http://www.youtube.com/watch?v=idQYUHeDFAs
Moderátor: pm
luen píše:Ponocnej píše: ... sanda spise prijmula dost veci z thaiboxu a vubec je to takova smesice vseho upravene kuli tomu aby cinani nedostavali v soutezich cina vs thaisko pres prdel
A nebo je to naopak? Co je starsi, vejce nebo slepice? Mam na DVD spousty zapasu tzv. Cina vs Thaisko, ale vzdy vyhral ten lepsi ... bez ohledu na to jestli to byl Cinan a nebo Thajec!!!
Zrovna v nedeli jem byl s klukama na zavodech thaiboxu a nezaregistroval jsem, ze by nekdo za mnou prisel s tim, ze kluci od nas delaji Sanda resp. nejakou smesici proto, aby je nemlatili kluci z Thaiboxu a nebo snad Thaici
Asi v tom nemas moc jasno, ale info pro tebe: pravidla thaiboxu a sanda nejsou totozne ...
Asi koukas na filmy kategorie"B"Ze mas takovej "prehled"
Ponocnej píše:
nerekl sem ze pravidla jsou totozne jen ze cinani neco toto upravili z nutnosti a neprijde mi ze zaklad je v shaolinu v mistnich demografickych podminkach samozrejme netrenujeme kuli zlym thai boxerimjak se mi snazis vlozit do ust nicmene to ze cinani prijmuli treningove metody thaicu protoze prvni zapasy se cinsky mistri vubec nechytali ..a cinani neradi prohravaji ...ze vyhral vzdy ten lepsi je samozrejme pravda nicmene lepsim se stavas treningem ... na filmy kategorie B nekoukam zato koukam ze sem ti cinsko thaiskym srovnani slapnul na kuri oko
![]()
pavela píše:Máš to pomotaný, naopak, číňani vymysleli, jak na ten Thaibox (před těmi prvními zápasy netušili co to je) a nikoliv převzetím metod od thajců(protože podobně se už v Číně trénuje 2000 let) ale vymýšlením svých metod.A při zápasu druhém vyhodil Liu Hai Long 3x thaiského borce z ringu. Na to samozřejmě Thajci zase vymýšlejí svoje triky a tak to jde dokola.Vyhrává lepší, nikoliv styl ale člověk, jak podotknul Luen. Ale mám spíš pocit, že ty máš novou modlu Thaibox a všechno ostatní je k ničemu viď? Blábláblá, moje kungfu je lepší než tvoje. Nejlepší je THAIBOX, ne nejlepší je KARÁTE, NE nejlepší je ULTIMÁT, Ne úplně nejlepší je BJJ, NE MMA, tak sorry z tohohle už jsem vyrost,není mi 15...
Ynseminator píše:Já myslím, že dokument ze kterého Ponocnej čerpá je asi The Quest - Souboj cti. Hlavní roli hraje Jeník C. Van Damme a děsně všem dává do huby. On se to totiž naučil na ostrově Mu Tháj jak říkají ve zmíněném dokumentu. Takže Luene pozor - tam totiž dostávají do huby i ti zmínění čínští mistři![]()
![]()
Ponocnej napiš ještě něco, seš prímovj kluk![]()
Ponocnej píše:Ynseminator píše:Já myslím, že dokument ze kterého Ponocnej čerpá je asi The Quest - Souboj cti. Hlavní roli hraje Jeník C. Van Damme a děsně všem dává do huby. On se to totiž naučil na ostrově Mu Tháj jak říkají ve zmíněném dokumentu. Takže Luene pozor - tam totiž dostávají do huby i ti zmínění čínští mistři![]()
![]()
sice bych ocenil spis neco k tematu nez hypotezu ale co neni to prvni ani posledni osobni utok
Ynseminator píše:Ponocnej píše:Ynseminator píše:Já myslím, že dokument ze kterého Ponocnej čerpá je asi The Quest - Souboj cti. Hlavní roli hraje Jeník C. Van Damme a děsně všem dává do huby. On se to totiž naučil na ostrově Mu Tháj jak říkají ve zmíněném dokumentu. Takže Luene pozor - tam totiž dostávají do huby i ti zmínění čínští mistři![]()
![]()
sice bych ocenil spis neco k tematu nez hypotezu ale co neni to prvni ani posledni osobni utok
že zrovna ty píšeš něco o osobních útocích...o tohle sis říkal
luen píše:Ponocnej píše:
nerekl sem ze pravidla jsou totozne jen ze cinani neco toto upravili z nutnosti a neprijde mi ze zaklad je v shaolinu v mistnich demografickych podminkach samozrejme netrenujeme kuli zlym thai boxerimjak se mi snazis vlozit do ust nicmene to ze cinani prijmuli treningove metody thaicu protoze prvni zapasy se cinsky mistri vubec nechytali ..a cinani neradi prohravaji ...ze vyhral vzdy ten lepsi je samozrejme pravda nicmene lepsim se stavas treningem ... na filmy kategorie B nekoukam zato koukam ze sem ti cinsko thaiskym srovnani slapnul na kuri oko
![]()
Na kuri oko jsi mi neslapl jen jsem chtel poukazat na to, ze budes muset poupravit svuj nazor ... neni uplne ok, ale neva, dam ti jeste jednu sanci.
Clovece budes se divit, ale mi neprijde, ze zaklad je v Shaolinu ... on to nekdy nekdo tvrdil???
Mai Gei Wong wing chun kung fu nema s bajnym Chenanskym Shaolinem spolecneho vic nez napr. jiz zminovany thai boxNekdo te kdysi podvedl? Nalitnul jsi nejakemu "kungfu mastrovi" na lep? Ale za to holenku kung fu nemuze ... jen bezmezna duvera naivku a neskutecna drzost podovodnicku
Ukaz mi nejakeho tzv. cinskeho mistra, ktery prohral v zapase z thaiboxerem plz. Resp. ukaz mi vubec nejakeho cinskeho mistra, ktery zapasi s mladochama v ringuMyslis ty mlade kluky, co dnes zapasej? Nebo nejaky mytus o prvnim zapasu mezi thaiskem a cinou? O tom ja nic nevim. Nasi zaci chodi na zapasy "pouze" s thaiboxerama z CR
![]()
Jinak se priznam, ze se obcas ztracim ve tvem slovosledu a v tech tatarskych slovotvarech, ktere neumele kombinujes s Cesko-Slovenstinou
Asi Husakovo genofond
cudles píše:Ponocnej:Ono tady nejde o to že žádný učený z nebe nespadl. Ono to bylo k tomu tvému příspěvku k wushucentru. Doslova jsi tam psal ze sji slysel jak to tam chodi..a ihned jsi to začal hodnotit a kritizovat...a sry chlapče,ale pokud chceš něco hodnotit pouze na základě toho co jsi slyšelA k té poslední větě...čekáš snad filozofické řeči?nebo že se nebudu pouštět do argumentace a sedet v rohu a jen číst? Jestli ti přijdu konfrontační
Tyhle keci okolo aikida máš už podruhé,a není to žádná debata,ale provokace nebo útoky.Řeknu ti jedno,pokud proti mě něco máš,tak to řekni narovinu,nebo mě ignoruj. Pokud to má být výzva nebo tím sleduješ vyprovokování střetnutí,řekni to na rovinu,a ušetři mě těch keců
Ponocnej píše:cudles píše:Ponocnej:Ono tady nejde o to že žádný učený z nebe nespadl. Ono to bylo k tomu tvému příspěvku k wushucentru. Doslova jsi tam psal ze sji slysel jak to tam chodi..a ihned jsi to začal hodnotit a kritizovat...a sry chlapče,ale pokud chceš něco hodnotit pouze na základě toho co jsi slyšelA k té poslední větě...čekáš snad filozofické řeči?nebo že se nebudu pouštět do argumentace a sedet v rohu a jen číst? Jestli ti přijdu konfrontační
Tyhle keci okolo aikida máš už podruhé,a není to žádná debata,ale provokace nebo útoky.Řeknu ti jedno,pokud proti mě něco máš,tak to řekni narovinu,nebo mě ignoruj. Pokud to má být výzva nebo tím sleduješ vyprovokování střetnutí,řekni to na rovinu,a ušetři mě těch keců
takze upresneni ve wushucentru trenuji ale ne shaolin tudiz neco vidim neco slysim sem docela blizko zdroje na to abych si na shaolin udelal obrazek ...... no popravde moc sympatie sis u me zatim neziskal nicmene zatim stret provokovat nechci ani sem te uplne neodsoudil protoze sem chodim chvilu a teprve si o vas delam zevrubny obrazek .. ale sleduji tvuj styl nejsem jedinej na koho se urazis a ja sem slysel ze to neni pro KI nejlepsi tudiz sem se te na to zeptal ... KI se nevysmivam jak sis mozna myslel
Tak to se budu hádat, nejlepší je přeci BRJůK LííííPonocnej píše:pavela píše:Máš to pomotaný, naopak, číňani vymysleli, jak na ten Thaibox (před těmi prvními zápasy netušili co to je) a nikoliv převzetím metod od thajců(protože podobně se už v Číně trénuje 2000 let) ale vymýšlením svých metod.A při zápasu druhém vyhodil Liu Hai Long 3x thaiského borce z ringu. Na to samozřejmě Thajci zase vymýšlejí svoje triky a tak to jde dokola.Vyhrává lepší, nikoliv styl ale člověk, jak podotknul Luen. Ale mám spíš pocit, že ty máš novou modlu Thaibox a všechno ostatní je k ničemu viď? Blábláblá, moje kungfu je lepší než tvoje. Nejlepší je THAIBOX, ne nejlepší je KARÁTE, NE nejlepší je ULTIMÁT, Ne úplně nejlepší je BJJ, NE MMA, tak sorry z tohohle už jsem vyrost,není mi 15...
me fascinuje kolik lidi mi vklada neco do ust ... thaibox neni ma modla zapas s liu hailongem sem videl ... samozrejme ze vyhrava lepsi clovek a ne styl ale stejne muzes styly statisticky porovnat podle uspesnosti propagatoru .... a je dobre ze se neco vezme od thaicu a neco zase thaici od cinanu zkratka styly se musi vyvyjet tak aby to fungovalo
jinak pekne az schizofrenicky ses pohadalnevim kolik ti je let ze nevis ze nejlepsi je Chuck Noris
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků