(ve skutečnosti jsem pouhý chátrající důchodce..)
Moderátor: pm

Gao Ziying-Shao Jinzhang
 Gao Ziying-Shao Jinzhang   

MartinCZ píše:tak to si můžeš otevřít nei jia quan poradenství!
no toto!Gao Ziying-Shao Jinzhang
xin yi ba (tedy alespoň myslim)
http://www.56.com/u32/v_MjgzODYxODE.html
 Rady a porady všeho druhu
 Rady a porady všeho druhu   Dyť povídám, že jsme vlastně z jedný rodiny. Shao Jin Zhang 邵锦章 je druhej zprava,
   Dyť povídám, že jsme vlastně z jedný rodiny. Shao Jin Zhang 邵锦章 je druhej zprava,    bohužel před 2 lety umřel, špatný srdce ale furt cigárko, říkal jsem mu to několik let a stejně si to cígo neodpustil, i když v parku už jenom seděl na stoličce. Když  umřel, tak jsem nebyl v pekingu ale byla u něj teta mniška Shi Hui Long a odříkávala sůtry. Byl to skvělej člověk.   Jeho manželka s náma furt chodí cvičit. S Yang Bao jsem se nedávno viděl na srazu Pekingský asociace Xing Yi, ten je furt v pohodě. k Xin Yi Ba, já se s Shi De Jianem neznám osobně, to co cvičí je zajímavý,  nevim, co je na tom záznamu, neboť 56 je nějaký zahlcený a nechce se mi to přehrát celý. Ale Xin Yi Ba je to, od čeho jsou v tréninngový hale nahoře v Šaolinu vydupaný ty díry.
 bohužel před 2 lety umřel, špatný srdce ale furt cigárko, říkal jsem mu to několik let a stejně si to cígo neodpustil, i když v parku už jenom seděl na stoličce. Když  umřel, tak jsem nebyl v pekingu ale byla u něj teta mniška Shi Hui Long a odříkávala sůtry. Byl to skvělej člověk.   Jeho manželka s náma furt chodí cvičit. S Yang Bao jsem se nedávno viděl na srazu Pekingský asociace Xing Yi, ten je furt v pohodě. k Xin Yi Ba, já se s Shi De Jianem neznám osobně, to co cvičí je zajímavý,  nevim, co je na tom záznamu, neboť 56 je nějaký zahlcený a nechce se mi to přehrát celý. Ale Xin Yi Ba je to, od čeho jsou v tréninngový hale nahoře v Šaolinu vydupaný ty díry.   [/url]
 [/url]
 spíš je nulová) a jsem i vlastníkem křivých zad, čili skoliózy. Teda nejsem tak křivej, že bych se nemohl hejbat, ale znát to trochu je. Není lepší spíš vybrat tai-ji, u kterého se říká, že je v podstatě pro všechny? Ač tedy Xing Yi bych se věnoval raději.
 spíš je nulová) a jsem i vlastníkem křivých zad, čili skoliózy. Teda nejsem tak křivej, že bych se nemohl hejbat, ale znát to trochu je. Není lepší spíš vybrat tai-ji, u kterého se říká, že je v podstatě pro všechny? Ač tedy Xing Yi bych se věnoval raději.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků