Hung Gar - článek

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod PrayingMantis » pát 09. led, 2004 10:34

Dragon83: Já to přád nechápu, mohl bys mi, prosím, dát ještě nějaký příklad? Třeba z filmu "Dobrodružství brouka pytlíka", nebo tak něco...
PrayingMantis
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » pát 09. led, 2004 10:35

Dragone83... (naadech)

...radeji nic, utikej se divat na fantasy filmy a snit, my ostatni (obycejni smrtelnici) pujdeme radeji cvicit - je to drina, nuda, ale je to bohuzel jediny zpusob, jak svoje gf zlepsit.

a abych nezapomnel;-) zastav se na caj, popovidame si a, budes-li mit chut na "kiu sau", "da saam sing", "chi sau" nebo "bok gik", ok! unce praxe je vice nez tuna teorie, ovsem jak se zda, kazdy jen plka a teoretizuje, hrdine vykrikuje tisic a jeden nesmyslu na internetu (jak jinak nez anonymne) a "praktikovat" se nikomu nechce.

hodne stesti!

PM

www.hungga.org
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jamamba » pát 09. led, 2004 10:43

Ahoj Dragone, kdyz jsi videl ropáky, taky jsi jako já věřil, že doopravdy existujou?Byl jsem pak hodně zklamanej, když jsem na dně hnědouhelnýho dolu žádnýho nenašel:-(
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér

Dragon 83

Příspěvekod Anonymní » pát 09. led, 2004 13:28

Chlape nauč se pořádně česky,máš v tom svém povídání až moc pravopisných chyb.
Ale víš co je zajímavé ?Máš chyby ve stejných slovech jako je měl pan Hladík ve svých příspěvcích. :-))))
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dragon83 » pát 09. led, 2004 19:07

Mozna prave nedostatek fantazie je duvod pro lidi jako vy nedelaj nic jinyho nez melou a pomlouvaj. To je asi jediny co vam fakt jde!
Pro PM: Jestli je pto tebe GF nuda tak se na to radsi vykasli. Omlouvam se ze sem promarnil vas cas a lituju ze jsem plytval svuj na lidi ktery s gf maj spolecny akorat pohyby a ne mysleni.
Dragon83
Dragon83
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Anonymní » sob 10. led, 2004 7:35

Dragon83 píše: Omlouvam se ze sem promarnil vas cas a lituju ze jsem plytval svuj na lidi ktery s gf maj spolecny akorat pohyby a ne mysleni.
Dragon83

pri tvem osvicenem duchu by jsi se spis mel snazit nam chudakum pomoct...
(a stavit se pro prasky pro sebe a Romana u Mudr. Chocholouska...)
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Dragon 83

Příspěvekod Anonymní » sob 10. led, 2004 17:22

nepřihlášený píše:Chlape nauč se pořádně česky,máš v tom svém povídání až moc pravopisných chyb.
Ale víš co je zajímavé ?Máš chyby ve stejných slovech jako je měl pan Hladík ve svých příspěvcích. :-))))

Chlape, nauč se pořádně česky. Máš v tom svém povídání až moc pravopisných chyb.
Ale víš, co je zajímavé? Máš chyby ve stejných slovech, jako měl pan Hladík ve svých příspěvcích.

Ve tvém příspěvku jsem našel tři hrubé chyby v interpunkci a tři chyby formální (mezera za čárkou nebo tečkou a podobně).
občan Caine, strážce vašeho pravopisu
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 12. led, 2004 2:27

Situaci na české kung-fu scéně jsem dva roky nesledoval, takže jsem doufal, že se situace trochu změnila. Ani trochu. Stále jsem svědkem pomluv, nadávek a lží. Znovu se vrátit ke kung-fu mě asi už nenapadne, a mělo by se u nás v republice zakázat. Učit se zde kung-fu si snad nikdo nezaslouží. Jediné co z něj u nás plyne je nenávist a pýcha. Potřeba se nad někoho vyvyšovat, představa o absolutním vlastnictví jediné pravdy s kung-fu vůbec nesouvisí.
Pokud se tady každý zabývá maličkostmi jako je správnost pravopisu mých oponentů (následně se díky tomu nad ně nadřazovat) je trapné. Takovéto internetové diskuse nejsou místem kde by se měl pravopis striktně dodržovat a pokud ano, tak jeho kontrola nepřísluší lidem, kteří český jazyk nestudovali na nějaké škole (Čeština na střední nestačí).
Pokud má někdo neustálou touhu někoho přesvědčovat o pravdě (a ještě ho zvát k osobní přesvědčovací kúře) měl by se asi stát politikem
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 12. led, 2004 2:32

nebo knězem.
Valdimer
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 12. led, 2004 6:47

Valdimer píše:Situaci na české kung-fu scéně jsem dva roky nesledoval, takže jsem doufal, že se situace trochu změnila. Ani trochu. Stále jsem svědkem pomluv, nadávek a lží. Znovu se vrátit ke kung-fu mě asi už nenapadne, a mělo by se u nás v republice zakázat. Učit se zde kung-fu si snad nikdo nezaslouží. Jediné co z něj u nás plyne je nenávist a pýcha. Potřeba se nad někoho vyvyšovat, představa o absolutním vlastnictví jediné pravdy s kung-fu vůbec nesouvisí.
Pokud se tady každý zabývá maličkostmi jako je správnost pravopisu mých oponentů (následně se díky tomu nad ně nadřazovat) je trapné. Takovéto internetové diskuse nejsou místem kde by se měl pravopis striktně dodržovat a pokud ano, tak jeho kontrola nepřísluší lidem, kteří český jazyk nestudovali na nějaké škole (Čeština na střední nestačí).
Pokud má někdo neustálou touhu někoho přesvědčovat o pravdě (a ještě ho zvát k osobní přesvědčovací kúře) měl by se asi stát politikem

Nojo, on obycejne lhar pravdu rad nema... Nebo ani nic co aspon trochu jako pravda smrdi. To je to.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 17. led, 2004 12:53

Chlapi,prosím vás,nehádejte se jako báby na tržišti.Vždyť to stejně všichni cvičíte jen pro sebe,ne?Ať si každý říká,co chce.....v duchu si můžete myslet,co chcete-tyhle hádky jsou nedůstojné a vrhají špatné světlo na všechny,co cvičí nějaké BU!!!!!!
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 17. led, 2004 12:55

Chlapi,prosím vás,nehádejte se jako báby na tržišti.Vždyť to stejně všichni cvičíte jen pro sebe,ne?Ať si každý říká,co chce.....v duchu si můžete myslet,co chcete-tyhle hádky jsou nedůstojné a vrhají špatné světlo na všechny,co cvičí nějaké BU!!!!!!
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 19. led, 2004 10:13

spatne svetlo na b.u. vrhaji anonymni hrdinove-teoretici za klavesnici, a lhari a podvodnici - at ti, kteri klamou jine, nebo sami sebe

PM

www.hungga.org
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 19. led, 2004 10:54

To je fakt,ale.......stejně tyto hádky nemají smysl,ne?Po netu se to stejně nevyřeší a osobně se nikdy nebudou mít odvahu setkat.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 19. led, 2004 11:23

to je fakt ,ale...

- je rozdil mezi hadkou a diskuzi
- je rozdil mezi temi, kdo si slova obhaji ciny, a temi, kdo tvrdi, ze si slova obhaji ciny, a pak tise predstiraji (napr. pod rouskou skromnosti), ze neexistuji

znovu opakuji, ze unce praxe je lepsi nez tisic liber teorie, cinske gf je prakticka, zkusenostni zalezitost, ne teoreticka

PM

www.hungga.org
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 19. led, 2004 13:57

Tak pod to se Ti podepíšu.....to byl jen můj názor,prostě mi to přišlo jako zbytečné dohadování.Vždycky je lepší probrat to osobně...:))))
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 19. led, 2004 13:59

To jsem byl já(Jendis)....mám nějaký problém s registrací celkově.Nebo je to u mne v compu,musím se na to pořádně mrknout.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

.....

Příspěvekod hungga » stř 18. úno, 2004 22:17

Bonhartt: Pořád čekám na tvou návštěvu a ty nikde. Čím to je? Sliboval si nám, že se zastavíš.

Jiří Kašpar (ČAHGGF)
hungga
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Anonymní » čtv 19. úno, 2004 12:35

cekame, cekame, a nikdo, Bonhartt zmizel neznamo kam... anebo plati to, co jsem napsal v poslednim prispevku? "je rozdil mezi temi, kdo si slova obhaji ciny, a temi, kdo tvrdi, ze si slova obhaji ciny, a pak tise predstiraji (napr. pod rouskou skromnosti), ze neexistuji". to byla huba plna kecu, a skutek utek, dalsi kritik-teoretik, ktery si - kdyz ma dojit na ciny - nadela do kalhot a predstira, ze neexistuje...

PM

www.hungga.org
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod irzounek » čtv 19. úno, 2004 13:39

neprihlaseny PM píše:cekame, cekame, a nikdo, Bonhartt zmizel neznamo kam... anebo plati to, co jsem napsal v poslednim prispevku? "je rozdil mezi temi, kdo si slova obhaji ciny, a temi, kdo tvrdi, ze si slova obhaji ciny, a pak tise predstiraji (napr. pod rouskou skromnosti), ze neexistuji". to byla huba plna kecu, a skutek utek, dalsi kritik-teoretik, ktery si - kdyz ma dojit na ciny - nadela do kalhot a predstira, ze neexistuje...

PM

www.hungga.org

FUJ TAJBL !
z Tveho prispevku, PM, cpi agresivita a citim ze Te ovlivnuje velmi spatne QI !!! Porad by ses jen pral, rozbijel huby a kde je ta FILOZOFIE, kurnik ! :wink:
yw
irzounek
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...