Dobrý den,
zajímalo by mě který z těchto dvou stylů by jste mi doporučili (Sanda vs Kudlanka), když mi jde o maximální použitelnost v boji a sebeobranu......
Díky
Michal
Moderátor: pm
Finntroll píše:Dobrý den,
zajímalo by mě který z těchto dvou stylů by jste mi doporučili (Sanda vs Kudlanka), když mi jde o maximální použitelnost v boji a sebeobranu......
Díky
Michal
Ynseminator píše:to Jamamba:
Bez urážky ale pistole na sebeobranu neni podle mně nic moc. To bych raději sáhl po noži
Ynseminator píše:to Luen: Co se týká účinosti pistole asi není o em diskutovat. vysvětlím to na situaci: Přepadnou mě, stačím vytáhnout plivátko(už to je asi v takové situaci umění - adrenalin, strach apod.) a začnu střílet (další asi kritický krok - ne každý "na to má" po někom začít střílet, ale bohužel to může zjistit až pozdě). Je po všem chlap leží na zemi a už mě neohrožuje. Má v břiše tři díry a vypadá dost unaveně
Ale co to? Ja vystřelil 5x ale on má jenom 3 díry! Aha 12-ti letej kluk co šel o 150m dál ze školy dostal jednu do krku.
Už víš jak jsem to myslel?
Proto mi přijde nůž bezpečnější (to zní hrozně)
Ynseminator píše:Tu "bezpecnost noze" jsem myslel tak, ze nehrozi sestrelit s nim nekoho kdo je v tu 100m daleko, nikoliv bezpecnost pro agresora/obránce.
Ynseminator píše: Jsem si vedom (alespon trochu) toho co nuz "dokaze udelat"
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků