PapaZhai

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod fejou » pát 11. pro, 2009 12:44

pro rozu..
nikdy jsem nepsal ze jsem do jeho kurzu chodil..a mrzi me ze se ti nezda muj popis co se tyka jeho umeni, metody atd..nic o me nevis ale rozhodne se nepovazuji k skupine "ducharu" kteri vseobecne naplnuji skoro vsechny skoly nasi kungfu sceny (bohuzel)kdybys chtel dostat vyklad fiziologickeho hlediska, snad bych to mel nejak zvladnout vzhledem k tomu ze na jare budu delat statnice na FTVS.. (to jen k tomu ze bych nerad byl povazovanej za tu zlenivelou prdel omluvenou z telocviku - pokud jsme se na skole nepotkali - tak jsem si asi uzil vic telocvikku nez ty)

Psal jsem jen k tomu co o papovi vim ja a moje zkusenosti s nim...

for all:
Co se tyka tady vecnyho handrkovani, myslim si ze zastanci toho ze se u nas ve wushu skolach neuci bojovat maji 100% pravdu..ukazuje to i scena sanda, kde skoro nikdy nikdo z kungfu skol nebyl a kdyz to zkusil nevidel jsem ho vyhrat jedinej zapas.. (ale asi jsem u nas nevidel vsechny), to je taky duvod proc na vyjezdy pak jezdi kluci co fightujou jinde a jen dodatecne se na sandu pripravuji a nepravem je za to kungfisti obvinujou.. Dokonce vim o takovych kteri hledaji kungfu/wushu kluby kde se u nas skuktecna sanda cvici..

Stejne tak plne uznavam ze s evropskym mozeckem v hlave se boj cvicit bez slusnyho zazemi neda..

S wushupetrem souhlasim ze kdyz jsme videli papovu skolu ve stromovce zapasy netrenovali, ale nevideli jsme kazdej trenink..to urcite ne..

Stejne tak mi prijde ze blbosti typu kolik je mistrovi mistra let, nebo co byl zac je jedno, dulezity je co on umi a chce naucit a co je schopnej chce se naucit ten zak...

Jen jsem psal moji zkusenost s papou a ta byla vic nez dobra a rozhodne v te dobe naucit mohl a taky mel co..
fejou
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod luen » pát 11. pro, 2009 12:44

ukropcany píše:luen a roza cítí masíčko... :twisted: :lol:

:lol: jsem se nechal inspirovat jednim diskuterem, ktereho jsem nedavno pri necem podobnem take nachytal :lol: :wink:
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod roza » pát 11. pro, 2009 13:35

fejou - já neříkám,že se mi nezdá tvůj popis.Ani jsem se nevyjadřoval k tvojí osobě.Pouze jsem obecně poznamenal,že pojmy jako "umění,výuka,kondice" se mohou lišit s úhlem pohledu každého pozorovatele.Rozbředlý prdele se taky nevázaly k tvojí osobě.

Naopak se shodujeme v tomto :"...skupine "ducharu" kteri vseobecne naplnuji skoro vsechny skoly nasi kungfu sceny (bohuzel)"

Tak se mi nediv,že rozbředlý prdele zmiňuju....

A ano,je dost dobře možné,že sis užil víc tělocviku než já,V© kterou jsem vystudoval já byla zaměřena trochu jinak.

Nevidím důvod ke při.

Nakonec,současný stav je sám důkazem,jaké výsledky celé snažení přineslo.......

S prvním odstavcem tvého for all souhlasím.
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod SiuLouFu » pát 11. pro, 2009 13:52

marcelo píše:
jeikob píše:pane roza vy nemáte rád hipiess a levicově smýšlející?

..ja napr. pochadzam zo silne lavicovo-orientovanych kruhov a cuduj sa svete mam silnu averziu na hippies a lavicovo-femmine-ekoteroristicky shit :evil:

..na druhu stranu nie som kamos ani s neo-nazi spinou :wink:

Jian píše:roza: a nechtel bys zacit pouzivat trochu jinou terminologii? Protoze mam pocit, ze o hippies vis maximalne tolik, ze takove hnuti existuje. Jelikoz ja si nahodou take obcas rad zajel nekam s Rainbow Familly (i kdyz mnohem vic se pohybuji ve svete GNU a svobodneho sotware etc.), tak me ty tvoje narazky zacinaji pripadat uz ponekud trapne. Kdyz je to jednou, nic nenapisu. Ale nemohu se zbavit dojmu, ze ty se v tom vyslovene nejak vyzivas.

... zkraceno ...

Panove, mohu vas ujistit, ze rozu lze bez jakykoliv pochyb nazvat trockistou, revizionistou, oportunistou, fasistou, antikomunistou, burzoaznim nacionalistou, ztroskotancem, renegatem, zradcem a nepritelem lidu. Lze tak soudit jiz podle jeho vystupovani (nejen) v tomto foru. Ja mohu mluvit i z osobni zkusenosti, kdy jsem nekolikrat tydne vystavovan sikane a tridnimu teroru z jeho strany u sklenice piva v napravne-vychovne nalevne s ostrahou :lol:

A pokud by vas zajimalo, odkud bere sva moudra - tak vezte, ze se prohlasil za primeho pokracovatele a osobniho zaka slovutneho otce Fura z pevnosti Boyard. Kopii dolicnych certifikatu, glejtu a nastupnickych listin vam muze roza zaslat postou vymenou za stokorunovy kolek a prevedeni manipulacniho poplatku v hodnote petiset korun na jeho ucet. Doba na vyrizeni vasi zadosti je 30 dni ode dne doruceni :wink:

A jen dodavam, ze otec Fura se podle oficialni informaci ziskanych od jeho osobniho zaka dozil 196 let. Pak odesel do hor a od te doby o nem nikdo neslysel :P
Naposledy upravil SiuLouFu dne pát 11. pro, 2009 14:39, celkově upraveno 1
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dalt » pát 11. pro, 2009 14:34

ty jo dobry - ja jsem teda jenom takovej ten klasickej cvicenec poskakujici po teolcvicne v teplakach...trenery mam 3 - z nichz dva se blizi k ubohe 70 a poslednimu je jen 50 (ostuda!)...na druhou stranu me po roce a pul naucili slusne bojovat a ne o tom jen kecat (navic nas nenudej vyctem svych predku - v tomhle pripade staci rict jejich prijmeni a kazdej hned vi vo co go! :wink: )
Jiří Vávra

"Dosáhl jsem všeho. Mám doma televizi i ženu. A obojí funguje."
Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod roza » pát 11. pro, 2009 14:42

A sakra,
tak to SiuLouFu propálil........je to venku.

Co na to říct......?
Už vim!

SiuLouFu je ajťáááák!!!!!!!!! :lol:
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » pát 11. pro, 2009 14:56

no mně to jen připomnělo jak ,když skini naháněli skejtáky ,tak jako důvod měli to že jsme levičáci:)
jinak občas mi to přijde jako by se hráči vážný hudby rozčilovali ,že se hraje pop music :idea: pan žárovka

jestli ten roza není přímo ten klíčník :lol:
Naposledy upravil jeikob dne pát 11. pro, 2009 15:22, celkově upraveno 1
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod marian » pát 11. pro, 2009 15:19

Tak myslim, ze sme pre teraz dosli k zaveru, a pokracovat v diskusii mozeme po stretnuti. Asi to bude mat vacsi zmysel.
marian
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod LiPai » pát 11. pro, 2009 15:21

Mariane souhlas.
LiPai
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod hellas » pát 11. pro, 2009 15:34

ukropcany píše:Nechceli by ste prísť na vol. 5? Aj ja sa chcem pozrieť... :lol:

Nevysírej furt :wink:
Velká Morava
hellas
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » pát 11. pro, 2009 19:56

luen píše:

:lol: jsem se nechal inspirovat jednim diskuterem, ktereho jsem nedavno pri necem podobnem take nachytal :lol: :wink:

Bude záznam ze setkání k dispozici? Když potom chtete diskutovat, tak ať i ostatní vědí o čem je řeč. :wink:

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pát 11. pro, 2009 20:14

RBR píše:
luen píše:

Bude záznam ze setkání k dispozici? Když potom chtete diskutovat, tak ať i ostatní vědí o čem je řeč. :wink:

RBR

Ty uz bys taky kudla mohl prijit a ne jen koukat na videa jak voajer :lol: :wink:

ukropcany píše:Bolo by veľmi prínosné, keby sa "ostatní" tiež ukázali... :twisted: Či už tajčisti, ktorých treba obrátiť na pravú vieru, alebo všelijakí karatisti :twisted: prípadne militantní aikiďáci... :twisted:

8)

Mas recht :wink:

jeikob píše:no mně to jen připomnělo jak ,když skini naháněli skejtáky ,tak jako důvod měli to že jsme levičáci:)

:lol: :lol: :lol: Od kdy jsou nackove pravicaci, to jako proto, ze hajlujou pravou :?: :lol:
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jeikob » pát 11. pro, 2009 20:58

luen píše:
RBR píše:
luen píše:

RBR

Ty uz bys taky kudla mohl prijit a ne jen koukat na videa jak voajer :lol: :wink:

ukropcany píše:Bolo by veľmi prínosné, keby sa "ostatní" tiež ukázali... :twisted: Či už tajčisti, ktorých treba obrátiť na pravú vieru, alebo všelijakí karatisti :twisted: prípadne militantní aikiďáci... :twisted:

8)

Mas recht :wink:

jeikob píše:no mně to jen připomnělo jak ,když skini naháněli skejtáky ,tak jako důvod měli to že jsme levičáci:)

:lol: :lol: :lol: Od kdy jsou nackove pravicaci, to jako proto, ze hajlujou pravou :?: :lol:

jo tak to nevim,ale oni v tom často sami maji bordel .hlavně maji bordel v mozku. ale když jsme se jich ptali proč na nás utočej ,tak že prý jsme levičáci ,a děláme bordel . jinak už mi víc lidí řeklo že sem levičák , a to sem ani nebyl v pionýru,teda ne že by to byla rebelie či akt boje proti režimu ,ale když se to organizovalo někdy v tý třetí tak sem měl angínu a zapomněli na ,mně a kupodivu mi nikdo s tim neotravoval a i na střední sem se dostal. ale spíš než levičák bych řek že mám socialní cítění
jeikob
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » pát 11. pro, 2009 21:14

luen píše:
RBR píše:Bude záznam ze setkání k dispozici? Když potom chtete diskutovat, tak ať i ostatní vědí o čem je řeč. :wink:
RBR

Blázníš, ještě bych si udělal bebinko, jsem přece jeden z těch co nic nevydrží :D Pokud dorazíš do Olomouce, zkotrolovat pokroky svojich místních bráchů, tak bych přišel. Mám u tebe slíbenou ukázku drilů kolínek na full contact.

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » pát 11. pro, 2009 21:17

8)

Jdeš na to chytře, ale si profláklá firma. Mě tak lehce nenachytáš, jak se nechali někteří nováčci.

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod luen » pát 11. pro, 2009 21:18

RBR píše:
luen píše:
RBR píše:Bude záznam ze setkání k dispozici? Když potom chtete diskutovat, tak ať i ostatní vědí o čem je řeč. :wink:
RBR

Blázníš, ještě bych si udělal bebinko, jsem přece jeden z těch co nic nevydrží :D Pokud dorazíš do Olomouce, zkotrolovat pokroky svojich místních bráchů, tak bych přišel. Mám u tebe slíbenou ukázku drilů kolínek na full contact.

RBR

Toz do Olomoca se letos nedostanu, ale pristi rok to bude na 100% 8)
Jan Novák
+420608172785

luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » pát 11. pro, 2009 21:47

luen píše:Toz do Olomoca se letos nedostanu, ale pristi rok to bude na 100% 8)

OK. Těším se. Jen nespěchej. Ze začátku roka očekávám potomka, takže očekávám snížený free time, než trochu povyroste.

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod littleass » pát 11. pro, 2009 22:31

Zhai neni zas tak špatnej,byl sem v jejich rodině tak 3 roky-cvičil sem u jeho syna,je dobrej akorát jede moc na byznys a tak jsem odešel.Co se týče ještě pana Zhaie pořád si myslim že je v ČR daleko víc sračkoidů kteří se Kung Fu živí taky a sou na horší úrovní než On :idea:

Jinak ještě takhle-proč všichni kdo ho tu pomlouvaj se prostě neseberou a nepoměří s nim síly...to by bylo nejchlapštější.....No jo drbat a pomlouvat za Compíčkem to jo :wink: :idea: :!:

Tfuj teď sem si z toho odplivnul akorát na Vietnamskýho barmana kterýmu trvalo moc dlouho než mi nalil takže má peška :lol:
littleass
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod RBR » pát 11. pro, 2009 22:57

ukropcany píše:
RBR píše:...jak se nechali někteří nováčci...
To je zaujímavé, že "nováčci" sa nebáli a prišli a starí harcovníci hovoria niečo o nachytávaní... :twisted: Však prídem, rozštípem a je to, ne? :D

Nech se překvapit

RBR
RBR
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod cudles » sob 12. pro, 2009 0:55

8)

Aspoň v posledním bodě to vidim pořád jako utopii 8)
Cudles
cudles
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...