omluva

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

omluva

Příspěvekod prcekdablice » úte 15. kvě, 2007 19:25

Omlouvám se všem ze jsem se na něco zeptala.Chtěla jsem dělat bojové uměni a nemůžu si prostě vybrat tak jsem jen chtěla od Vás radu ale jak vidím tak děláte ze mě dítě z mateřské školky a to už jsem ji skončila v 7 letech a od té doby uplynulo 16let. Konečně jsem se rozhodla že si budu plnit své sny a jeden z nich bylo ovládat bojové umění jen si bohužel nemohu vybrat.
prcekdablice
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod graver » úte 15. kvě, 2007 19:43

Prcku, nevzdávej to :wink:
Jediná blbá otázka je ta, kterou nikdy nepoložíš a nejvíc sporů vzniká z nedorozumnění (to jsou kecy, co :?: )
Ani nejlepší sokol ničeho neuloví, když se mu nedovolí vzlétnout...
graver
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: omluva

Příspěvekod Albrecht » úte 15. kvě, 2007 20:24

prcekdablice píše:Omlouvám se všem ze jsem se na něco zeptala.Chtěla jsem dělat bojové uměni a nemůžu si prostě vybrat tak jsem jen chtěla od Vás radu ale jak vidím tak děláte ze mě dítě z mateřské školky a to už jsem ji skončila v 7 letech a od té doby uplynulo 16let. Konečně jsem se rozhodla že si budu plnit své sny a jeden z nich bylo ovládat bojové umění jen si bohužel nemohu vybrat.

Presne jak bylo recenonic si z nich nedelej urcite to nemysleli zle......zkus se take vzit do jejich kuze kdyz tady takovi dotaz zni desne casto....ale chapu te je tezke si vybrat v dnesni dobe nejake BU kdyz je jich tolik nejlepsi je zajit si to zkusit a uvidis.Hlavne to nevzdavej.
Albrecht
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Sennin » úte 15. kvě, 2007 22:24

prcekdablice píše:Omlouvám se všem ze jsem se na něco zeptala.Chtěla jsem dělat bojové uměni a nemůžu si prostě vybrat tak jsem jen chtěla od Vás radu ale jak vidím tak děláte ze mě dítě z mateřské školky a to už jsem ji skončila v 7 letech a od té doby uplynulo 16let. Konečně jsem se rozhodla že si budu plnit své sny a jeden z nich bylo ovládat bojové umění jen si bohužel nemohu vybrat.

Omlouvat se nemusíš :wink: zkus příště popřemýšlet nad formulací otázky - tak se vyhneš nedorozumění. A hlavně ti nic nebrání nejprve si zjistit, co to je třeba aikidó a co ju-jutsu, taky musíš naznačit, co vlastně od cvičení očekáváš (naučit se bránit? sportovní vyžití? kondice? atd.) a kde všude jsi se byla podívat a jestli ses byla vůbec někde podívat - protože jak jsi psala, že bojové umění je tvůj sen, pak předpokládám, že se o svůj sen zajímáš a zjišťuješ, jak si jej splnit. Pokud jsi dosud nic z toho neudělala - tak to asi není to "pravý ořechový" a tahle tvá otázka, kterou jsi položila byla vlastně tvým prvním krokem dávného snu, o který jsi se ale vůbec nezajímala.
Proč zrovna aikidó nebo ju-jutsu?
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
http://www.jeetkunedo.cz/
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » úte 15. kvě, 2007 23:06

Kdyz si odmyslis ty reci kolem, tak ti vlastne kazdej celkem dobre poradil ... nesmis se divit tem reakcim ... nekdy sem chodi nekteri jedinci jen prudit a z nudy zakladaji vlakna o nicem. Ti co na tvuj dotaz reagovali jsou vesmes pohodari, tak to ber sportovne :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Toman » stř 16. kvě, 2007 6:58

Dablice. Reknu ti co se stalo mně. Na jednom zahranicnim foru jsem zalozil vlákno kde jsem chtěl sdílet s lidmi mně podobně postiženými informace resp. zkušenosti jak může škrcení při tréninku/při sparringu třeba čas od času někdo "odejde do říše snů" mně se to taky stalo/ ovlivnit zdraví (protože se mi zdá že se ze mně stává dement :lol: nebo možná za to škrcení nemůže a narodil jsem se tak) :D ). Jedinej post, kterej jsem dostal byl od moderátora, který mne odkázal na nějaký články (který už jsem zanl) a na funkci SEARCH. Pak moje vlákno zamknul a hotovo. Taky jsem to zvládnul bez urážlivých reakcí. SHIT HAPPENS.
Naposledy upravil Toman dne stř 16. kvě, 2007 7:06, celkově upraveno 1
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Bucho » stř 16. kvě, 2007 7:01

Je bohužel smutnou pravdou, že si sem hodně lidí chodí ukájet svoje nízké pudy.

Asi jedinou cestou jak si vybrat BU je obejít co nevíc škol. Kouknot se na to co cvičí a pobavit se s lidma který to cvičí a pak si vybrat co ti nejvíc vyhovuje.

Z tradice musím doporučit www.wushucentrum.cz :)

Původní diskuzi, na kterou toto vlákno navazuje sem nějak nezaregistroval.

Přeju ti hodně štěstí v tvém snažení :)
Bucho
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Bucho » stř 16. kvě, 2007 7:03

Bucho píše:
Z tradice musím doporučit www.wushucentrum.cz :)

Z tradice a taky protože je to nejlepší nejvražednější nejduchovnější nejúžasnější nejvíc postavu tvarující atd. atd. atd. :) :) :)
Bucho
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod caesare_borgia » stř 16. kvě, 2007 8:17

Toman píše:Dablice. Reknu ti co se stalo mně. Na jednom zahranicnim foru jsem zalozil vlákno kde jsem chtěl sdílet s lidmi mně podobně postiženými informace resp. zkušenosti jak může škrcení při tréninku/při sparringu třeba čas od času někdo "odejde do říše snů" mně se to taky stalo/ ovlivnit zdraví (protože se mi zdá že se ze mně stává dement :lol: nebo možná za to škrcení nemůže a narodil jsem se tak) :D ). Jedinej post, kterej jsem dostal byl od moderátora, který mne odkázal na nějaký články (který už jsem zanl) a na funkci SEARCH. Pak moje vlákno zamknul a hotovo. Taky jsem to zvládnul bez urážlivých reakcí. SHIT HAPPENS.

nekecej, tys byl choked out? :lol: dobry?
caesare_borgia
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Toman » stř 16. kvě, 2007 8:35

caesare_borgia píše:nekecej, tys byl choked out? :lol: dobry?

Not choked out ... passed out due to choke. Venca a Roman...gi choke. Víž že nerad klepu škrcení (Shaolin syndrom:-). Až se vrátíš ze Singapuru tak ti to předvedu :lol:
Fotbalisti předstírají, že jsou zranění. Fajteři předstírají, že nejsou :-)
Toman
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod caesare_borgia » stř 16. kvě, 2007 9:01

Toman píše:
caesare_borgia píše:nekecej, tys byl choked out? :lol: dobry?

Not choked out ... passed out due to choke. Venca a Roman...gi choke. Víž že nerad klepu škrcení (Shaolin syndrom:-). Až se vrátíš ze Singapuru tak ti to předvedu :lol:

to se tesim, btw - trenuju 3x tydne, mam sice vyhozenej prst na ruce, ale i jednou rukou to jde - slysel jsi Ricksonovi, ten si taky dava jednu ruku za zada, aby to brachove meli o neco jednodussi :lol:
caesare_borgia
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Zpět na čínská bojová umění a sporty...