WT v BRNE!! - Uroven vyuky a srovnani.....

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Diky za infooo....

Příspěvekod Valecnik » pon 31. kvě, 2004 19:24

:idea: He, no diky vsem za zajimave informace, uz se nemuzu dockat do zari.....Hm ale budu asi taky patrit mezi chude studenty, takze nevim nevim. :?
Tak nebudu tolik chodit na pivo :( a misto tiho budu cvivit.... :)
Written By Valecnik
Valecnik
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: Diky za infooo....

Příspěvekod Anonymní » úte 01. čer, 2004 4:58

Valecnik píše::idea: He, no diky vsem za zajimave informace, uz se nemuzu dockat do zari.....Hm ale budu asi taky patrit mezi chude studenty, takze nevim nevim. :?
Tak nebudu tolik chodit na pivo :( a misto tiho budu cvivit.... :)

ty budes cvicit ? :lol: TY BUDES PREDEVSIM PLATIT :lol: :lol: :lol:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jamamba » úte 01. čer, 2004 7:36

4 obyvatel_humrackova

Pozdravuj v humrackove. Chybi mi ten smrad! :wink:
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér

Chs

Příspěvekod Anonymní » úte 01. čer, 2004 23:25

AD tvrde techniky a jejich prechod v "mekke a pruznejsi"
Uz nevim kdo to tu zminoval, ale obycejne se setkavam ze scela opacnym a pro mne znepokojujicim fenomenem. Jak proste ty gumove ruce zvtdit natolik, aby fungoval i prachsprosty klin. Jak poradne zatvrdnout, protoze to je to co se ti hodi vic, nez nejaky mekky hadr (a nechci slyset nic o tom, ze mekkost je pruzna a nepoddajna, protoze se o to dost solidne snazim a neni to zadna prdel!! proste se na tom musi delat leta)
Takze klinovat, kontrovat, ale neformovat!
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Chs

Příspěvekod microElephant » stř 02. čer, 2004 13:23

Jajapaja píše:AD tvrde techniky a jejich prechod v "mekke a pruznejsi"
Uz nevim kdo to tu zminoval, ale obycejne se setkavam ze scela opacnym a pro mne znepokojujicim fenomenem. Jak proste ty gumove ruce zvtdit natolik, aby fungoval i prachsprosty klin. Jak poradne zatvrdnout, protoze to je to co se ti hodi vic, nez nejaky mekky hadr (a nechci slyset nic o tom, ze mekkost je pruzna a nepoddajna, protoze se o to dost solidne snazim a neni to zadna prdel!! proste se na tom musi delat leta)
Takze klinovat, kontrovat, ale neformovat!

To myslíš ironicky?
microElephant [- cutted -]
microElephant
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Re: Jednoznačně AVSE - Dvořák

Příspěvekod Virgee » stř 02. čer, 2004 18:58

microElephant píše:S tím souhlasím. Pokud se chceš BU věnovat dlouhodobě, pak pro Tebe nemusí o rok o dva posunuté chisao nic znamenat. Naopak to vidím jako pozitivum pro ty, kteří se chtějí naučit základní reakce na útok. Otázkou ovšem je, zda člověk je schopen zažité "tvrdé" techniky (paksao, kontr, řetězáky), pokud je cvičí dlouho bez měkkých (chisao, danchi atd.), opustit. To není dotaz k flamewar, ale opravdu by mě zajímal názor. Když totiž jedeme chisao, ovlivní to i uvolněnost Tvých úderů, tedy schopnost pružněji reagovat, protože nezatuháváš a "Tvoje tělo a mysl nejsou uvězněny ve Tvé ruce" jak by poznamenal Sóhó Takuan :)

Pokud se chci VT věnovat dlohodobě, je to tak s ChS ideální, pokud to chci trénovat jen krátce, je mi ChS k ničemu. V tom se naprosto shodujeme. ChS je samozřej ě potřeba kvůli budoucnosti, měkkosti atd. I v tom se shodujeme. To je fajn. :D
Virgee
mistr diskutér
mistr diskutér

znam obě organizace

Příspěvekod Anonymní » stř 02. čer, 2004 20:07

Před čtyřmi roky jsem cvicil u EWTO, niní jsem u AVSE. Pana Dvořáka znám.Toho druhého ne.Doporučuju ti zajít k L. Dvořákovi. Ho se potom klidně zeptej, jaky je rozdíl mezi těmy organizacemi.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Předchozí

Zpět na čínská bojová umění a sporty...