Yang Jwing-ming Taiji

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Yang Jwing-ming Taiji

Příspěvekod Mantis » pát 06. srp, 2004 19:29

Zdravím vás všechny a prosím o nějaké bližší informace o zakladateli YMAA. Taky mě zajímá, kdo je ten jeho učitel Kao Tchao, ke které linii se váže? Jeho Yang je dost jiný od všech, co jsem zatím viděl.
Co si myslíte o jeho knihách?
Díky.
Mantis
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod daudi » sob 07. srp, 2004 18:34

Zdravim. mrkni se na www.ymaaschool.com. Jestli se domluvis anglicky, najdes tam, co hledas
vsechny moje prispevky musi byt brany s rezervou, protoze vim prd o tom, co rikam:)
daudi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Miro » sob 07. srp, 2004 19:19

...
Naposledy upravil Miro dne ned 21. pro, 2008 15:51, celkově upraveno 1
Miro
mistr diskutér
mistr diskutér

K Y. J. mingovi

Příspěvekod Mantis » ned 08. srp, 2004 8:06

Díky za obě dopovědi.

Daudi:Stránky YMAA jsem si stáhnul a co zvládnul i přeložil, ale neměl jsem pocit, že tam píše více o tom, co že to cvičí za odvětví Tai ji.
Ale nejsem dobrý v angl.

Miro: Díky za Tvé informace, ty jsou pro mě nové. Nemám bohužel na to jezidt na Taiwan, ale přiznám, že se chystám si na to vidělat "in UK".
Zdá se, že tam jezdíš, či máš nějaké informace z tama. Pár let se Tai ji zabývám, trošku se orientuju v literatuře, která se tu vyskytuje a YJm materiály jsou asi nejlépe zpracované, co jsem mlěl možnot vidět.
Píšeš, že jeho knihy jsou průměrem, tak fakt nevím, kde sehnat něco nadprůměrného. Vypadá to, že u nás ne. Je mi jasné, že v češtině to nebude.
Zajímám se o Tai ji, Mantis a WT/WCHatd. Jak to vypadá s výukou těchto systémů na Taiwanu a jak "jednoduché" a finančně náročné je si tam najít učitele? Event. jak je tomu na kontinentu, pok máš informace i od tud?
Jak důležitá je při takové výuce čínština? Je mi jasné, že je to výhoda, ale je to nutnost?

Ten Kao Tao přes kudlanku, který systém kudlanky učí?
Díky za odp.
Mantis
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Re: K Y. J. mingovi

Příspěvekod Miro » ned 08. srp, 2004 16:16

...
Naposledy upravil Miro dne ned 21. pro, 2008 15:53, celkově upraveno 1
Miro
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: K Y. J. mingovi

Příspěvekod daudi » ned 08. srp, 2004 18:23

[quote="Mantis"]Díky za obě dopovědi.

Daudi:Stránky YMAA jsem si stáhnul a co zvládnul i přeložil, ale neměl jsem pocit, že tam píše více o tom, co že to cvičí za odvětví Tai ji.
Ale nejsem dobrý v angl.[quote="Mantis"]

zdravim, musis tam jit na diskusni forum, najdi si tam kluka pod nickem WALTER WONG a dam ruku mezi Boztepeho a Cheunga za to, ze ti odpovi na cokoli se zeptas :wink:
david
vsechny moje prispevky musi byt brany s rezervou, protoze vim prd o tom, co rikam:)
daudi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

K Y. J. mingovi

Příspěvekod Mantis » ned 08. srp, 2004 19:53

Daudi, díky Ti, doufám, že to půjde, nejsem tak dobrý v angl. , ale určitě se o to pokusím.
Mantis
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod daudi » ned 08. srp, 2004 20:45

kdyby jsi mel problem, napis mi presne otazku a ja se ho zeptam sam a pak ti prepisu odpoved. :wink:
daudi
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Zpět na čínská bojová umění a sporty...