wushupetr píše:To Luen:
To jsem rad, ze aspon jedna vec (strapce), za kterou nemuzou souteze
Jinak to jak si psal, ze je to ozdubka, kterou cinani davaj vsude, tak to prej jen podobne vpada, ale je to neco jinyho. Je to takovy vic krehky a jemny. Ty na mec jsou tezsi a hrubsi. Stejny veci jsou i jinych zbrani, treba satky na savli. Taky me tam se..u. Kdybych ho tam nemusel mit, tak ho tam nemam. Pravidla jsou pravidla. Nebo bic Bian s kapesnickem na konci, aby to pekne prdelo, kdyz tim tocis. Jinak ale to je jedina zbran, kde ten satek beru. Nebo strapecek u Kwan Dao. Taky k prdu.
No hele ja mam ve skole sposty serepeticek na ktere je privazanej uplne stejnej strapec, jen je vetsinou mensi a lehci, takze v tom principialne zadnej rozdil nevidim

cinskej uzel stesti z toho dve snurky a strapce ... jak rikam tahle vec visi v cinske domacnosti uplne na vsem!
Satek mi prekazi mene, ale stejne jako ty ho povazuji za kravovinu, satek je dobrej na krk nebo celo
Treba na jihocinskym bici zadnej praporek myslim neni, ale zase na druhou stranu chapu, ze si ho tam nekdo pro zacatek da (myslim 12-ti clankovej), jako pomucku pro lepsi kontrolu nad necim, co jinak ma tendenci, delat si co chce.
Kde ma ale napr. velkej vyznam faborek jsou vrhaci sipky fei biu, drzi smer vrzeneho a zabranuji zbytecne rotaci.
4rbr nejsem stydlin

ale blizi se svatky ... drepeni u bedny a compu, tak at necucim furt na mrazika atd ... myslim, ze tohle se mi bude libit uz je to dlouho, kdy jsem videl v bedne nejakou peknou sermovacku