Takze KIDOKAN zanikol....chcel som cvicit nieco dalej... Bol predomnou vyber.....Nic nemam proti ostatnym BU, kazde ma nieco do seba, ale kazde pre niekoho.... Vela zavazili moje fyzicke zdatnosti... Myslim ze som prilis prebercivy.... chcel som sebaobranu, tvrdost i umenie... Zvolil som Wing/Ving tsun/Tchun resp.ine kung fu styly...Tak som sa rozhodol hladat dalej... Rozposlal som e-maily do vsetkych organizacii, ktore mali skoly v blizkosti.... Poviem vam....z 10 organizacii som dostal 2 odpovede....1.mozme chodit do Sabinova na treningy....financne 1 mesiac tu= 3 mes. v druhej moznosti.... 2. Ozvali sa z AVSE ze nie je maximalne ziaden problem otvorit skolu v BJ za par tyzdnov sme cvicili.....uprimne obdivujem inštruktora....lebo za tych par korun od tych par ludi...sa i cez vykendy trepat do bardejova....
Obdivujem takych ludi.....Lebo vidno ze ziju pre Yong TJUN (Ving Tsun) a BU vseobecne....Pristup je vyborny....Vysvetlenie techniky preco tak a nie tak uz ani nehovorim....Som maximalne spokojny a je mi jedno ake maju stupne... Mna zaujima co vedia.....lepsie povedane co viem a budem vediet ja..... Nekric Hop, kym nepreskocis.....Uvidime ale mne sa tato cesta paci...