Moderátor: pm
ukropcany píše:luen a roza cítí masíčko...![]()
marcelo píše:jeikob píše:pane roza vy nemáte rád hipiess a levicově smýšlející?
..ja napr. pochadzam zo silne lavicovo-orientovanych kruhov a cuduj sa svete mam silnu averziu na hippies a lavicovo-femmine-ekoteroristicky shit
..na druhu stranu nie som kamos ani s neo-nazi spinou
Jian píše:roza: a nechtel bys zacit pouzivat trochu jinou terminologii? Protoze mam pocit, ze o hippies vis maximalne tolik, ze takove hnuti existuje. Jelikoz ja si nahodou take obcas rad zajel nekam s Rainbow Familly (i kdyz mnohem vic se pohybuji ve svete GNU a svobodneho sotware etc.), tak me ty tvoje narazky zacinaji pripadat uz ponekud trapne. Kdyz je to jednou, nic nenapisu. Ale nemohu se zbavit dojmu, ze ty se v tom vyslovene nejak vyzivas.
... zkraceno ...
luen píše:ukropcany píše:luen a roza cítí masíčko...![]()
jsem se nechal inspirovat jednim diskuterem, ktereho jsem nedavno pri necem podobnem take nachytal
![]()
RBR píše:luen píše:ukropcany píše:luen a roza cítí masíčko...![]()
jsem se nechal inspirovat jednim diskuterem, ktereho jsem nedavno pri necem podobnem take nachytal
![]()
Bude záznam ze setkání k dispozici? Když potom chtete diskutovat, tak ať i ostatní vědí o čem je řeč.![]()
RBR
ukropcany píše:Bolo by veľmi prínosné, keby sa "ostatní" tiež ukázali...Či už tajčisti, ktorých treba obrátiť na pravú vieru, alebo všelijakí karatisti
prípadne militantní aikiďáci...
![]()
jeikob píše:no mně to jen připomnělo jak ,když skini naháněli skejtáky ,tak jako důvod měli to že jsme levičáci:)
luen píše:RBR píše:luen píše:ukropcany píše:luen a roza cítí masíčko...![]()
![]()
Bude záznam ze setkání k dispozici? Když potom chtete diskutovat, tak ať i ostatní vědí o čem je řeč.![]()
RBR
Ty uz bys taky kudla mohl prijit a ne jen koukat na videa jak voajer
ukropcany píše:Bolo by veľmi prínosné, keby sa "ostatní" tiež ukázali...Či už tajčisti, ktorých treba obrátiť na pravú vieru, alebo všelijakí karatisti
![]()
Mas rechtjeikob píše:no mně to jen připomnělo jak ,když skini naháněli skejtáky ,tak jako důvod měli to že jsme levičáci:)
![]()
![]()
Od kdy jsou nackove pravicaci, to jako proto, ze hajlujou pravou
![]()
luen píše:RBR píše:Bude záznam ze setkání k dispozici? Když potom chtete diskutovat, tak ať i ostatní vědí o čem je řeč.![]()
RBR
Ty uz bys taky kudla mohl prijit a ne jen koukat na videa jak voajer![]()
![]()
RBR píše:luen píše:RBR píše:Bude záznam ze setkání k dispozici? Když potom chtete diskutovat, tak ať i ostatní vědí o čem je řeč.![]()
RBR
Ty uz bys taky kudla mohl prijit a ne jen koukat na videa jak voajer![]()
Blázníš, ještě bych si udělal bebinko, jsem přece jeden z těch co nic nevydržíPokud dorazíš do Olomouce, zkotrolovat pokroky svojich místních bráchů, tak bych přišel. Mám u tebe slíbenou ukázku drilů kolínek na full contact.
RBR
ukropcany píše:To je zaujímavé, že "nováčci" sa nebáli a prišli a starí harcovníci hovoria niečo o nachytávaní...RBR píše:...jak se nechali někteří nováčci...Však prídem, rozštípem a je to, ne?
![]()
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků