Moderátor: pm
Dragon83 píše: Omlouvam se ze sem promarnil vas cas a lituju ze jsem plytval svuj na lidi ktery s gf maj spolecny akorat pohyby a ne mysleni.
Dragon83
nepřihlášený píše:Chlape nauč se pořádně česky,máš v tom svém povídání až moc pravopisných chyb.
Ale víš co je zajímavé ?Máš chyby ve stejných slovech jako je měl pan Hladík ve svých příspěvcích.)))
Valdimer píše:Situaci na české kung-fu scéně jsem dva roky nesledoval, takže jsem doufal, že se situace trochu změnila. Ani trochu. Stále jsem svědkem pomluv, nadávek a lží. Znovu se vrátit ke kung-fu mě asi už nenapadne, a mělo by se u nás v republice zakázat. Učit se zde kung-fu si snad nikdo nezaslouží. Jediné co z něj u nás plyne je nenávist a pýcha. Potřeba se nad někoho vyvyšovat, představa o absolutním vlastnictví jediné pravdy s kung-fu vůbec nesouvisí.
Pokud se tady každý zabývá maličkostmi jako je správnost pravopisu mých oponentů (následně se díky tomu nad ně nadřazovat) je trapné. Takovéto internetové diskuse nejsou místem kde by se měl pravopis striktně dodržovat a pokud ano, tak jeho kontrola nepřísluší lidem, kteří český jazyk nestudovali na nějaké škole (Čeština na střední nestačí).
Pokud má někdo neustálou touhu někoho přesvědčovat o pravdě (a ještě ho zvát k osobní přesvědčovací kúře) měl by se asi stát politikem
neprihlaseny PM píše:cekame, cekame, a nikdo, Bonhartt zmizel neznamo kam... anebo plati to, co jsem napsal v poslednim prispevku? "je rozdil mezi temi, kdo si slova obhaji ciny, a temi, kdo tvrdi, ze si slova obhaji ciny, a pak tise predstiraji (napr. pod rouskou skromnosti), ze neexistuji". to byla huba plna kecu, a skutek utek, dalsi kritik-teoretik, ktery si - kdyz ma dojit na ciny - nadela do kalhot a predstira, ze neexistuje...
PM
www.hungga.org
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků