MissingLink

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod martinYT » čtv 23. úno, 2006 18:11

TAPTAK píše:Oba vime, ze tim myslim spis to, co tu pisou kluci, resi se kdo co kde opisuje ...
Chapu a preju vam nadseni z neceho noveho. :wink: Jen mi pripada ponekud predcasne cokoli hodnotit.

Taptaku, pokud se podíváš na můj příspěvek, který jsem tu dal první tak uvidíš, že jsem pouze reagoval na tvůj příspěvek, že pouze se učíme to co učí Oliver, promiň, ale na to jsem reagovat musel. EWTO neodsuzuju, to se nepleť, akorát jsem v ML poznal něco jinýho, což mě osobně vyhovuje víc, ale chápu, že třeba tobě by to nemuselo vyhovovat, každej jsme jinej.

cvičení zdar :D
martinYT
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Fukki » čtv 23. úno, 2006 19:26

©koda že na netu není nějaké detailnější video Missing Link, než ten kraťoučký sestřih, navíc když tady někdo pravil, že je to starý sestřih s EWTO. Chtěl bych vidět víc, jen tak ze zvědavosti. Ale osobně stejně věřím tradičnímu Wing Chun.
Fukki
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod TAPTAK » pát 24. úno, 2006 8:45

martinYT - ale ja to svym zpusobem jako vtip myslel. Byla to jedna z variant, kterou jsem reagoval na Doeho metodiku pokus-omyl.
Ani ja netvrdim, ze mi ML nevyhovuje. Jak bych to mohl vedet?
Po pravde receno, cim dal vic verim na pot a odvedenou praci nez na nejaky spasny system nebo genialni napad. Ale to neznamena, ze se prace neda investovat efektivneji, takze ML muze byt lepsi metodika, lepe pochopitelne nebo aplikovatelne drily, proc ne? To podle me dokazes posoudit az po par letech az to do sebe zacne zapadat.
TAPTAK
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod martinYT » pát 24. úno, 2006 10:43

TAPTAK píše:martinYT - ale ja to svym zpusobem jako vtip myslel. Byla to jedna z variant, kterou jsem reagoval na Doeho metodiku pokus-omyl.
Po pravde receno, cim dal vic verim na pot a odvedenou praci nez na nejaky spasny system nebo genialni napad. Ale to neznamena, ze se prace neda investovat efektivneji, takze ML muze byt lepsi metodika, lepe pochopitelne nebo aplikovatelne drily, proc ne? To podle me dokazes posoudit az po par letech az to do sebe zacne zapadat.

No to máš v podstatě pravdu, za pár let teprve zjistíš grunt toho co děláš. Jenomže já už nějakej ten pátek cvičím Ving Tsun a Heindrich z Ving Tsun vychází, takže mě to celkem zapadá už ted, i když netvrdím, že jsem bůhví jaký odborník. :wink:
martinYT
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod doe » pon 27. úno, 2006 14:12

TAPTAK píše:martinYT - ale ja to svym zpusobem jako vtip myslel. Byla to jedna z variant, kterou jsem reagoval na Doeho metodiku pokus-omyl.

jesli mohu k tomuto neco dodat.
Rekl bych, ze pokud se nekdo venuje dostatecne dlouho nejakemu boj.umneni(jakemukoliv) pozna kvalitu toho co vidi. Nemyslim tim jen par pohybu, je treba alespon zjistit "o co jde". Ale neni vzdy treba to studovat mnoho let. Pro aplikovani je dlouho dobe studium potrebne, to nepopiram.
doe
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod MirekBusin » pon 27. úno, 2006 15:59

Tak jsem zas po čase na netu a mám pocit, že týhle debatě chybí šťáva. 8)

For Martin YT: Já vím, že vy na Moravě jste takoví lidovější :D , ale ani přesto nemusíš z Heinricha dělat Heindricha. :lol:

Bušín
MirekBusin
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod martinYT » pon 27. úno, 2006 16:27

No jo přiznávám, lidová tvořivost je u nás moraváků lepší než u vás v čechách, ale tohle byla spíše tiskařská chybička :oops: :lol:
martinYT
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Pali » úte 18. črc, 2006 13:29

Zbežne som si celú diskusiu pozrel, anenarazil som na jadnu vec, čo ma zaujíma.
Chcel by som sa teda spýtať tých, čo cvičia Missing-link, či sa v tomto prístupe nejako (ako) rieši boj na zemi.
Pali
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Předchozí

Zpět na čínská bojová umění a sporty...