžu si prostě vybrat tak jsem jen chtěla od Vás radu ale jak vidím tak děláte ze mě dítě z mateřské školky a to už jsem ji skončila v 7 letech a od té doby uplynulo 16let. Konečně jsem se rozhodla že si budu plnit své sny a jeden z nich bylo ovládat bojové umění jen si bohužel nemohu vybrat.
Toman píše:Dablice. Reknu ti co se stalo mně. Na jednom zahranicnim foru jsem zalozil vlákno kde jsem chtěl sdílet s lidmi mně podobně postiženými informace resp. zkušenosti jak může škrcení při tréninku/při sparringu třeba čas od času někdo "odejde do říše snů" mně se to taky stalo/ ovlivnit zdraví (protože se mi zdá že se ze mně stává dementnebo možná za to škrcení nemůže a narodil jsem se tak)
). Jedinej post, kterej jsem dostal byl od moderátora, který mne odkázal na nějaký články (který už jsem zanl) a na funkci SEARCH. Pak moje vlákno zamknul a hotovo. Taky jsem to zvládnul bez urážlivých reakcí. SHIT HAPPENS.
caesare_borgia píše:nekecej, tys byl choked out?dobry?
Toman píše:caesare_borgia píše:nekecej, tys byl choked out?dobry?
Not choked out ... passed out due to choke. Venca a Roman...gi choke. Víž že nerad klepu škrcení (Shaolin syndrom:-). Až se vrátíš ze Singapuru tak ti to předvedu
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků